Öne Çıkanlar Cristian DROSTEN Türkiye DSÖ Orhan Kutan Coronavirüs

mRNA NÜFUS AZALTMA SİLAHIDIR!

5gvirusnews Haber Merkezi Berlin  / 11 Ocak 2022

Eski Pfizer Başkan yardımcısı Mike YEADON, covid aşılarının, “tasarım gereği toksik-zehir” olduğunun ve küresel nüfus azaltma silahı olduğunu söyledi!

Almanya'daki Corona Araştırma Komitesi Covid-19 “aşıları” hakkında çevrimiçi bir oturum düzenlendi. Canlı yayınlanan oturma  Pfizer'in eski başkan yardımcısı Dr. Michael Yeadon'un katıldı ve  mRNA aşıları ile ilgili en son kanıtlarını paylaştı.

Pfizer'de otuz yılı aşkın bir süredir yönetici düzeyinde bir pozisyonda çalışmasına rağmen Yeadon yaptığı açıklamalar ile  toplumun algısında, “komplo teorisyeni” haline getirilmek isteniyor. Yeadon ise eski işvereninin olan Pfizer’in  mRNA enjeksiyonlarının güvenli veya etkili olduğuna inanmıyor.

Aslında Dr. Yeadon, iddia edildiği gibi Fauci Gribinin var olduğuna bile ikna olmuş değil. Bir tesadüf eseri, kötü bir mevsimsel gripten daha fazlasıysa, yine de medyanın ve hükümetlerin iddia etmeye devam ettiği kadar ölümcül olmaya yakın bile değil.

Yeadon, sempozyum sırasında “Varsa, özellikle ölümcül bir virüs olmadığı ortaya çıktı, Ya da kötü bir mevsimsel griple aşağı yukarı aynı.” dedi.

Yeadon, PCR testlerinden maskelere ve “asemptomatik yayılma” fikrine kadar her şeyin sahte olduğu konusunda uyarıyor. PCR testleri, “size hiçbir şey söylemez” diyor ve bez maskeler, “bir şey sizi olağandışı bir bakteriyel pnömoniye (ya da yaygın bilinen adıyla zatürre, akciğerdeki hava keseciklerinin iltihaplı bir sıvı ile dolması.)  yakalanma olasılığınızı artırıyorsa, çünkü pis bir bezden nefes alıyorsunuz” diyor.

Mavi maskelere gelince, bunlar sıçrama korumalarından başka bir şey değil. Yeadon, amaçlarının hastanede, “kan ve vücut sıvısının görevli çalışanın burnuna ve ağzına girmesini engellemek” olduğunu söylüyor.

Yeadon mavi maskeler hakkında, “Asla nefesinizi filtrelemek için olmadılar ve bunu da yapmıyorlar.” diyor

Covid Darbesi; Büyük Sıfırlama'yı başlatmak için bir nüfus azaltması ve istikrarsızlaştırma planıdır!..

Bununla birlikte sözde, "aşılar" sahtekarlığın belki de en saldırgan bileşenidir. Yeadon, bunların korkunç şekilde tasarlandıkları için, “her zaman insanlara zarar vereceğini” söylüyor.

Haberci RNA (mRNA) teknolojisi tamamen yeni ve deneysel olmakla kalmaz, aynı zamanda atışların spike proteinin hemen dışını hedeflemesi için yapılan kodlama onları son derece tehlikeli hale getirir.

Yeadon mRNA aşıları hakkında, "Bu tasarımı seçerek, sonuçları muhtemelen geleneksel aşılardan 1000 kat daha kötü” olacağını söyledi.

Başka bir şey, iddia edilen aşının her şişesinin aynı oranda bileşen ve hatta aynı bileşenleri içermemesidir. Bazı insanlar son derece ölümcül karışımlar alırken, diğerleri plasebo alıyor gibi görünüyor!

Yeadon, aynı enjeksiyonu alan iki kişinin farklı sonuçlar yaşayabileceğini de söylüyor. Bir kişi olumsuz etki göstermeyebilirken diğeri ölüyor -Rus ruletini düşünün!

Daha önce, eski işvereninin cezaları için güvenlik ve etkinlik iddialarına karşı Yedon, “dolandırıcılığın açık kanıtı” olduğu konusunda uyarıda bulundu.

Konuşmasında iğneler sadece covid'e karşı gerçek bir koruma sağlamamakla kalmaz, aynı zamanda oldukça tehlikelidir. Enfeksiyonu veya yayılmayı önlemezler ve en iyi ihtimalle bize sadece semptomları azaltmaya yardımcı oldukları söyleniyor. Bunlar gerçek aşılar olsaydı, aşılanmış kişiler aşılanmamış kişilere göre daha düşük viral yük yaşayacaktı. Gerçek şu ki, viral yükler her iki grupta da aynı olma eğilimindedir - peki iğneler gerçekte ne yapıyor? diye sordu.

Yeadon'a göre, her şey yeni bir çağı başlatmak için dünyanın finansal sistemlerini kontrol edenlerin ekonomileri, tedarik zincirlerini ve genel olarak toplumu yok etmeye yönelik yaygın bir komplo gibi görünüyor.

Bu planın bir kısmı, büyük ölçüde enjeksiyonlarla gerçekleştirilecek olan dünyanın kitlesel olarak boşaltılmasını içeriyor. Kitlesel açlığa ve toplumsal kaosa yol açacak olan tedarik zincirlerin başka etkileri de olacaktır.

Yeadon, "Bu, merkez bankacılığı kliği ve müşterilerinin dünyayı ele geçirmeye yönelik bir komplodur. Eğer dünya nüfusunu azaltmak hedeflerden biriyse, kurulum çok mükemmel" diyor.

Dr. Yeadon ve diğer katılımcıların konuşmasını ilgili uzantıda bulabilirsiniz.

Kaynak: https://www.naturalnews.com/2022-01-10-toxic-pfizer-covid-vaccines-weapons-designed-depopulation.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.