Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik İlker İpekdal Türkiye

mRNA’nın ETKİLERİNE KARŞI

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 27 Eylül 2022

Bu özet çalışma, vücutta çok fazla spike protein ile ilişkili bir durum olan, 'spikopati'den kaynaklanan iltihabı hafifletmek için hızlı eylem için bir kılavuz olmayı amaçlamaktadır.

Giriş: mRNA sıvıları ve başak protein...

Spike protein, hücrelerdeki ACE2 reseptörlerine bağlanan koronavirüsün bir parçasıdır. mRNA sıvıları, vücudumuzdaki hücreleri spike protein yapmak üzere programlamayı amaçlayan ve bunun da vücudu virüsten korumak için bir bağışıklık tepkisini tetiklemesi beklenen yeni, henüz kanıtlanmamış bir ilaç teknolojisidir. Ancak artık bunun, aşıyla indüklenen bu aşırı proteinler nedeniyle vücudun doku ve organlarında çok fazla iltihaplanma ve pıhtılaşma oluşturduğunu biliyoruz. İltihap, hali hazırda iyi durumda olmayan veya yatkınlığı olan kişilerde, çocuklarda veya çok güçlü bağışıklık tepkileri olan genç ve formda olan kişilerde daha kötü olabilir. Her hücre tarafından spike protein üretimi aslında kişinin bağışıklık sisteminin kendi vücudumuza saldırmasına neden olabilir.(bkz) Bir Japon araştırması, karaciğerde, kemik iliğinde ve yumurtalıklarda aşı parçacıklarının toplandığını; ve diğer çalışmalar, kalp, akciğerler, kan damarları, böbrekler, karaciğer ve gastrointestinal sistemdeki yüksek sayıda ACE2 reseptörüne (bkz) atıfta bulunmuştur. Spike proteinin nörolojik yan etkiler üreterek kan beyin bariyerini geçebileceğini gösteren başka kanıtlar da var. Bu, insanların aşırı kan pıhtıları,(bkz) miyokardit,(bkz) kalp krizleri(bkz), nörolojik (bkz) işlev bozukluğu(bkz), üreme sistemi değişiklikleri (bkz), gastrointestinal rahatsızlıklar (bkz), prion hastalığı (bkz) ve diğer birçok semptomdan (bkz) muzdarip olduğunu gösteren kanıtlarla bağlantılıdır.

Spikopati için dört ana yaklaşım;

Vücutlarında iltihabı ve dolaşan başak proteinini azaltmak isteyen bireyler için yararlı olan dört alan vardır. İnsanlar, hangi vücut sisteminin en çok etkilendiğine ve kendi seçtikleri sağlık uzmanından aldıkları sağlık tavsiyelerine bağlı olarak, bireysel deneyler yoluyla en yararlı olduğu kanıtlanan herhangi bir kombinasyonu kullanabilirler.

1. Reçetesiz veya reçeteli ilaçlar

2. Vitaminler, mineraller ve diğer profesyonel takviyeler

3. Bitkisel ilaçlar ve çaylar

4. Diyet, oruç, ısı tedavileri, oksijen tedavisi

1. Reçetesiz veya reçeteli ilaçlar

Dünya Sağlık Konseyi, Dünya çapında sağlık profesyonellerinin klinik deneyimlerine dayanarak, aşağıdaki tıbbi müdahalelerin hem gripal durumlar  hem de mRNA sıvılarının olumsuz etkilerine karşı olumlu etki gösterdiğinden dolayı bu paylaşımda bulunmuştur. Mekanizmalar, ACE2 reseptörlerinize bağlanan sivri proteine ​​müdahale etmekten anormal kanamayı veya pıhtılaşmayı durdurmaya, iltihabı azaltmaya, viral replikasyon mekanizmalarına müdahale etmeye kadar çeşitlilik gösterir. İlaçlar, bir sağlık uzmanının değerlendirmesine göre hastalığın farklı aşamalarında kullanılıyor.

- Ivermektin (çinko ile)

- Hidroksiklorokin (azitromisin ve çinko ile)

- Kortikosteroidler

- Antihistaminikler

-Aspirin

- Düşük Doz Naltrekson

- Kolşisin, ozon ve klor dioksit tedavisi dahil diğer müdahaleler

2. Vitaminler, mineraller ve diğer profesyonel takviyeler

Bazı vitaminler, mineraller ve diğer takviyeler, spikopatiden iyileşmek için hayati öneme sahiptir. Kaliteli, profesyonel bir multivitamin ve mineral genel destek sağlayabilir, ancak daha hedefli bir iyileşme yaklaşımı, bir multivitaminde her zaman bulunmayan veya orta ila ciddi inflamasyonun iyileşmesi için yeterli seviyelerde bulunan öğeleri içerir. Bunlara yüksek doz D ve C vitamini, K2 vitamini, N-asetil sistein (NAC), glutatyon, melatonin, kersetin, emodin, çörek otu tohumu özü, resveratrol, kurkumin, magnezyum, çinko, nattokinaz, balık yağı, zeolit ​​ve aktif maddeler dahildir. odun kömürü.

3. Bitkisel ilaçlar ve çaylar

Diğer otlar, baharatlar ve çaylar genel anti-viral, anti-bakteriyel ve anti-inflamatuar etkilere sahiptir, örneğin prunella vulgaris, zerdeçal, yeşil çay, siyah çay, deve dikeni özü, meyan kökü, neem, tarçın, kakule, hindistan cevizi, karanfil, kişniş, zencefil , sarımsak, kekik, mercanköşk, biberiye, kekik, tuzlu, sığla, andrographis, karahindiba kökü ve yaprağı, propolis.

4. Diyet, oruç, ısı tedavileri, oksijen tedavisi

Anti-inflamatuar (İltihaplanma ) bir diyete (bkz) sahip olmak, genel olarak sağlık için ve hatta hastalıklarla uğraşırken daha da önemlidir. Anti-inflamatuar, işlenmiş gıdalar, işlenmiş yağlar ve şekerler içermeyen geleneksel diyetler ve kaliteli proteinler, katı yağlar ve sıvı yağlar ile renkli sebze ve meyvelerde yüksek oranda ev yapımı bir diyet yemek anlamına gelir. Bununla ilgili bilgiler birçok çevrimiçi kaynaktan kolayca edinilebilir. Son zamanlarda, yemek yeme fırsatının ideal olarak günde 6-8 saate indirildiği aralıklı orucun,(bkz) tüm gün ve geç yemek yendiğinde vücudun yapamadığı şekilde yenilenmesini ve onarılmasını sağladığı da yaygın bir bilgi haline geldi. geceye doğru. Gece iyileşmek için doğru zamandır, bu nedenle geç kahvaltılar ve erken akşam yemekleri, arada hiçbir şey olmadan yardımcı olur. Saunalar ve banyo tuzları içeren sıcak banyolar gibi ısı tedavisinin de spike proteinden detoksa yardımcı olduğu düşünülmektedir.(bkz) Diğer bir anti-inflamatuar tedavi, yüksek düzeyde inflamasyon olan koşullarda onlarca yıldır başarıyla kullanılan hiperbarik oksijen tedavisidir.(bkz)

Sorumluluk Reddi; mRNA sıvıları ve spike protein zararı konusu yeni olduğundan, bu kılavuz, son teknoloji ve yeni ortaya çıkan tıbbi araştırmalar ve uluslararası tıp alanındaki klinik deneyimlerle bilgilendirilmiştir.

İlgili çalışmayı hazırlayan, kurucusu olduğumuz WHC/Dünya Sağlık Konseyi’ne (World Council For Health) https://worldcouncilforhealth.org/  teşekkür ederiz

Anahtar Kelimeler:
MRNAACE2Diyet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Kesinlikle açlık orucunun tüm hastalıkları tedavi edeceğine inanıyorum. Bu sıvıların yan etkileri için de aynı şekilde kurtacı olduğuna inanıyorum.