Öne Çıkanlar 5G Ankara Üniversitesi Mehmet Eymür Deprem TL

TÜRKİYE’DEKİ İKİ SOYKIRIMCI PROF!

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 24 Eylül 2021

Dünyadaki aşı çalışmaları kapsamındaki tüm çalışmalar istinatsız bill gates çetesi tarafından fonlanıyor. Eğer bu çetenin etrafındakilerle bir ilişkisiniz yoksa, bilim insanı olma şansınız nerdeyse yok denecek kadardır.

Onun için Türkiye’deki malum medyatik hekimlerde aynı yolun yolcularıdır. Yani bill çetesi için çalışan taşeronlardır.

Türkiye’de yeni insan soykırımı örgütünün başı olan büyük şefin, öncesi hariç, son bir haftalık öyküsündeki çelişkiler, "en az bulaş çocuklarda görülüyor" dedikten sonra onları da aşılayalım, PCR duyarlılığı %50, güvenirliği %100 olan bir test”  gibi benzer söylemler ile devem etti. Karşısındakiler ise "ağzınızsa sağlık hocam ne güzel konuşuyorsun" dışında başka bir şey söylemiyor. Geçen gün de aynı örgütten birisi daha çıktı. İzmir’de yanlışlıkla 6 aylık bebeklere CoVID aşısı yapıldığını anlattı. Yetmiyor, “bebeği bu sabah kontrol ettik yan etki görmedik” diyebilecek kadar da pişkinlik yapıyor. Ve çok daha ileri gidiyor, bugüne kadar "bilim karşıtı", "gerici" ve "yobaz"  olarak yaftaladıkları kesimlere karşı sözde bilim adamı olduğunu da şu sözleri sarf ederek anlatıyor, bu durumun bebeklerde hiçbir yan etkisi olmadığını, hatta antikor sağlıyor, “bu konudaki sonuçların ise ünlü bir tıp dergisinde kabul edilirse yayınlanacağını” söylüyor.

Buna söyleyen kişiyi de hemen o malum kişi, kendisinin ziniyet ikizi olduğu için hemen korumaya alıyor. Yeni bebek katili (!?) için "çok kıymetli bir hocamızdır." diyerek açıklma yapıyorlar. Gerekli açıklamayı yapacağını duyuruyor. Çünkü bu yeni soykırımcı çete için, geleceklerini bağladıkları aşının bebeklere zarar vermesi önemli değil, önemli olan aşıya zarar  gelmemesidir.

Biraz araştırınca Prof. Dr. zafer kurugöl, aşılar konusunda ulusal ve uluslararası çalışmaları olan sözde bir bilim insanı olduğu anlaşılıyor. Çalışma ekibinde ise ekranlarda sıkça gördüğümüz, Türkiye Sağlık Bakanlığı’nda çeşitli komisyonlarda görev yapmış, yeni görevi çocuklara enfeksiyon bulaştırmakla görevli mehmet ceyhan da var.

İşte bu iki soykırımcılarla işbirliği içindeki  prof.'un aşılar konusunda ortak çalışma yaptıkları birisi daha var. O da Dr. Varsha K. Jain'dir. Bu kişinin de aşılar üzerine çalışmaları ve güçlü firma danışmanlıkları olan üçüncü soykırımcıların işbirlikçileridir. 

Tabii ki bunlar aşı enjekte eden, aşıları koşulsuz savunan, her yazdıkları bilim olan, eleştiriye tahammülleri olamayan ve olanı da susturan çevrelerin taşeronları veya paralı adamları. Ve sponsorlarından ikisi  de yakında tanıdığımız pedofili bill ve melinda gates Vakfı ile Glaxo Smith Kline’dir. Zaten sponsorlarının adı da Linkedin hesabında var. Çalışmalarını bu sapkınlar finanse ediyor, makaleleri de bunların fonladığı dergiler de yayınlanıyor. Yani yaptıkları bilim, bill gates çetesinin çıkarları içindir.

Türkiye’deki iki soykırımcı profun bağlı bulunduğu diğer bir kişi ise Dr. Varsha K. Jain’dir. Eğer bu kişinin Linkedin’deki takipleri  ve  Researchgate’de makalelerine bakarsanız, açıkça çok kanla beslenen pedofili bill gates çetesini görürsünüz. Burada da söylemek istediğimiz, bunların TV’lere çıkıp boy göstermeleri, bebeklere aşı vuracak cesareti kendilerinde bulmasının arkasına bill gates çetesi vardır. Bu çete bunların arkasında olmazsa ve yemlemezse bunların adını duyamazsınız. Zaten çete elemanları nasıl fonlandıkları bilgisi de makale de yer almıştır.

Aynı makalede Ceyhan, Sanofi Pasteur, Novartis, Pfizer, Merck Sharp & Dohme ve GlaxoSmithKline için araştırmalarda araştırmacı olduğunu ve GlaxoSmithKline, Pfizer, Novartis ve Merck Sharp & Dohme'den danışma kurullarına katılım için ücret aldığını bildirmiştir.

Çetenin diğer çalışması ise Peter Richmond, o da bill gates’ten fonlanan ekibin diğer üyesi. Uğraş alanları bebeklerdeki bağışıklık sistemi…

Bir uzman doktor arkadaşımız, yaşana bu trajedi sonrası görüşlerini sorduğumuzda,  “Şahsi görüşüm, bu haberin kamuoyunda işlenmesinin temelinde, Covid-19 aşılarının bebeklerde de uygulanıp uygulanamayacağı, uygulanırsa ne gibi olumlu/olumsuz katkı/yan etkilerin yaşanabileceği konularını gündeme getirmektir. Ne yazıktır ki bu tür gelişmeleri, günübirlik bir haberden ziyade, bebeklerin aşılama takvimine mRNA teknolojili Covid-19 aşılarının eklenmesi yoluna döşenen taşlar olarak”  yorumladı.

Plandemi bahanesi ile tüm insanları denek olarak kullanan bu kişiler durdurulmazsa, bu iş global bir tehdit olarak  Anadolu topraklarında ki en büyük katliama doğru gidiyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet talat us 3 yıl önce

Global çetenin yerli işbirlikçi profesörleri yanlışlıkla! Yapılan aşıları "bilimle ve bilimsel olmakla" nasıl açıklıyorlar acaba?