Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem Mehmet Eymür TL

mRNA'DA OLMASI GEREKENLER YOK!

5gvirusnews Haber Merkezi Ottava / 2 Haziran 2022  

DSÖ 11 Mart 2020 tarihinde ilan ettiği plandemide,  en çok tartışılanı hiç kuşkusuz mRNA sıvıları oldu. Başından itibaren teknolojik aşı diye piyasaya sürülen bu sıvılar yaygın medyanın koruması altında sağlıklı tartışma ortamı engellendi. Bilim insanları ikiye ayrıldı. Şimdi ise yan etkileri, ölümler ve içeriği tartışıyor.

-Bu sıvıların için de ne vardı?

İşte bu sorunun yanıtı Kanadalı araştırmacı Dr. Daniel Nagase,  Moderna ve Pfizer Covid Enjeksiyonlarında Karbon Nanoteknoloji ve Thulium Bulduğuna ilişkin makalesi  ile yeni bir tartışma daha yarattı.

Kanada’nın Alberta merkezinde bir hastahanede 2021 yılında poliklinikte hastaları ivermektin ile başarılı tedavileri sonrası adını duyuran Dr. Daniel Nagase, Covid Pfizer ve Moderna enjeksiyonlarında bulunan elementlerin elektron mikroskobu görüntülerini inceledikten sonra, garip bir şekilde, Pfizer ve Moderna, "aşılarının" içeriğinin mRNA veya DNA dahil hiçbir biyolojik materyal belirtisi göstermediğini ortaya koydu.

Dr. Nagase araştırmasına Pfizer ve Moderna’nın Covid enjeksiyonlarının örneklerini alarak başladı. Aldığı numunelere ilk önce normal bir mikroskop altında baktı. Gördükleri çok ilginç olmasına rağmen, tam olarak ne gördükleri konusunda bir sonuca varamadı. Bu nedenle, "aşıların" hangi elementleri içerdiğini belirlemek için bir elektron mikroskobu kullandı.

Yine normalde ister virüs, ister bitki, ister hayvan olsun her canlıda azot, karbon, oksijen ve fosfor içeren proteinlerden oluşmasına rağmen, Nagase aldığı örneklerin X-ışını spektroskopisinde(*),  yalnızca karbon ve oksijen buldu!

Ve elektron mikroskobu aynı şeyi ortaya çıkardı, nitrojen ve fosfor yoktu.

Moderna Covid "aşı" örneği 

Karşılaştığı bu durum karşında Dr. Nagase elde ettiği Moderna örneğinde, “RNA dolayısı ile mRNA da yoktu ve/veya içinde mRNA varsa, bir ila iki ay boyunca buzdolabında bırakıldıktan sonra bir şekilde beklide ortadan kayboldu” dedi.

Dr. Nagase bir Moderna örneğinde bulunan, "bacakları içinden çıkan bir top"u inceledi. "Bu şekil, içinden çıkan bacakları olan bu top, nedense içinde alüminyum vardı. Ve kesinlikle bunun bir küf sporu ya da başka bir tür biyolojik kirlenme diğer bir ifade ile büyüyen bu şey biyolojik değildi.”

Bu, Polonyalı biyolog ve jeolog Dr. Franc Zalewksi'nin geçen yıl “bir şey” veya “şey” dediği ve daha sonra La Quinta Columna tarafından “nano-ahtapot” olarak adlandırıldığı şey hakkında keşfettiği şeyi doğruluyor. O raporda (bkz)  aşılarda grafen tespitinden başka bir şey değildi!  

“Bir kafası ve üç bacağı var gibi görünüyor. Bazı testler yaptım ve işte sonuçlar: alüminyum, brom(**) ve karbon," dedi. Dr. Zalewski’de,  "Şey"in başının alüminyumdan yapıldığını tespit etti. (bkz)

Dr. Nagase ve araştırmacıların yaptığı diğer şaşırtıcı yeni keşiflerinden birisi de Pfizer örneğinde bulunan lif benzeri bir yapıdaki lantanit (bkz) serisinde bulunan (thulium) sıra dışı bir elementti.

 Pfizer Covid "aşı" örneği 

Tulyum, lantanitlerin en az bulunan  ikinci bolluğudur… Parlak gümüşi-gri bir parlaklığa sahip, kolayca işlenebilen bir metaldir. Oldukça yumuşaktır ve havada yavaş yavaş kararır. Yüksek fiyatına ve nadir olmasına rağmen, thulium taşınabilir X-ray cihazlarında ve bazı katı hal lazerlerinde radyasyon kaynağı olarak kullanılır. Önemli bir biyolojik rolü yoktur ve özellikle toksik değildir… Doğada asla saf halde bulunmaz, ancak diğer nadir toprak elementleriyle birlikte minerallerde küçük miktarlarda bulunur… Günümüzde başlıca kaynaklar güney Çin'in iyon adsorpsiyon killeridir.”

Dr. Nagase ve araştırmacılar, test ettikleri "aşı" örneklerinin içinde çeşitli şekiller ve yapılar buldular - kristaller, cipsler, iplikler, ampuller, küreler, lifler ve içlerinden bacakları çıkan toplar - Birçok farklı form olan polimorfik (***) vardı.

İki örnek olan mRNA sıvısında ağırlıklı olarak, karbon ve oksijen fiber formlarında bulunurken, Moderna’da karbon-oksijen yapıları nanosfer ve kristal formlarda, Pfizer örneğinde ise  sadece lifler ve kristallerin oluştuğu görülüyordu.

Sonuç olarak; İlk akla gelen bu elementler mRNA sıvılarında ne işe yarıyordu? Karbon-oksijende kesinlikle içinde grafen olduğuna dair bir işaret var. Ama grafen nasıl, kürelerden liflere ve kristallere bu farklı şekilleri alıyordu? İşte burası, Dr. Nagase’nin ifadesi ile bilimsel bilgilerinin ötesinde ve farkında olmadığı bir teknolojiydi.  

Ayrıca elde edilen bu karbon teknolojisi veya karbon nanoteknolojisinin her partide olup olmadığı da bilinmiyor! Dr. Nagase’de bu kuşkusunu, sadece Kanada'ya gönderdikleri partilerde mi veya deneyin yarısı mı ve ABD'deki bazı Devletler karbon nanoteknoloji olmadan biraz farklı bir parti mi alıyor sorusu ile belirtiyor.  

Dr. Nagase’nin kuşkusunu daha da genişlettiğimizde dünyanın dört bir yanındaki ülkelere farklı enjeksiyonlar mı yapıldı? Yoksa deneysel içeriklerde ayrım gözetilmedi mi? Sorularını da çoğaltmayı mümkün kılmaktadır.

 Ne de olsa kullanılan teknoloji, karbon nanoteknolojisi! (bkz) (bkz)

Ve bu teknoloji, Karbon nanotüpler modern teknolojinin ilgi çeken konularından biridir. “Elektronikten medikal uygulamalara birçok alanda yararlanılan bu nano malzemeler, yüksek elektrik ve termal iletkenlikleri, güçlü mekanik özellikleri ve kimyasal özellikleriyle dikkat çekmektedir.” (bkz) satırları ile  pazarlanmaktadır.

 

(*) Enerji dağıtıcı X-ışını spektroskopisi, bazen enerji dağıtıcı X-ışını analizi veya enerji dağıtıcı X-ışını mikro analizi olarak da adlandırılır, bir numunenin temel analizi veya kimyasal karakterizasyonu için kullanılan analitik bir tekniktir.

(**) Brom (Br), Antoine Balard tarafından 1826 yılında keşfedilen halojen ametal.

(***) Polimorfizm biyolojide, iki veya daha fazla farklı fenotipin aynı tür popülasyonunda bulunmasıdır. Terim kökeni bakımından Latince "çok" ve "biçim" kelimelerinin bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Başka bir deyişle, birden fazla biçimin bulunması olarak da tanımlanabilir.

Kaynaklar:

https://www.newstarget.com/2022-05-31-electron-microscope-images-show-carbon-nanotech-aluminum-thulium-in-covid-vaccines.html

https://expose-news.com/2022/05/27/carbon-nanotech-and-thulium-in-covid-injections/

https://www.printfriendly.com/p/g/hNAbZB

Anahtar Kelimeler:
DSÖMRNANanoteknolojiKarbon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Kim bilir daha neler çıkacak bu sıvılarda!

Avatar
kul 2 yıl önce

Saglik bakanı miza duyurulur diyeceğim ama onların gözleri var görmezler.kulaklari var duymazlar.kalpleri var hissetmezler hayvan gibidirler hatta hayvandan daha aşağı.