Öne Çıkanlar Robert W Malone Prof. Dr. Selim ŞEKER DSÖ Megali İdea Akan KÜRŞAT

ÇOCUKLARI HANGİ KURŞUNLARLA VURURLAR!

Uygar batı!?”nın gözü önünde, NATO’nun gözetiminde yaşanan Srebrenica katliamında vurulan 4 yaşında bir çocuk ölmeden önce annesine şu soruyu sormuştu: “Çocukları küçük kurşunla öldürürler değil mi anne

Hayır bebeğim, artık onlar kurşunlarla tek tek insanların kafasına sıkmanın pahalı ve yorucu bir iş olduğunu gördüler ve daha ekonomik bir yol buldular. Artık, anneleri, babaları, ablaları, ağabeyleri, dedeleri, nineleri, amcaları, dayıları, halaları, teyzeleri, çocukları ve bebekleri aynı enjeksiyonlar öldürüyorlar ve bunu bilimsel olarak, doktor ve sağlık çalışanlarının gözetiminde yapıyorlar ve bunun parasını da o ülkelerden alıyorlar, KAN PARASI olarak.

Hani kurbanlık koyunların gözlerini bağlarlar ya, bu yeni kurbanların ağızlarını ve burunlarını bağlıyorlar o maskelerle..

O muteber amcalar televizyona çıkıp hani bizi, “köpek gibi aşılayacaklarını“ söylüyorlardı ya, o amcalar fareleri kobay olarak kullanıyorlar ya, bizim ülkemizde ve daha bir çok ülkede bizi kobay gibi kullanmışlar.

Çocuklar üzerinde son zamanlarda o kadar çok deneyler ya da suiistimaller yapılıyor ki. Kimi ondan gençlik iksiri üretiyor, organ mafyası onların organlarını alıp satıyor, kimi topuk kanı, kimi gen kopyalarını alıyor.

Bizim 5gvirusnews Twitter hesabında yayınlanan mesajları okuduysanız görmüşsünüzdür. “Fareler ile nasıl deney yapılacağının usulünün anlatıldığı çalışma 13 sayfa! KKTC'de çocuklara deney yapan Biontech’in onama formu 1 sayfa”.. Bizi “köpek gibi aşılayacaklarını” söyleyenlerin gözünde, çocuklarımızın “fare kadar bile değeri yok”. Bizim siyasilerimiz , bürokratlarımız, medyamız, akademimiz ve iş dünyamızın gözünde bunlar asil, biz komplocuyuz!

KKTC'de kendisine bilim insanı diyenler Türk Çocuklarına aşı için ailelerine imzalattığınız 1sayfalık karalamanın hesabını nasıl vereceksiniz. Pfizer’in COVID-19 ile ilgili 5-11 yaş arası çocuklar için ebeveynleri bilgilendirme onam formu 10 sayfa! Diğeri de KKTC’deki Pfizer onam formu 1 sayfa!”. Bizim insanımızın hayatını bu kadar ucuz mu görüyor bunlar. Bunlar bu cür’et ve cesareti nereden, kimden alıyorlar. Bizi bu kadar korkak, çaresiz, aciz, ahmak mı görüyorlar.. Bakalım ana ve yavru vatanda siyasiler, yargı bunun böyle olmadığını onlara gösterebilecek mi!

KKTC’ye dünya çocuk aşılarının dörtte biri gitmiş. Ne oluyoruz, nereye gidiyoruz. Yavru vatanın yavrularını kim kimlere pazarlıyor, bu kadınlar,  bu beyler, bunların yerli ve yabancı işbirlikçileri kim?! Artık birileri insanımızın hayatı üzerine zar atıyor. KKTC’deki en büyük kumar bu!

Plandemi’de dünyanın en büyük çocuk denekleri Türk Çocukları oldu! KKTC Çocuk mRNA Sıvılarında Merkez Olmuş da haberimiz yok. Kararı Sağlık Bakanı Değil Plandemi Lobisi almış.

Almanya’dan KKTC’ye, Oradan Türkiye’ye uzanan bu skandalın detaylarını https://www.5gvirusnews.com/saglik/kktc-cocuklarini-feda-ediyor-h785.html dan okuyabilirsiniz.

HAKSIZLIKLAR KARŞISINDA SUSANLAR DİLSİZ ŞEYTANLARDIR!

Evet, Bir İnsana Yapılan Bir Haksızlık, Bütün Bir Topluma Yöneltilmiş Bir Tehdittir. “Haksızlıklar Karşısında Susanlarsa Dilsiz Şeytanlardır”. Bu Süreçte Dilsiz Şeytanlar Kim Göreceğiz!

Bakalım Ankara ve Lefkoşe’den tepki gelecek mi, ne zaman gelecek, nasıl gelecek.

Bu bir insanlık suçudur ve yargının insanlık suçlarına karşı her ülkede harekete geçmesi mümkün. Türkiye Cumhuriyeti, Almanya Federal Cumhuriyeti, İngiltere ve özellikle KKTC yurttaşlarının adının karıştığı bu olay hakkında, bu ülkelerinin parlementoları, iktidar ve muhalefeti ile ilgi gösterecekler mi? Yürütme olarak, ilgili bakanlıklar, Devlet istihbaratı ile birlikte Adalet bakanlığı, savcılıklar konuyu gündemlerine alacaklar mı? Meslek örgütleri, İnsan Hakları, Aile ve çocuk haklarını savunan STK’lar bu konuyu gündemlerine alacaklar mı? Medya bu konuyu gündemine alacak mı? Bu olay bu anlamda turnosol kağıdı görecektir. Kim kimdir bu süreçte daha net bir şekilde görülecektir.. Bakalım uluslararası örgütler nezdinde bu konu gündem oluşturacak mı, göreceğiz. Bu süreçte olacaklar, bundan sonraki seçimlerde, seçmenin iradesinin şekillenmesinde belirleyici olmalı.

Bu işin takipçisi olacağız. Grip’19 konusunda duyarlılık gösteren herkesi, bu konuyla ilgilenmeye çağırıyoruz. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
KKTCMRNANATO
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

Ah Hocam o kadar doğru noktalara değinmişsiniz ki.. Bırakın tepki vermeyi bugün ülkemizin Cumhurbaşkanı kalkıp testim pozitif diyerek bu satılık küresel çeteye malesef destek oldu! Nasıl da chpsi mhpsi İmamoğlu osu busu söz konusu c19 olunca birlik olup ardı ardına geçmiş olsun diyerek gündemi canlı tuttular ! Bizi görmezden duymazdan gelenleri çocuklarımızın nefesini kesenleri Allah'a havale ediyoruz ❗ Bu dünyanın bir de ötesi var !!