Öne Çıkanlar Georges MAROVİTCH DSÖ Starlik Vladimir Putin Russia

YANLARINA KAR KALMASIN

5gvirusnews Haber Merkezi Karlsruhe / 12 Aralık 2023

Dün Karlsruhe'de, “Corona suçlarıyla mücadele” için düzenlenen büyük gösteri tüm beklentilerin aştı.

Uzunca süredir planlı salgından kimse bahsetmiyor, ama toplumdaki tahribatı ve özelikle mRNA sıvıları alanlardaki yan etkileri devam ediyor.

Koronavirüs diktatörlüğü ile ortaya çıkan, “aşı saldırısını eleştirenler” seslerini yükseltmeye devam ediyor.

Almanya’nın Karlsruhe kentinde gösteri yapanalr beklemedikleri bir ilgiyle karşılaştı. Platz der Menschenrechte'deki (İnsan Hakları Meydanı) çarpıcı buluşmaya on binlerce insan geldi. Göstericiler etkileyici bir şekilde, temel haklara yönelik çığır açan kısıtlamalar, zorunlu ruhsatsız sıvılar, diğer gereksiz ve etkisiz tacizlerden sorumlu olanların yaptıklarının yanlarına kar kalmasını kabul etmediklerini ifade ettiler.

Yaklaşık 600 siyasetçi ve yargıç hakkında suç duyurusunda bulunuldu

İnsan Hakları Meydanı’nda organizatör Av. Ralf Ludwig'in de katıldığı mitingin ardından, Almanya'da zorunlu aşılama lehinde oy kullanan ya da “aşılamanın ölüme” yol açabileceği bilindiği halde “aşı yapılmasını emreden 599 siyasetçi ve yargıç hakkında insanlığa karşı suç işledikleri gerekçesiyle” Federal Savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Sergilenenler arasında Federal Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Federal Sağlık Bakanı Karl Lauterbach ve ofisi gösteri alanına sadece bir taş atımı mesafede bulunan Federal Anayasa Mahkemesi Başkanı Stephan Harbarth da yer alıyor.

Amaç: kamuoyunda geniş çaplı bir tartışma başlatmak

Organizatörlerin açıklamasında da belirtildiği gibi, amaç, "sadece dar anlamda yasal talepleri takip etmek ve uygulamak" değil, en az bunun kadar önemli olan, "insanların hak ve özgürlüklerine karşı işlenen benzer suçların tekrarlanmasını önlemek amacıyla medyada ve kamuoyunda geniş bir tartışma başlatmaktır".

Hem gösteri hem de suç duyuruları; Aydınlatma için Avukatlar (AfA), Uluslararası Avukatlar Birliği (IAL) ve Korona Tedbirleri Nedeniyle İnsanlığa Karşı İşlenen Suçların Yeniden Değerlendirilmesi, Açıklığa Kavuşturulması, Yasal Kovuşturma ve Önlenmesi Merkezi (ZAAVV) tarafından başlatıldı.

Son derece disiplinli ve barışçıl yargılama istiyorlar.

Aralarında Ludwig, Heidelberg'in ve avukat Beate Bahner gibi, hukukçuların da bulunduğu kuruluşların tanınmış temsilcileri gösteri sonrası bir basın toplantısı düzenleyerek eylemin arka planını anlattı. Avusturyalı siyasetçi Av. Michael Brunner, Katılım beklenenden çok daha fazla olduğunu belirtti.

Gösterilerdeki beklenmeyen ilgi,  2020'den bu yana, “aşıların ve toplumun uğradığı zararın”, korona savunucuları arasında derin bir çatlağa neden olduğunu gösterdi.

Toplumda planlı salgınla ile insanları zehirleyenler arasında yer alan politikacılar, ilaç şirketleri, yaygın medya ve onlardan beslenenlerin sessizliği ise devam ediyor.

-Karlsruhe'deki Federal Savcılığa 10 Aralık 2023 tarihinde, İnsanlığa karşı suç işledikleri gerekçesi ile verilen dava dilekçesi.(bkz)

Anahtar Kelimeler:
MRNAKarlsruheAlmanya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.