Öne Çıkanlar 5G Ankara Üniversitesi Mehmet Eymür Deprem TL

BU DA KOMPLO MU?

5gvirusnews notu; Kocaeli Depremini yaşayan, 5gvirusnews- Platformu yönetiminde yer alan yazarlardan Vedat ÇALIK’ın 11 Ocak 2010 tarihinde kontraergenekon.tr.cx’de yazdığı yazı (bkz), bugün daha iyi anlaşılır diye tekrar yayınlıyoruz.

ÇALIK yeniden yayınlanacak yazısı ile ilgili, önceki gelişmeleri değil ama  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Amerika Büyükelçisi'ne ateş püskürmesine dikkat çekerek, "Türkiye'yi dizayn edebileceklerini zannedenler oyunlarını bir adam bozdu; Recep Tayyip Erdoğan" diyen Soylu’nun, "Amerika Büyükelçisi'ne sesleniyorum; Hangi gazetecilere yazı yazdırdığını biliyorum. Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek" ifadelerini hatırlattı.

17 AĞUSTOS MARMARA DEPREMİ SABOTAJ MI?

Yazan Vedat ÇALIK

Ünlü aktör Mel Gibson’ın canlandırdığı Jerry Fletcher karekteri ABD Başkanının Türkiye ziyareti sırasında, ‘’ONLAR‘’ dediği bir grubun Türkiye’de bir deprem yaratacaklarını söylüyor.

Komplo Teorisi, “(Conspiracy Theory) adlı filmin ilerleyen dakikalarında ise TV’de Türkiye’de 7.3 şiddetinde bir deprem gerçekleştiği haberi görüyoruz.

17 Ağustos 1999 Marmara Depreminden sadece bir buçuk sene önce Hollywood tarafından Türkiye’de suni Deprem yaratılacağı sinemaya aktarıldı!!!

Biz Sadece Seyrettik!!!

Hollywood yapımcılarının 7.3 olarak senaryoya aktardığı deprem ile Kandilli rasathanesinin 7.4 olarak ölçtüğü Marmara Depremi bir tesadüf müdür bilemiyoruz.

Sonra;

Adına Cübbeli denilen Ahmet ÜNLÜ hocanın, ‘’Frankfurt sohbetlerinden‘’ Marmara Depremi ile ilgili zırvalarını dinledik.


17 AĞUSTOS


‘’Durdu durdu turnayı gözünden vurdu. Tam o anda, tam o gecede o saatte kim nerede ne yapıyorken patlattı bombayı? Tesadüf mü? İmam hatiplerin kapatılmasının ve Kur'an kurslarının kapatılmasının Resmi Gazete'deki çıkan kararı ne günmüş. 98, 17 Ağustos. 17 Ağustos 99. 99'un 17 Ağustos'un da ne oluyor? Günü de mi rastlantı? Merkez üssü de mi rastlantı? Saati de mi rastlantı? Burada ince işler var. Allah depreme emretti, şuraya dokun, şuraya dokunma.

FAİZ YUVALARI

O gece ne oteller indi... Hep merkezlere vurdu. 70 fahişe bir otelde, çırılçıplak. Çıkanlar hepsi indi aşağıya. Çınarcık sahilleri, İzmit-Adapazarı merkezindeki fuhuş otellerini batıran en büyük felakete sebep olan nedir? Faiz. Türkiye'deki faiz oranları. Repo diyorlar. Türkiye'deki reponun yüzde 80'i Adapazarı'nda. Fuhuş sektörü Yalova, Çınarcık sahil boyları. Mevla, faiz ve zina yuvalarına vurdu.

ZİNADA ÖLDÜLER

Bir kaç tane ceset çıkıyor, çırıl çıplak. İkisi, kız-erkek zinada öldüler. Birbirinin üstünde yapıştı kaldılar. Birbirinden ayrılamadılar. Bağırsakları geçmiş birbirine, birlikte gömüldüler. İşte zinada ölenler, zinada gömülenler. Yaşadığınız gibi ölürsünüz, öldüğünüz gibi dirilirsiniz. Allah'ın huzuruna öyle yapışık zinada

EZANI İSTEMEDİLER


(Gölcük'te askerler) orada bir görevliye ‘Bu gece, yurt içinden, yurt dışından çok misafir var’ diyorlar. ‘İmam ezanı sessiz okusun. Rahatsız olmasınlar. Millet bu gece saat 03.00’te 04.00'te yattı' diyorlar. Bak darma duman oldu gitti ama kim ibret alacak, kim uyanacak?”

Cübbeli Ahmet Frankfurtta zırvaladı. Cemaat Türkiye’de zırva ses kayıtlarından milyarlarca gelir elde etti.

Biz Sadece Dinledik!!!

Bütün bir millet uyurken 57. Hükümetin başbakanı Bülent ECEVİT kurmaylarına emir verdi

- Marmara Depremi Amerika ve İsrail Devletlerin Sabotajı Olabilir Derhal Araştırın.

Afet Hazırlık ve Deprem Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mete IŞIKARA 17 Ağustos Marmara Depremi sonrasında dönemim başkanı Bülent ECEVİT’in Depremin Sabotaj olup olmadığını hakkında konuyu araştırması için kendisini görevlendirdiğini bizzat açıkladı.

Deprem ve Sabotaj iki cümlenin yan yana geldiğini ilk defa tanık oluyoruz.

Ecevit’in Deprem dededen tam olarak istediği Marmara Depreminin yapay bir deprem olup olmadığını araştırması idi.

Yapay deprem denilen olay aslında bir depremin tetiklenmesinden başka bir şey değildir. Bir enerjiyi bir başka enerji ile tetikleyerek depremi ortaya çıkartmak anlamına gelir.

Nasa’nın merkezi Alaska’da olan gizli bir ileri teknoloji üstü olduğu bilinmektedir.

İddialara göre Amerika Birleşik Devletleri doğa olaylarını kontrol etmeyi amaçlamış ve başarmıştır.

Bu teknoloji ile yüksek frekanslı dalgaları büyük bir enerji ile bir yerde toplayıp, istedikleri düzeye geldikten sonra istedikleri yere bu enerji birikimini göndererek hava olaylarını, iklimleri ve en önemlisi depremleri harekete geçirebilmektedirler.

Nitekim Marmara Depreminde bu teknoloji kullanılmış olma ihtimali araştırılmak istensede sonuç alınamamıştır.

Gölcük’te deprem sırasında büyük bir ışık görülmüştür. Fay hattını tetikleyecek enerji toplanılarak bu bölgeye gönderilme olasılığı nedir? Sorusuna yetkililer kamuoyunu tatmin edecek cevap veremediler.

Bazı dikkatli araştırmacılar deprem öncesi Gölcük üzerinde birden bire gökyüzünde beliren değişik ışınlar yapan ve daha sonrada kendi kendilerine kaybolan ‘’ ATEŞ TOPLARI ‘’ için HAARP fikrinde birleştiler.

HAARP Nedir?

HAARP, HF’da yüksek enerji çıkışları ile iyonosferin ısıtılması ve burada bir takım değişimler yapılarak etkilerinin incelenmesi için başlatılmış bir projedir. Kullanılan frekans aralığı 2.8-10MHz arasıdır, çıkış gücü ise resmi kaynaklarda 3.6 Gigawatt olarak belirtilmesine karşılık 10 Gigawatt’a çıkarılabileceği açıklanmaktadır. Bu enerji dünyadaki en büyük radyo vericisi ünvanını kazandırmaktadır. Merkezin 1 saat boyunca çalıştırılması durumunda Hiroşima atılan atom bombası kadar enerji ortaya çıkaracağı hesaplanmıştır. Fakat bu merkezin yılda 4-5 kere ve sürekli olmayıp vuruş modunda (seri ve güçlü atışlar üretme) ile çalışacağı bildirilmektedir.(Bahse konu enerjinin aslında ne kadar tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini göstermek için bu örnek verilmiştir)

HAARP’ın Yeri ve Projeyi Gerçekleştirenler Kimler?

HAARP, çok ilginç bir yerde konuşlanmıştır, Alaska Gakona. Gakona’da askeri üstün yakınlarında ve kimsenin girmediği özel bir alanda tesis kurulmuştur.

Niçin burası seçilmiştir?

İki temel amacı vardır.

Birincisi Alaska dünyadaki elektromanyetik kuşakların özel bir kesişim bölgesinde bulunmaktadır. Dünyanın elektromanyetik alanlarına müdahale edebilmek için en iyi yerdir.

İkincisi ise insanlardan uzak, korunması kolay ve gözlerden mümkün olduğunca uzak bir yer olmasıdır.

Bu alan aynı zamanda auroral dediğimiz ışımaların en yoğun yaşandığı bölgedir. Dünya manyetik alan çizgileri üzerinde yapılacak en küçük değişimlerin bile büyük etkilere yol açabileceği söylenmektedir.

Bu konuda Tesla’nın da zamanında bazı çalışmaları olmuştur.

İlk kez Nicola Tesla tarafından ortaya atılan “Dünyasal Sabit Dalgalar”, dünyanın kendi kendine bir elektrik ürettiği ve uygun konumlarda bu dalgalara erişilerek kontrol edilebileceği söylemektedir.

Tesla bunu ispat etmek için uygun frekanstaki bu titreşimleri kullanarak elektrik enerjisini çok uzaklara tel kullanmadan aktarabilmişti. Deneyinde 40 km uzaklıkta bir yerde 200 ampulü yakabilmişti.

“Angels Don’t Play This HAARP-Melekler HAARP ile Oynamaz” adlı kitapta aşağıda ki görüşler sıralanmıştır.

1-İklimleri değiştirebilir.


2-Kutupları eritebilir veya yerinden oynatabilir.


3-Ozon tabakası ile oynayabilir.


4-Deprem yaratabilir.


5-Okyanus dalgalarını kontrol edebilir.


6-Dünyanın enerji kuşakları ile oynayarak insan biyolojisini ve beynini etkileyebilir.


7-Radyasyon yaymadan termonükleer patlama oluşturabilir.

ABD hükümeti bu karşıt görüşleri tam anlamıyla yalanlayacak bir döküman veya bilgiyi basına vermemiştir. Bu da karşıt görüş oluşturanların şüphelerinde haklı olma gerçeğini arttırmaktadır.

Ben bu yazım da Gölcük depreminin haarp teknolojisi ile sabotak olduğunu iddia etmiyorum.

Marmara Depremini yaşayan bir vatandaş olarak ve Marmara Depreminde otuzun üzerinde akrabasını onlarca arkadaşını kaybetmiş bir depremzede olarak bugüne kadar ihtimal vermediğim sabotaj iddialarını ilgili birimlerce araştırılarak Türk kamuoyu ile paylaşılmasını istiyorum.

Türk Silahlı Kuvvetlerinde otuz yıla yakın görev yapan ve oldukça yüksek rütbede bulunan bir büyüğümüzün misafiri olarak bulunduğum sohbetinde kendisinden;

‘’Marmara Depreminin Eylül ayında olacağı yazısı bize on sene evvelden gelmişti ama yılı belli değildi’’ sözünü bizzat işitmiştim.

O güne kadar Depremin sadece TSK’nın bir öngörüsü olduğunu düşünüyordum. Ta ki Kuzey Anadolu fay hattının Amerika Birleşik Devletleri’na kadar uzanıyor olması, Kuzey Anadolu fay hattında kontrol dışı gelişecek bir depremin etkisi Amerika’da çok daha fazla olacağından enerji İstanbul’da açığa çıkartılabilir fikri bende hakim olana kadar…

Bu neden ile

Türk Milletine İkinci kez Mel Gibson’ın canlandırdığı Komplo Teorisi “(Conspiracy Theory) filmini tekrar seyrettirilmesini istemiyorum.


Bir kez daha Cübbeli Ahmet hocanın Depremde kaybettiğimiz insanlar için fuhuş ve faiz den sebep cezalandırıldılar zırvalarını dinlemek istemiyoru.

Amerikan’ın Hedefi Kuzey Anadolu fay hattında ki stresi boşaltmak ve deprem sonrası oluşacak kaos ortamında Türkiye politikalarını hızlandırmak ise Figüran İstanbullular olmasın.

Anahtar Kelimeler:
ABDSüleyman SoyluKOCAELİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Askar Mamirbekov 1 yıl önce

Turkiye Cumhuriyeti haber'ini canli yainda yainlanagagini rica ediyorum,
Saygilarimla,
Askar Mamirbekov,
Kazakistan Cumhuriyeti,
Almati sehri

Avatar
souvenir photo 1 yıl önce

Neymis kel Sūlo "Amerika Büyükelçisi'ne sesleniyorum .." deyip seslenmis sonra hemen Amerika Büyükelçisi de ona hem tūrkiyeye gūzel cevap ders vermek için apar topar bogaza gelen Amerika savas gemisine çikip esiyle hatira bir fotoraf çektirmis 2 gun sonra doguda 10 sehir HAARP imzasiyla yerle bir olduktan sonra o gemideki hatira fitorafa bakip bakip salak tūrklerin hallerine gūlecek :))))

Avatar
Don't 1 yıl önce

Ne oldu salak tūrkler neyi begenmediniz hani ūç Adam vardi birisi tayyip sūrekli Basaramiyacaksiniz basarkyacaksiniz diye sokaklarda õtūp duruyordu ikincisi kel Sūlo Amerika çek pis elleroni tūrkiyenin ūzerinden diye havliyordu ūçūncūsū hulusi Akar Çatlasanizda patlasanizda Suriyeye operasyon yapacagiz diye bagrip duruyordu eeehhh sonuç nasil bitti ne oldu Kim basardi HAARP basirdi Amerika pis ellerini çekti mi ever çekti Bunin yerine HAARP in gizli Yimrugunu tūrkiyenin ūzerine indirdi 10 sehir yerle bir oldu tūrkiyeye gūzel hatira oldu Asrin felaketi diye tarihe girdi :))) yoksa HAARP in basarisi mi :)) Hulusi Akar Suriyeye operasyon yaptinizda im çatladi patladi :)) sizden once HAARP operasyonu yapti 10 sehrin binalarini çatlatip patlatti yerle bir etti sizi de yerinize oturttu my artik bundan sonra Suriye ye operasyon yapmak sizinkn için yatto bitti :)) artik bekleyin yakinda Suriyeden size tūrkiyeye yeni komsu haberleri Kūrt devleti kuruldugunu duymaya hairlanin :)))heeheeheec çilgin tūrklermis siz ancak biribirinizi yersiniz kendo içinizde binbir parçaya ayrilmissinjz cumhur ittifakiymis millet itifakiymis altili masaymis ancak biribirinizi yersiniz ;)) Amerika koskoca kitayi yõnetirken ikiye bilem bõlūnmūyor :))) tūrkiye ufacik bir ūlkeyken Dana simdiden kendi aralarinda binbir parça olmuslar birds Amerikaya kafa tutacaklarmis saskin tūrkler;))))