Öne Çıkanlar Twitter COVID19 Chabad Türkiye Muammer Karabulut

BaBaLa TV GERÇEĞİ

Yazan Muammer KRABULUT

Türkiye’nin ne duruma geldiğini, yani uçurumun kenarında olduğunu BaBaLa TV’de dün 2-3 gündür büyük bir merakla beklenen Kılıçdaroğlu’nun programında izledim.

Kılıçdaroğlu’na güya karşıt görüşlü kişiler sorular sordu.

Bir tanesi de Allah rızası için, dünyayı dolayısı ile ülkemizi idari eden, her türlü terörün mucidi de olan küresel kan emicilerle ilgili ve özellikle de yarın egemenlik haklarımızı, demokratik yollarla seçilmiş hükümetlerin yetkisini DSÖ’ye bırakacak mısın diye bir soru sormadı.

Fakat daha böyle bir soru sorulmadan Kılıçdaroğlu artık katil olarak tanımlanan gerçek malum kişilerin, Türkiye’de olsalarmış 140 milyar dolar para kazanırmışız türünden laflar etti. Yani birisi insanları zehirleyecek, bir ülkede bu zehir tacirinden para kazanacak.. Dürüst, hak, hukuk ve adalet isteyen bir kişi de bu kafayla cumhurbaşkanı olacak öyle mi?

Daha önce, Kılıçdaroğlu’na ASAD’da (Avrasya Stratejik Araştırmalar Derneği) yapılan bir toplantıda dünyanın en büyük mafya yapılanması, ABD ve RUSYA’yı da idare eden KKTC’deki CHABAD’ın faaliyetleri soruldu.. -Bilmiyorum, yeni duydum, dedi.  

Evet hepsi değil tabii ki ama  dün BaBaLa TV’de Kılıçdaroğlu’na soru soran dünya gerçekleri ile ilgisi olmayan oradaki gençlikten umudum yok…

Dün de izlediklerim, söylediklerimin kanıtı olmuştur.

Ayrıca keşke Oğuzhan Uğur, Kılıçdaroğlu olduğu halde programda mRNA sıvısı olan kişi veya sıvıyı olup da yakının kaybeden, yan etkileri ile bitap düşen kişi  var mı diye sorsaydı.

Unutmayın, o kişileri sayısı terör ve depremden ölenlerin sayısını çoktan geçti.

Teknoloji ile 5G’ye oradan da insanlığımızı kaybettiğimiz bir dünyada, sorulan sorular ne kadar karanlıkta olduğumuz da gösterdi.

Ve insanları bu düşünce formatına getirdikleri için 2020 yılında 5.0 sanayi devrimini başlattılar. Şimdi kendilerine göre nüfus yapısı oluşturuyorlar. O nüfusta BaBaLa TV’ye katılanlar yok. Ama iki liderden birisi cumhurbaşkanı olacak…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Siviloğlu 11 ay önce

küresel kan emicilerle ilgili ve özellikle de yarın egemenlik haklarımızı, demokratik yollarla seçilmiş hükümetlerin yetkisini DSÖ’ye bırakacak mısın diye bir soru sormadı diyorsunuz esasında ben, Babala'daki bu programa ya bizzat sizin ya da görevlendirdiğiniz bir elemanın katılabileceğinş düşünmüştüm.

Avatar
Lumberjack 11 ay önce

Nasil bir yazi kaleme almissiniz anlayamadim. Su anki genclik nefes almaya calisiyor, yazinizdane ara gencleri mRNA, DSO, Virus, 5G'e baglayarak sucladiniz anlayamadim.

Misafir Avatar
Furkan 11 ay önce @Lumberjack

"Çek bi' nefes hadi, boşta vites İşte bu ortam sizi beşe katlar. Hoş tabii ses hadi boş lafı kes. Dikkat et, bu rap içinde patlar." Şu anki gençlik çalışmadan emek sarfetmeden zengin olmak istiyor. Yayın yapim fenomen olyim zengin olyim :) platformlar 3-5 düşük iq'lu yayıncıyı şişirip piyasaya sürüyor gençlere rol model yapıyor. Eskiden unkapanına giderlerdi şimdi ytub tw falan.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Tarık Tekeoğlu 11 ay önce

Geŕçek

Avatar
Nagihan kara 11 ay önce

Hocam izlemedim farklı platformlarda ufak ufak kesitleri gördüm karbon ayak izi muhabbeti dönmüş biz aşı maduru diyoruz hepsi aynı yolun yolcusu sonumuz hiç hayırlı görünmüyor

Avatar
Ahmet 11 ay önce

Paylaşılmış psikoz? Tedavi olun

Avatar
Gökhan 11 ay önce

Yine helal olsun

Avatar
Aydın 11 ay önce

İnsanlar! gerçekleri duymaktansa; "Yalanda olsa bana duymak istediklerimi anlat" havasındalar. Kimse, o malum plandemi sürecinde insanlar, pcr, hes, sıvılama yüzünden işinden, ekmeğinden oldu ve sizde bu insanlara sahip çıkmadınız. Hatta "biz olsak daha iyi yapardık" dediniz!. Hani insan haklarını, demokrasiyi savunuyordunuz? demedi.

Avatar
Ş.S. 11 ay önce

Ne kadar karanlıkta olduğumuzun farkındaysanız güzel. Çünkü dünya gerçeklerini irdeleyebilmek için, ülke gerçeklerinin bu kadar kirlenmemiş, yozlaşmamış olmaması gerekir. Bu yazınızla benim de, farklı bakış açısı ve bilgi birikimine sahip, bu tür konularda yolu açacak sizlerden umudum yok. Programa katılıpta yolu açsaydınız keşke. vazife bilincine sahip olup pekala da görüşebilirsiniz bu insanlarla.. aynen, hiç kimseden hiç umut yok.