Öne Çıkanlar İnsan Hakları Konseyi Dünya Ekonomik Forumu DSÖ HRC Tess Lawrie

THE ECONOMİST “TARİHİN SONU”NU KAPAK YAPTI!

5gvirusnews Haber Merkezi / Londra / 27.6.2020

Her sene yeni yıl kapakları ile gündem olan The Economist bu sene yarı yıla esoterik yorumlara kapı aralayan bir kapakla okurları ile buluşuyor. Dergi, bir çok kişinin komplo ya da kehanet olarak gördüğü konular hakkında ilginç yorumlara zemin oluşturacak gibi görünüyor.

İngiliz derin aile Rothchild’lerin dergisi daha çıkmadan tartışma konusu oldu bile. “The Economist” son sayısında kıyamet kuşağı için dünyanın son dakikasını yaşadığını kapak konusu yaptı. Kapaktaki ortada ve tepedeki saat “Kıyamet saatı”nı sembolize ediyor. Eski dünya “tarihin sonu”na geldi. 1 dakika sonra yeni bir zaman başlayacak.. Kapağın verdiği mesaj şu: Kıyamete 1 dakika kaldı. Yani eski dünya için zamanın sonu. Beklenen büyük değişim için son dakika. Aile gaz maskelerini takmış. Çocuğun başında miğfer. Maymun bile maskeli. Yani bütün hayvanlar da tehlikede. Bu sıcak bir savaşı haber veriyor. Kıyamet savaşına giden yolda, duvarda bugünü anlatan, o gün içinde “düne dair resimler: Mikroplar, bir tane değil, bir çok. Atom bombası ve güneşte patlama. Göçmen kuşların ölümü, 3 kuştan biri düşüyor. Dünyaya bir meteor çarpıyor. Dünya ısınıyor ve buzullar eriyor, volkanlar patlıyor, maymun da maske takmış. Domuz şaşkın!.

Derginin kapağı, başta “Yuhanna Vahyi” olmak üzere bir çok kehanete gönderme yapıyor.

Dergiyi eleştiren eleştirmenlere göre, ailenin kafasında “Chip” eksik, ellerinde Sağlık ve Performans Pass’ı ile, tepemizde uyduların olması gerekirdi. Ve tabi sanal para, robotlar ve bir enjeksiyon da olmalıydı. Bir köşeye de uzayıp giden mezarlar ya da bir krematoryum çizilmeliydi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.