Öne Çıkanlar Hurşit Tolon DSÖ Kanser Enosis Deborah Cohen

TANZANYA CUMHURBAŞKANI, JOHN MAGAFULİ, PCR TESTİ VE AŞIYI REDDETTİ  CoVID’İN FOYASINI ORTAYA ÇIKARTTI,

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 21 Mart 2021

-Yeni Cumhurbaşkanı sol partiden, Magafulinin yardımcısı oldu.

-Yeni Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan göreve başlarken ilk fotografını CoVID

Maskesi ile servis etti.

-CoVID yalanını ortaya çıkartmak için bir mizansen hazırlayan Magafuli DSÖ’nün ve batılıların oyunlarını gün yüzüne çıkarttıktan sonra ortadan kayboldu ve 15 gün sonra ölüm haberi geldi.

Tanzanya’nın 5. Cumhurbaşkanı John Magafuli, %84 oyla yönetime geldi. Halkın sevdiği bir liderdi. PCR testi, aşı, maske, mesafe karşıtlığı ile tanınıyordu. DSÖ’nün dayattığı politikaları ince bir zeka ile teste tabi tuttu ve bütün verilerin yalan olduğunu ispatladı. Ardından Magafuli ortadan kayboldu. Kimi CoVID, kimi kalp hastası oldu dedi, ardından ölüm haberi geldi.

Tanzanya 60 Milyonluk bir ülke ve resmi kayıtlara göre 20 milyon Müslüman yaşıyor.

Magafuli “Faili belli” bir cinayete kurban gitti. Magafulinin açıklamasından sonra ülkede arkası arkasına ölüm haberleri geldi. Devlet Başkanlığı Genel sekreteri John Kijazi açıklanmayan bir nedenden, Zanzibar Başkan Yardımcısı SeifSharifHamad ise 17 Şubat'ta hayatını kaybetti ve ölüm sebebi olarak CoVID açıklaması yapıldı.

Biz 5Gvirusnews platformu olarak Tanzanya halkına başsağlığı diliyor. Hassan’ın şahsında Tanzanya halkının acılarını kalbimizde hissediyor, “Dikdur Samia Kalbimiz seninle” diyoruz. Biliyoruz, cenaze töreninize bir çok ülke başkanı katılmayacak ve taziye mesajı da göndermeyecektir.  Çünkü “günahınız öylesine büyük öylesine büyük ki, bütün cezalar o günaha karşı küçük”. Çünkü dünyanın efendilerinin yalanlarına, dayatmalarına karşı “Hayır” dediniz! Kötü örnek olabilirsiniz. Onun için size öyle bir ceza verilmeliydi ki, bu herkes için ders olmalıydı. Aslında Magafuliye yöneltilen şiddet, bütün insanlığa yöneltilmiş bir tehditti, belki de!

Bir saygı nişanesi olarak, Tanzanya halkının acısını paylaşmak adına, Mart sonuna kadar siyah başlıklı çıkıyor ve belediyelere yol ve meydanlara Tanzanya adını veya Magafuli adını vermeye davet ediyoruz. Magafuli’yi Afrika’nın Rachel Corrie’si olarak selamlıyoruz. Esnaf vitrinine Tanzanya bayrağı koyabilir. Gençler  Magafuli’nin video klibini sosyal medyada paylaşabilir. Tekstil üreticileri yaz için Tanzanya Bayrağı ve Magafuli ve Afrika imajını basabilir.

Anahtar Kelimeler:
DSÖPCRMagafuli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A.. 3 yıl önce

Çok üzgünüm....

Avatar
Şuurlu 3 yıl önce

Böyle cesur insanlar tarihin akışını değiştirecektir.