Öne Çıkanlar Şeytan Para Glaxo Smith Kline Montreal DSÖ

NTV FERYADIMIZI 2009 YILINDA DUYMUŞ!

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 21 Eylül 2020

NTV’de 17 Kasım 2009 tarihinde yayınlanan bir haber, iyice karamsarlığı itildiğimiz bugünleri aydınlattı.

İşte o heber;

Sağlık Bakanlığı yetkilileri grip yüzünden hastaneye başvuruların genelde az olduğunu, çoğunlukla zatüre gibi gribin ilerlemiş durumlarda hastanelere gidildiğini söyledi.

Yetkililer bu yüzden genel bir kayıt tutulamadığını belirtiyor. Sağlık Bakanlığı bununla birlikte hangi hastalıklardan oluşan ölümlerin istatistiklerinin tutulup tutulmadığı konusunda da bilgi veremiyor.

Dünya Sağlık Örgütü’ne göre her yıl tüm dünyada 500 milyon kişi grip oluyor. Üç ila beş milyonu hastalık yüzünden hastaneye yatıyor ve 250 ile 500 bini hayatını kaybediyor.

Dünya nüfusunu 7 milyar, Türkiye’ninkini 70 milyon olduğu kabul edilirse, bu rakamları yüze bölerek “muhtemel” bir ortalama bulunabilir. Bu durumda Türkiye’de her yıl grip ve gribe bağlı hastalıklardan ölenlerin sayısı 2500 ila 5000 arasında olduğunu kesin olmamakla birlikte öngörebiliriz.

Grip gerçeği bu kadar basit…

https://www.ntv.com.tr/turkiye/gripten-olenlerin-sayisi-bilinmiyor,g-id86M8aUeJfXg8RiSqxg

Anahtar Kelimeler:
NTVGrip
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.