Öne Çıkanlar Prof. Dr. Selim ŞEKER Megali İdea Akan KÜRŞAT Robert W Malone Mendy Chitrik

KKTC’DE İHBAR VAR!

“TERÖR ÖRGÜTÜ” DESTEKÇİSİ TTB’DEN ve KTTB

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa / 7 Eylül 2022

KKTC Sağlık Bakanı dünyada komediye dönen sözde Covid-19 hastalığı  için, çocuklara maske ve aşılama için çıkarttığı genelgenin kaynağı araştırılıyor.

Bugüne kadar Türkiye ile birlikte hareket ettiğini söyleyen UBP’li olan Sağlık Bakanlığının bu söyleminin doğru olmadığı anlaşıldı. O zaman KKTC Sağlık Bakanlığı  talimatı kimden alıyordu?

Konuyu KKTC’de yakından takip eden yetkili bir kişi Sağlık Bakanlığı’nın talimatı, “Türkiye’de  terör örgütünü destekleyen TTB ile ilişkide olan KTTB ve Sağlık Bakanlığı müsteşarı Doç. Dr. Deren  Oygar tarafından sağlandığını” söyledi.

Yapılan ihbar ise bugün Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA’nın yaptığı açıklama ile doğrulandı!

Maske için genel anlamda artık bir zorunluluk olmayacağını belirten Koca, hastalık belirtisi hissedenlerin ise başkasına bulaştırmamak için maske takmalarını önerdi

Bakan Koca, geçen hafta atlattığı koronavirüsle ilgili de, "Eşim ve çocuklar, 3-4 hafta önce geçirmişlerdi, onlardan bulaşmadı ancak Malazgirt programında yakalandım. Hafif geçirdik. Yani bir grip gibi bile değildi, hafif bir soğuk algınlığı gibi geçti. Sadece 1 gün hafif bir boğaz ağrısı oldu. Negatife dönmesi 1 hafta sonra oldu. İlaç kullanmadım, istirahat ettim ve bol sıvı aldım" dedi.

Bakan Koca, gelecek hafta okulların açılmasıyla ilgili, "Endişe edilmemeli, maske takmak isteyen olabilir, takabilirler ancak zorunlu değil. Bu anlamda çocuklarımız güvenle bundan sonraki süreçte hiçbir kısıtlama olmadan eğitimlerine devam” edeceklerini söyledi. (bkz)

Fakat KKTC Sağlık Bakanlığı tam tersi 6 yaşındaki çocukların maske takmasını zorunlu tutarken, 4-6 yaşındaki çocukların maske takmasını öneriyordu. (bkz) Türkiye’de ise CHP’ye Covid-19 raporu hazırlayanlar tedbirleri tekrar gündeme getirmek isterken diğer tarafta TTB illerde, çocuklara aşı uygulanmasını ve okullarda maske zorunluluğu getirilmesini” istiyordu. Yani KKTC Sağlık Bakanı ile terör örgütü destekçisi TTB aynı paralelde hareket ediyordu. Zaten meslek örgütü olarak ilişkileri de bir sır değildi. (bkz)

Türkiye’de Sağlık Bakanı hiçbir tedbir almadan, “Sadece 1 gün hafif bir boğaz ağrısı oldu… İlaç” bile kullanmadığını söylerken. Açıkçası Türkiye’de normal gripten daha hafif geçirdim diyen bir  Sağlık Bakanı  vardı. Bu gerçekte, KKTC Sağlık  Bakanlığının Türkiye’de talimat almadığı ve doğru söylemediğini de ortaya çıkartıyordu.

Şimdi KKTC Halkı çocuklarına maske ile zulüm yapılmasını istemiyor!

Anahtar Kelimeler:
MaskeKKTCTTBKTTB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Burada birçok haber öne çıkarılması gerekir aslında... Fahrettin Koca gripten bile hafif bir hastalık için millete 5 doza kadar mRNA sıvısı yapmaya devam diyor .. sürecin başından beri her testi pozitif çıkana dayattıkları 16 ilac yerine bol sıvı almış!!! Tam bir sahtekarlık!! KKTC'de resmen sömürge olmuş!!

Avatar
Serdar 2 yıl önce

İnanmak istemiyorum

Avatar
Selçuk Aslan 2 yıl önce

Türkiye'yi ellerinde oynatıyorlar. Bunları bilirim 20 yıl kaldım

Avatar
Dr. Kemal 2 yıl önce

KKTC yeni adı, Kuzey Kıbrıs Denek Cumhuriyeti