Öne Çıkanlar Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır Coronavirüs Aşık Veysel

OTOPSİ ŞART

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 22 Aralık 2020

Bugün 5gvirusnews - platformunun twitter’den TTB, “Sağlıkçılarımız için neden otopsi istemiyor?” mesajına, Prof. Dr. Ömer Faruk DOĞAN’dan yanıt geldi.

DOĞAN yaptığı açıklamada, “Kesinlikle en baştan beri söylediğim şey otopsi. Otopsi bize hangi organda neler olduğunu nitelikli olarak gösterecek tek şeydir. İlk belirtisi kalp rahatsızlığı olan vakalar var ve bu hastaların bir kısmı genç. Özellikle hamilelikte enfekte olan hastalarda doğum sonrasında ani kalp durması gelişebiliyor. Akciğer, böbrek ve kalp kesinlikle otopsi organları olmalıdır!” dedi.

Ayrıca Prof. Dr. Ömer Faruk DOĞAN yaptığı açıklamada, “Tedavi edildikten sonra tekrar hastalanarak gelen hastalarda kalp sorunları çok önemli ve ritim problemleri de çok sık” rastlandığını da belirtti.

Anahtar Kelimeler:
5gvirusnewsOtopsiTTB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.