Öne Çıkanlar DSÖ yağmur duası 28 Şubat Abdurrahman DİLİPAK Muammer Karabulut

mRNA TERÖR SİLAHIDIR!

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 11 Ocak 2022

mRNA sıvılarının 2.3 dozunda artık sık sık görünen ani ölümleri Assoc. Prof. Dr. Mustafa Erdoğan SÜRAT ile görüştük. Halk sağlığını anlaşılır bir dille anlatan SÜRAT, “Fazla ilime gerek yok damar yoluyla, kalp, akciğer ve beyinde pıhtı, tıkanma ve kanama sonucunda bir ölüm oluyorsa nedenini en kolay tekniklerden birisi olan  otopsi ile belirleyebilirsiniz. Şimdi mRNA sıvıları ABD başta olmak üzere dünyanın muhtelif ülkelerinden kalp kası tutması, zayıflık, iltihaplanma, spazmlar ya da felç ile sonuçlanan hastalık  dediğimiz Miyopati, daha da ürkütücü ve aniden ölümlere neden olan Miyokardit-Kalp Kası İltihaplanmasını ortaya çıkartıyorsa ve buna   ilişkin otopsi raporları yayınlanıyorsa, biz bunların görüntülerini özellikle spor müsabakalrında izliyorsak tabii ki bizim ülkemizde de mutlaka otopsi yapılması gerekir.” dedi.  

Hiçbir hekimin artık bu ani ölümleri yok sayma tavrı olamaz diyen SÜRAT, “bizim klinik deneylerimizde ‘Akçiğer enfarktüsü’  daha önce rastladığımız veya duyulan bir şey değildi. Bu mRNA sıvıları ile birlikte duymaya başladık. Böyle giderse daha da yaygınlaşabilir. Şimdi  insanlara otopsi tuhaf gözüküyor olabilir. Ama mRNA sıvısı ile ilgili ölümleri Adli Tıptaki yeni  bir Doçent  veya yıllardır çalışan bir sağlık görevlisi bile görebilir. Çünkü mRNA sıvıları genetik yapıyı hedef alıyor bağışıklık sağlamaya çalışıyor, bunu yaparken damarlardan kan yoluyla kalbe, akciğere veya beyne ulaşıyor işte burada en ufacık pıhtı o bahsedilen ölümlere neden oluyor. Otopsi ile bu doğrumudur yanlışmıdır bunu görmek istiyoruz. Buna hayır demek aşı şirketleriş ile birlikte cinayete ortak olmak demektir. Otopsi tartışılmaz. Hatta Sağlık bakanlığı bizzat  teşvik etmesi gerektiğini” ısrarla belirtti.

Son günlerde Türkovac’ın da çıkması ile yapılan eleştirilere de açıklık getiren Ass. Prof. Dr. Mustafa Erdoğan SÜRAT, “Bizim yaptığımız Attnue - İnaktif Aşıdan kimse ölmez! Türk aşısı hakkında konuşanlar,  özellikle belirtmeliyim ki, Türklük aleyhinde konuşamayanlarıdır. Türkiye dünyada aşı teknolojisini bilen bir ülkedir. Bu alanda değerli bilim insanları vardır. Hiç kimse küçümseyemez. Asıl mesele mRNA sıvılarının derhal değil, bir gün gecikmeden ithalatının durdurulmasıdır. Hatta Sağlık Bakanlığı  yarın çok geç olur şuanda mRNA sıvısını zerkine son vermelidir. Cumhuriyet Savcıları soruşturma başlatmalıdır. mRNA sıvıları TERÖR SİLAHIDIR. Bugüne kadar aniden ölen insanları, Çin’deki Covid-19 salgını geliyor diye çekimi yapılan reklam filmlerinin dışında ne zaman gördünüz?” sorusunu da sordu.

Anahtar Kelimeler:
ÇinCOVID19MRNAOtopsi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.