Öne Çıkanlar Dünya Ekonomik Forumu Yahdiler DSÖ YouTube Sosyalizm

ADAM CİNAYET İŞLMEYE DEVAM EDİYOR

Yazan Muammer KARABULUT

Adam mahkemede cinayeti, “ben işledim, şu silahı kullandım, öldürdüğüm kişinin ad soyadı şudur. Ve öldürdükten sonra da şuraya gömdüm.” diyor!..

Cinayet itirafı mahkeme kayıtlarına geçiyor. Fakat cinayeti işleyen adamın avukatı, “hayır bu adam kendiliğinden öldü. Sonra kendini gömdü.” İddiasında bulunuyor.

Savcıda, “Adam cinayeti bütün detayları ile anlatıyor. Üstelik ölen adam kendiliğinden öldüğünü kabul etsek bile, kafasında iki, kalbinde bir  kurşunun ne iş var? Bir de kendini gömdüğünü söylüyorsunuz!. Böyle saçmalık olamaz!”  mütalaasını veriyor.

Hakim karar verir: “Adam kendi kendini öldürdü ve sonra da kendini gömdü! Beraatine”

Şimdi beraat eden adam aramızda geziyor ve insanları öldürmeye de devam ediyor.

Pandemi adı altında yaşadığımız hadise birebir aynı ve bu kadar basit.

Nasıl mı?

DSÖ Prof Christian Drosten’in 17 Ocak 2020 tarihli PCR tanı kiti protokolünün, 23 Ocak 2020 (*) tarihinde yayınlanan makalesinde Covid-19 adını verdikleri virüsü izole edilmediğini, konakçısı olmadığını ve yarasının bile ÇİN (At Nalı Yarasası) değil Avrupa yarasası kullanıldığını, ellerinde hiçbir hastadan alınan materyal olmadığı veya görmedikleri çok açık bir şekilde yazıyor.

Ve biz izole edilmeyen bu virüsün PCR tanı kiti ile milyonlarca insana test yapıyoruz. Bulduğumuz pozitif sonuçları da Covid-19 vakası olarak fişliyoruz. Yetmiyor olmayan virüsü mutasyona uğratıyoruz, sonra da varyantları oluşuyor. Pandemiyi sonlandırmak için hemen aşı buluyoruz. Bulunan inaktif aşıları geçtim, bir de mRNA aşısı buluyoruz.

Yapmamız gereken tek şey, cinayet işlediğini tek tek anlatan adamın yerine virüsü izole etmediğini tek tek anlatan  Christian Drosten’in itiraflarını koymaktır..

Adam virüsü izole edilmediğini söylüyor. İzole edilmeyen virüsün PCR testi, AŞI’sı olur mu diyoruz.

İşte bu gerçeği anlatamıyoruz. Ne  iktidar ne de muhalefet bu gerçeği görmüyor!

Bu gerçeği görenlere ise “gerici, şarlatan, bilim karşıtı” gibi yakıştırmada bulunuyorlar!

Umarım adamın itirafı ile cinayeti işleyeninin kim olduğunu anlamışızdır. Yoksa #katil Drosten i görmeyeceğiz.

(*) Virüs İZOLATLARI ile ilgili elimizde hiçbir materyal / Yani enfekte olmuş bir kişiden, veya doğal ortamdan elde edilmiş, laboratuvar kökenli olmayan, mikrobiyal veya viral anlamda saf bir numune yok diyor.

Açıkçası Covid-19 tanısı konmuş hasta yoktu, laboratuvarda uydurduk diyorlar.

(*)In the present case of 2019-nCoV, virus isolates or samples from infected patients have so far not become available to the international public health community. We report here on the establishment and validation of a diagnostic workflow for 2019-nCoV screening and specific confirmation, designed in absence of available virus isolates or original patient specimens. Design and validation were enabled by the close genetic relatedness to the 2003 SARS-CoV, and aided by the use of synthetic nucleic acid technology.”

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045?fbclid=IwAR144cELnmj5X5yEfLChK9tTaIZTQXZhYV_RCTQv9gMn8vMvx9wnOWaJfWs

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet kim ki 3 yıl önce

Dünya 3 ten de büyük, Teksas'tan da ders almıyorlar. ALLAH C.C müstahaklarını versin...