Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL DSÖ

“DİLİPAK YİNE,  FAHİŞE” DEDİ!

Yazan Abdurrahman DİLPAK

Şimdi yine diyecekler ki, “Dilipak yine ‘Fahişe” dedi! Desinler. Şimdi Global fuhuş çetesinden söz edeceğim.

Fâhişe kelimesi, Kur'an-ı Kerîm'de 13 yerde geçmektedir. Ayrıca 4 yerde de çoğulu olan "fevâhiş" zikredilmektedir. Fahşâ ve fâhişe kelimesi, zinadan kinaye olarak kullanılmıştır (en-Nisâ, 4/19).

Ayrıca buradaki fahşâ sözcüğünün “serkeşlik” “isyan” anlamında da kullanılır. “Fahiş fiyat” derken de aynı şekilde “aşırı yüksek, haddi aşan bir fiyat” olarak anlaşılır. Kur’ân-ı Kerîm’de bu kökten türeyen fahşâ, fâhişe ve fevâhiş kelimeleri 24 yerde geçmekte olup Hadislerde fuhuş kelimesi ve fâhiş, mütefahhiş, fâhişe, fevâhiş şeklinde kullanılmaktadır. Zaten artık bizim fahişelik dediğimiz şey de İstanbul sözleşmesi sonrası “Pozitif ayırımcılık” konusu.

Sex işçiliği de bu anlamda bir turizm, eğlence sektöründe bir yatırım faaliyetidir. Bunun yarın odası da kurulur, sendikası da. Türkiye'de ise fuhuş yasal ve 5237 sayılı yasanın 227. maddesi tarafından düzenleniyor ancak fuhuşa teşvik eden ve yolunu kolaylaştırana 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası uygulanırken, genelevlere ruhsat verilmesini 'Genel Kadınlar ve Genelevlerin Tabi Olacakları Hükümler ve Fuhuş Yüzünden Bulaşan Zührevi Hastalıklarla Mücadele Tüzüğü' düzenliyor. Zaten “fuhşa teşvik” maddesinin işletilmesi de cinsiyetin bile cinsel yönelik, deneyime dayalı tercihe dayalı bir sorun olduktan bu insanlar BİREY, GENDER diye tanımlandıktan sonra zor. Bu işin bizim konuyla ne alakası var derseniz, bu 5G, VİRUS konusu Global Reset’in bir parçası, o da TransHumanizm’le ilgili. Oraya gelince StarLink, NeuraLink, 5G, mRNA iç içe geçiyor.

Geçen gün WEF danışmanı Harari diyor ki, “ilk insanlar önce tanrıyı yarattı, şimdi insan kendi tanrı oluyor” diyor. Kendileri de tabi “Tanrılar tanrısı”. Onun için MetaVers’te “Öteki dünya”yı inşa ediyorlar. Orada bir de GENESİS diye bir bölüm var, yaratıcıların buluştukları İlahi konsey ve yaratış merkezi. İşte, bu içinde yaşadığımız süreç böyle bir süreç.

Bugünkü Tevrat’ta anlatılan bir bölüm var. Tüm dünyada yaşanacak büyük bir ahlaksızlığa ve onun sonuna işaret ediyor. Ben o bölümün açıklamasını okurken, bugünkü LGBT, Pedofolik, Satanistleri düşündüm. İstanbul sözleşmesi, Ahlaksız devrim ve Lanzarotte’yi düşündüm. Aklıma bu Global resetçilerin çabaları geldi. Bakalım siz ne dersiniz. O bölümde Ahdi Atik’in içinde bir bölüm olan İşaya peygambere atfedilen “Yeşaya” bölümüne bakın ne göreceksiniz! Kitaplarında genel olarak bu bölümde olup-bitenlerle ilgili olarak şöyle yazıyor: “Sadık şehrin halkı nasıl böyle fahişe oldu! Haddi aşıp, Rablerine verdikleri sözü unutup, bu şekilde azgınlıklar yapıyorlar. O şehir ki, Hak’la, adaletle dolu idi! Şimdi ise adam öldürenler katillerle dolu. Artık paranızın değeri yok, çünkü ayarı ile oynuyorsunuz, yiyip-içtiklerinize hile katılmış.. Reislerin Rabbinize âsi oldu ve halka zulmediyorlar.  Hırsızlarla, arsızlarla ortak oldular ve onlarla birlikte yürüyorlar. Rüşvetsiz iş yapmıyorlar, Rüşveti hediye gibi görüyorlar. Dulun, yetimin, öksüzün hakkını vermiyorlar ve dul kadının davasına çıkmıyorlar, onları, kimsesiz, çaresiz insanları hor ve hakir görüyorlar.  Güç ve servet şahipleri ile bir ve beraber oluyorlar. Bundan dolayıdır ki, Rab, o göklerin orduların RABBİ, Yakub oğullarının koruyucusu Kadîr-i Mutlak olan İlahınız size diyor ki: Onlar, işte onlar var ya, onlar bana savaş açtılar ve ben de onların düşmanıyım. Onlar çok yakında kendilerine ne yapacağımı görecekler. Mazlumların intikamını  düşmanlarımdan alacağım” (Yeşeya 20-24)

Bu hafta da bu kadar. Selam ve dua ile..

Yeşaya 17 Ve yetmiş yıl bitince vaki olacak ki, (…)  yeryüzündeki bütün dünya krallıkları ile fahişelik edecek.

Anahtar Kelimeler:
5GMRNANeuralinkGENDER
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan 2 yıl önce

Böyle bir konuyu sırtında taşıyan haber sitesi dünyada yoktur )))