Öne Çıkanlar Hazar Türkleri UNIVERSAL BASIC INCOME COVID19 Aseem Malhotra İsrail

15 EKİM MİTİNGİNİN NEDENİ;

Yazan Muammer KARABULUT

Neden 15 Ekim’de Saraçhane Meydanında,  “Küresel Şeytana Karşı Farkındalık” başlıklı, 79 ulusal ve küresel sorunlara karşı toplanma ihtiyacı duyuldu?

Her şeyden önce ulusal sorunlarımızın ağırlığından dolayı asıl görmemiz gereken küresel güçleri görmediğimiz için sağlıklı düşünemiyoruz. Diğer bir ifade ile insan beyninin kafatasının içinde yer alan ve vücudumuzdaki tüm fonksiyonları kontrol eden beş ana lob hasar gördü.

Bunlar; 1-Frontal lob, düşünme, 2-Parietal lob, çeşitli duyu organlarından gelen bilgileri birleştirme, 3-Oksipital lob, görme duyusuyla ilgili bilgilerin işlenmesi, 4-Temporal lob, ses ve kokunun algılanması, aynı zamanda da yüzler, mekanlar gibi karmaşık uyaranların işlenmesi ve 5-Serebellum, duyu organlarından gelen bilgilerle hareketi ilişkilendirir. Bu lob özellikle dengenin sağlanmasında önemli rol oynar. İşte bu lobların biri veya birkaçının hasar görmesi ve/veya dış etkiler sonucunda düşünme, analitik düşünme, karar verme, ayırt etme ve varlığımızı koruma reflekslerimizin zayıflamasına neden olur.

Böylelikle kötülükleri algılamayan, kötülükleri normalleştiren, sorgulamadan çabuk kabullenen bir beyin aynen bağışıklık sistemimizin düşmesi gibi sürekli sorunlar karşısında güçsüz kalır. Bu sefer devreye görünmez dediğimiz, “şeytan” girerek kendisinin ne kadar bozulmuş duygu, düşünce ve eylemi varsa kendisini normal İNSAN’da gösterir.

Şimdi bundan sonrasını, şeytani ve/veya şeytani düşüncelerini İNSANLARA bulaştırarak kendilerini meşrulaştırmak isteyenleri, yalnızca kendi eylemlerine konu olan resimlerle görelim.

Kendi ifadeleri ile ; Marina Abramovic aynı zamanda, “sanat aşığı” Lord Jacob Rothschild ile poz veriyor . Arkalarındaki resim, Sir Thomas Lawrence'ın, “Şeytan Lejyonlarını Çağırıyor” tablosu.(1797)

Genel fotoğrafta, başta dolar olmak üzere dünyanın en değerli kağıtlarını basan küresel gücün zirvesindeki Rothschild ile ABD’de ortaya çıkan, “Piza Gateskandalında pedofili, yani sübyancılık (çocuk istismarı/tecavüzü) suçunu işlediği iddiasıyla ilgili bir vakada adı geçen, dünyada o bahsettiğimiz küresel şeytanlar için sanat yapan ve yaptığı o sanatın zirvesinde olan Marina Abramovic var.

Kendisi de küreselci şeytanlar gibi çocuk kanı içen Marina Abramovic’in yaptığı şeytani sanatın görselleri ile o şeytanı biraz daha yakından tanıyalım. Çünkü SANAT, aynı zamanda sanatı yapanın kişiliğinin, düşüncenin ve öykünmek istenen eylemin dışa vurumudur.

 

Ve diğer fotoğraf karesi;  11 Mart 2020 tarihinde yine şeytani bir planla ile DSÖ tarafından ilan edilen planlı salgın sonucu, “aşı” diye piyasaya sürülen ama ruhsat almadığı için henüz “aşı” da olmayan mRNA(modifye edilmiş RNA) LNP ve Hidrojel teknolojisi ile insanlara zerk edilen sıvıları piyasaya süren Uğur Şahin ve Özlem Türeci’ye, uluslararası alanda en prestijli ödül olarak kabul edilen, İspanya Asturias Prensesi ödülünü aldı. O gün sanat dalında ödül alan diğer bir kişi de yukarıdaki satırlarda bahsettiğimiz Marina Abramovic oldu.

Tabii ki Marina Abramovic’in yaptığını sanat olarak kabul etmek, Uğur Şahin ve Özlem Türeci’ye BULDURDUKLARI mRNA sıvılarını da İNSAN sağlığı için faydalı olduğunu kabul etmektir. Neyse 22 Kasım 2021 tarihinde planlı salgında, İNSANLARI kurtaran ve adete melek olarak tanıtlan kişiler üzerinde algılar çok yüksek olduğu bir zamanda, bu çiftin aslında şeytan olduğunu, tescillenmiş şeytan olan Marina Abramovic gösterdi. Üstelik resimde görüldüğü üzere, maskeleri takılı vaziyete ve şeytanın önde gideni Marina Abramovic arkasında hemen bu çift yer aldı.

Buradaki en acı olay ise bu kişilerin, Türk Vatandaşı olarak tanıtılması ve Türk Bayrağının bu şeytanlarla ödül salonunda yer almasıydı.

    

Gelelim 15 Ekim Saraçhane Meydanında yapılacak olan mitingin konusunun küresel şeytan olmasına; Toplanmamıza neden olan konular arasında ulusal sorunlarımız da var. Bu sorunların mitingde yer alması İNSANLAR üzerinde oluşturdukları ağır baskılardır. O baskıların ağırlığı  çok kısa sürede çözülecek sorunlar olmasına rağmen beyin loblarımızın hasarından dolayı, küresel sapkınların kuşatması ve kendilerine bağımlılığı güçlendirdikleri için göremiyoruz.

Çözülecek olan sorunlara İNSANLARIN gücü her zaman yeter. Çözülmesi zor olan konular küresel şeytanların var ettikleri sorunlardır. Onlar da ancak, o şeytanları ve şeytani planları görerek, farkında olarak, bir de Marina Abramovic’in yaptığı sanatı, sanat olarak görmeyen İNSANLARIN bir araya gelmesi ile çözülür.   

İşte 15 Ekim mitinginin ruhu bundan ibarettir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahir . B. 7 ay önce

Bu yazıyı okuyan bir kişi, eğer istanbul da yaşıyorsa mutlaka bu mitinge gelir. 5gvirusnew e yakışan buydu. İyi ki varsınız

Avatar
Gülseren 7 ay önce

Mitingi duydum .. gelmek aklımın ucundan dahi geçmedi. Ama bu yazıdan sonra insan olduğumu hatırladım... Düzenleyenlere saygılarımı sunuyorum. Lütfen kabul edin

Avatar
... 7 ay önce

Marina ile o katilleri aynı karede görmek yeter offf offf

Avatar
Coşkun 7 ay önce

Kendi kanunları yersen. Bilim adamları yaptıysa normaldir İlah yerine koyuldukları için. Eğer İstanbul da olsaydım sesim kisilana kadar destek verirdim. Canlı yayın olursa katılım sağlayacağım inşAllah.