Öne Çıkanlar Russia DSÖ Georges MAROVİTCH BİYOELEKTROMANYETİK TIP Vladimir Putin

NEDEN KAPANIYORUZ?

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 29 Nisan 2021

5gvirüs platformu kapanma ile ilgili bugün yaptığı basın duyurusunda, bugüne kadar Wuhan’da ortaya çıktığı söylenen CoVİD-19 adı verilen virüs izole edilmediğini,  17 Ocak 2020 (1) tarihinde DSÖ’nün PCR tanı kiti protokolü ve protokolün 23 Ocak 2020(*) (2) tarihinde yazılan makalesinde de izolatarının olmadığını açıkladı.

İzole edilemeyen bir virüsün pandemesi, mutasyonu, varyantı, PCR testi, ilacı, aşısı, tedbirleri ve kapanması da olamaz diyen 5gvirüs platformu, Ekim 2020 tarihinde kapanmanın ulaştığı tek şeyin yoksulluk olduğunu  söyleyen DSÖ'nün CoVID-19 Özel Temsilcisi Dr.David Nabarro yaptığı açıklamada, “Kapanmaların  asla küçümsemeyeceğiniz bir sonucu var ve bu da fakir insanları çok daha fakir yapıyor… Dünya Sağlık Örgütü olarak bizler, bu virüsün birincil kontrol aracı olarak kapanmayı savunmuyoruz."(3) sözlerine dikkat çekti.

Platform sözcüsü olan Muammer KARABULUT ve Abdurrahman DİLİPAK’ın birlikte  yaptığı açıklamda şu görüşlere yer verildi;  Şimdi bir tarafta izole edildiğine ilişkin bilimsel kanıtı olmayan CoVİD-19 virüsü, diğer tarafta böyle bir virüs olsa dahil kapanmanın fayda sağlamayacağına ilişkin DSÖ’nün görüşlerini sunan bir yetkili…

O zaman geriye tek bir şey kalıyor. O da bu pandeminin sağlık ile ilgili bir tarafı yok. Hadise tamamen Milli Güvenlik meselesidir. Bu tür uygulamalarla kaçıldığı sanılan sona doğru koşulmaktadır. Sürekli mutasyon ve varyant haberleri gelirken, aşılar, mikrobun çok gerisinde kaldığı için faydasız olmuyor mu? O zaman bu yapılanların anlamı var mı? Fransa'da ortaya çıkan COVİD-19 varyantı PCR ile tespit edilemedi.(4) Acaba İstanbul'da ortaya çıkan Hindistan varyantı hangi PCR test kiti ile tespit edildi? Bütün dünyada katı tedbirlerden vazgeçilirken, bu uygulamanın mantığı nedir? Turistlere serbest olan kendi yurttaşımıza neden yasak.. Bulaş olmasın diyorsanız, insanları bayram öncesi memleketine yönlendirerek bahsettiğiniz  bulaşı ülke geneline yaymış olmuyor musunuz, bu nasıl bir mantıktır?

Biz, bu biyolojik savaş ve gıda tehdidi karşısında uluslararası emperyal güçlere karşı, “Hayır” diyen bir Türkiye için, yarın çok geç olmadan siyaset, bürokrasi, medya, STK, üniversitelerimizi gerçeklerle yüzleşmeye çağırıyoruz. Çünkü bilimsel gerçeklikle pandemiyi var eden COVİD-19 virüsüne rastlayamadık. O zaman kapanması da olmaz!. Eğer bilimsel gerçeklik varsa, bu gerçek  bilim kurulu tarafından belgeleri ile birlikte açıklansın…  

1-

2-https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045

3-https://www.news.com.au/world/coronavirus/global/coronavirus-who-backflips-on-virus-stance-by-condemning-lockdowns/news-story/f2188f2aebff1b7b291b297731c3da74

4- https://tr.euronews.com/2021/03/16/fransa-da-ortaya-c-kan-yeni-covid-19-varyant-pcr-testlerde-tespit-edilemiyor

(*) DSÖ’nün 17 Ocak 2020 yılında ki kabul ettiği protokolde, orijinal olarak yayınlanan23 Ocak 2020 tarihili makaledeVirüs İZOLATLARI ile ilgili elimizde hiçbir materyal / Yani enfekte olmuş bir kişiden, veya doğal ortamdan elde edilmiş, laboratuvar kökenli olmayan, mikrobiyal veya viral anlamda saf bir numune yok diyor. Açıkçası Covid-19 tanısı konmuş hasta yoktu, laboratuvarda masa başında

Anahtar Kelimeler:
DSÖPCRDr.David Nabarro
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Isman yağmur 3 yıl önce

Aynen katılıyorum

Avatar
Avkt.remzi,45 3 yıl önce

Lanet olsun yeter artık bıktık MASKEDEN DE KAPANMA VE KONTROL OLMAKTANDA rahat bırakın insanları.

Avatar
Taner çağatay 3 yıl önce

En başından beri milyonlarca insanı ne hale soktular. Bunun hukuki bir karşılığı olmalı

Avatar
BİN BİR GECE 3 yıl önce

PİSKOLOJİK SAVAŞ

Avatar
Almancı 3 yıl önce

Eğer yasaklar işe yaradıysa, neden uzatılıyor? Eğer işe yaramadıysa, neden uzatılıyor?

Avatar
Hüseyin Beydilli 3 yıl önce

Aynen Katılıyorum yeter artık düşün milletin yakasından

Avatar
Galip A. 3 yıl önce

hedef şaşırtmaca devam ediyor. Korku ve kaygı içinde olan beyin, körelir, daha geniş ve uçları düşünemez, çabuk pes eder ve kabullenir. bize bu dayatılan oyunu ergeç çözeceğiz. fakat tek arzum, buna çanak tutan ve çıkarı uğruna insanlığı bile bile bu kara güne iten hiç bir kişiyi unutmamamktır. bunlara yetkililerde dahildir. araştırmadan soruşturmadan tamamen çıkara dayalı kararlar ile insanlığı ciddi çıkmaza soktular. neyse, ki kötü niyetliler olduğu kadar gerçekte iyi olan insanlarımızda var.

Avatar
tuncay tosun 3 yıl önce

vAllahi zerre hakkımı bu işte olanlara helal etmiyorum.tükürüğümüde biriktiriyorum ki kısa bir süre sonra o tükrükte boğulacaklar.sizin bildiğinizi birileri bilmiyormu? ne vaad ettiler,ne sözler verdiler neyi pazarlık unsuru ettiler .değermi?ahiret hesabı var lakin Allahım benim hakkımı bu dünyadada bunlardan almama yardım et!!