Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik İlker İpekdal Türkiye

7/24 Büyük Yalan Söylemek

Yazan Dr Saeed Qureshi

Ana akım, "bilim adamları" ve "uzmanlar" da dahil olmak üzere insanlar, mRNA tabanlı veya başka bir şekilde aşıların etkinlikleri için hiç test edilmediğinin farkında değiller! Aşıları geliştirme ve test etme etkinliğini test etmek için, virüs (SARS-CoV-2) saf izole formda mevcut olmalıdır.

Bu sadece bilimsel bir gereklilik değil, aynı zamanda basit bir mantıksal değerlendirmedir. Hedef, yani virüs kullanılmadan veya bulunmadan aşıların yararlılığını ve etkinliğini belirlemek imkansızdır.

Virüsün saflaştırılmış izole bir örneğinin dünyanın hiçbir yerinde bulunmadığı artık yaygın olarak bilinen bir gerçektir. Bu nedenle aşıların etkinliğini kimse test edemez ve yapılmamıştır. Aksini söylemek sadece yalandır.

Aşıların geliştirilmesi, virüs için bir test değil, bilinmeyen veya hayali virüsün (genellikle SARS-CoV-2 olarak bilinir) RNA/DNA bazlı bir belirteci olan PCR testine karşı testlere dayanmaktadır. PCR testi, virüs, enfeksiyon veya hastalıkla herhangi bir bağlantısı olmayan keyfi,  "genellikle yağın seviyesini ölçen çubuk" gibi bir testtir. Virüs hiçbir zaman izole edilmediğinden, işaretçiyi ona bağlamak ve PCR testini alaka ve doğruluğu açısından doğrulamak imkansızdır.

Virüsün varsayılan varlığı gibi, ayrıca ilişkili hastalığın (COVID-19) var olduğu, bulaşıcı olduğu, kontrolsüz bir şekilde yayıldığı ve potansiyel olarak insanların çok sayıda ölmekte olduğu veya öleceği varsayılmaktadır. Çoğunlukla doğrulanmamış ve yanlış PCR testten elde edilen yanlış pozitif test sonuçlarını saymak dışında bu iddiaları destekleyecek hiçbir bilimsel kanıt yoktur. SARS-CoV-2'nin hastalığa neden olduğunu gösteren hiçbir bilimsel kanıt olmadığını belirtmek önemlidir. Gösterilemez çünkü virüs (SARS-CoV-2) yukarıda belirtildiği gibi ne mevcut ne de var. Bu nedenle, hastalıkla bağlantısı kurulamaz. COVID-19'un bir aldatmaca olduğunu şimdi doğrulamak güvenli olacaktır.

Virüsleri ve bunların hastalıklarla ve tedavilerle olan bağlantılarını test etmek ve değerlendirmek, şu anda tanımlandığı ve tanıtıldığı gibi, “uzmanların” ve “bilim adamlarının” cehaletini ve beceriksizliğini yansıtıyor. Bu nedenle, tıbbi ve farmasötik alanlar, bilimsel iddialarının acil olarak incelenmesini ve denetlenmesini gerektirir.

Odak, hastalığın/enfeksiyonun ortaya çıkması durumunda ve ortaya çıktığında tedavi edilmesi ve hayali virüs ve mutantları için tedaviler (aşılar gibi) geliştirmemek olmalıdır.

Your support will be highly appreciated / Desteğiniz çok takdir edilecektir. (link)

Dr Saeed Qureshi'nin web sitesi : http://www.drug-dissolution-testing.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.