Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Twitter

HANGİ TEST?

Yazan Muammer KARABULUT

Sonunda Covid-19 testte istenilen kıvama gelmeyince, bill&soros çifti konuya 41 milyon dolar ile el attı. Henüz PCR ile bu hastalık belirlenmez diyenler karşı sessiz kalanlar, yeri göğü test test test diye inletenlerin biranda, “yaşasın  yeni test” demeye başladılar. Acil Kullanım Onayı veren CDC’de 2021 aralık sonunda PCR testi tedavülden çıkaracağını söyledi. Sağlık Bakanı Koca’da aşı değil de hızlı ama zorunlu testlerin hayatımıza gireceğini duyurdu.

Eğer bu hastalık başından itibaren PCR test ile doğrulansaydı veya hamilelik testi gibi altın oranı olsaydı, “yeni doğruluk testi” gibi bir çalışma olmazdı!. Demek ki düğüme baştan yanlış iliklenmiş! 

Sormamız, sorgulamamız ve soruşturmamız gereken PCR test ile bugüne kadar yapılan test sonucu ile ilan edilen vaka sayısı ne olacak? PCR’ın pozitif sonucuna göre belirlenen vaka sayıları, verilen demeçler, kapanmalar ve en az iki doz aşı olmamız  gerekir diyenler ne yapacak?  

Hatırlayacak olursak, DSÖ tarihler 11 Mart 2020 tarihini gösterdiğinde çok öldürücü olan SARS-CoV-2 virüsünün dünyaya hızla yayıldığını duyurdu!..

SARS-CoV-2 adı verilen virüs ise ilk olarak Çin'in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde 12 Aralık 2019'da ortaya çıkartıldı. Bu güne kadar da varlığını yalan ile davam ettirdi. Varlığını sürdürmesindeki en büyük etmen ise 17 Ocak 2020 tarihinde Profosör Christian Drosten tarafından yazılan ve  DSÖ’nün kabul ettiği Real-Time RT-PCR tanı kiti protokolü sayesinde oldu. DSÖ’nün kabul ettiği PCR test ile sadece Kalitatif yani pozitif/negatif sonuç veriyordu. Test sonucu pozitif ise etrafı ile birlikte karantinaya alınıyor ve hemen ilaç tedavisi başlıyordu. Amaç her tarafına DSÖ protokolü asılan hastaneleri Covid-19 adı verilen hastalar ile doldurmaktı.

Çin’in Wuhan kentinde gözüken bu virüs, DSÖ 17 Ocak 2020 tarihinde PCR tanı kiti protokolünü kabul ettikten sonra eş zamanlı olarak  bazı  Asya, Avrupa ülkelerinde ve ABD’de hızla görünmeye başladı. Ama 17 Ocak 2020 tarihinden önce, yani henüz ortada kabul edilmiş bir tanı kiti olmadan bu virüsün Çin’de nasıl gözüktüğünü kimse sormadı.

Mucidinin bile hastalık belirlemez dediği PCR test ile DSÖ başkanı biranda test test test diye bağırmaya başladı. Çünkü ne kadar çok test, o kadar çok pozitif Covid-19 hastası demekti. Böylelikle pandeminin varlığını doğrulanacak ve pandemi ilan edilecekti. Nihayet sihirbazın silindir şapkasından tavşan çıkarttığı gibi, DSÖ’de PCR test sayesinde, elektro mikroskopla bile zor görünen virüse, SARS-CoV-2 adını vererek  birçok ülkede çıkartmayı başardı. DSÖ’de doğal olarak 11 Mart 2020 tarihinde pandemi ilan etti.

DSÖ’nün kabul etiği SARS-CoV-2  tanı kiti protokolünü hazırlayan Drosten olmayan veya izole edilmeyen virüsü, laboratuvar ortamında kullanılan bilgisayarlar ile sanal genom dizilimi yaptığını, tahminlerin dışında konakçısını bilmediğini ve birden fazla  hastadan, hastalığa neden olan bulaş örneği olmadan  geliştirdiğini ayrıntıları ile yazdı. Ama Drosten’in kendi yazdıklarını bile söylemek, dikkat çekmek şarlatanlık ve komplo teorisi yapak oldu.

Virüsü taşıyan yarasa, konakçısı ve birden fazla bulaşan insan da yoktu. Ama PCR tanı kiti vardı!. Ve bir de bu tanı kiti ile pozitif çıkan vakalara hasta muamelesi yapan klinik hekimleri, bir de ilk zamanlar yolda olduğu yere yığılan insanlar, kapıları uzay giysili kişiler tarafında dışarı çıkmasın diye çivilenen evler ve mezarları ilaçlanarak çöp torbalarına konarak törensiz gömülen insan cesetleri vardı. İşte bu muazzam yalan ile KORKTUK!.. Aklımız yerinde oynadı. Virüs bir anda düşünme sistematiğimizi bozdu. Daha doğrusu beynimize düşünme ivmesini veremedik. Ve küresel güçlerin o korkunç yalanları beyin bariyerlerinden dışarı çıkmamak üzere girdiler.

PCR tanı kiti ile virüs tespit edildiği bir zamanda, tıbbi cihazlar konusunda yayın yapan Massdevice’de yazan Sean Whooley, 26 Mart 2020  tarihinde, “ihtiyaç duyulan koronavirüsü doğrulama testinin” Mologic LTD tarafından geliştirildiğini haber yaptı. Doğrulamanın nasıl yapılacağı konusunda ise bir ayrıntı yoktu.

Yeni doğrulama testini bulan Mologic, 2003 yılında CEO Mark Davis ve Mologic'in baş bilim sorumlusu olan babası Paul James Davis tarafından kar amacı gütmeyen bir tıbbi araştırma ve yenilik laboratuvarı olarak kuruldu.

TARİH 2015, BİLL GATES HIZLI TEŞHİS/TESTE 5 MİLYON DOLARA VERDİ!

Bill & Melinda Gates Vakfı 2015 yılında,  salgınlara yönelik hızlı teşhis konusunda araştırmaları ile tanınan Bedford merkezli hızlı tanı testi teknolojisi geliştiricisi Mologic’e 5 milyon hibe vererek, “Gelişmiş Hızlı Teşhis Merkezi'ni (CARD)” kurulmasını sağladı. Mologic alınan bu hibe desteği ile hızlı sonuç veren  sağlık hizmetlerinin maliyetini düşürecekti.

Mologic’in 2015 yılında Gates vakfından aldığı fon ile geliştirdiği hızlı test çalışmalarının ne durumda olduğu bilinmiyor. Ama 26 Mart 2020 tarihli haberde, Mologic’in Covid-19’un teşhis ve erken doğrulama testlerini  başlatmasının arkasında, İngiliz hükümetinin koronavirüs önleme ve araştırmalarına verdiği 46 milyon sterlin fonunun katkısı olduğu yazılıydı.

Şirket geliştirdiği Covid-19 test teknolojini, DSÖ gibi bir oldu bittiye getirmeden Institut Pasteur de Dakar (Senegal), La Jolla İmmünoloji Enstitüsü (ABD), Wuhan Viroloji Enstitüsü (Çin), Malaya Üniversitesi (Malezya), Enstitü gibi küresel doğrulama ortaklarına ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları için de Alman Trias I Pujol (İspanya) ve Oswaldo Cruz Vakfı’na  (Brezilya) gönderileceğini söyledi.

Covid-19 tanı testi, kullanıcıların evde, toplumda veya bir klinikte virüse maruz kalma durumunu kontrol etmeleri için tasarlanmıştı, 10 dakika içinde sonuç veriyor ve özel eğitim veya laboratuvar ihtiyacını da ortadan kaldırıyordu.

Henüz pandemi ilan edileli 15 gün ve DSÖ’nün PCR tanı kiti olmasına rağmen  Mologic tıbbi direktörü Dr. Joe Fitchett, bir aşı hazır oluncaya veya bir ilacın etkili olduğu kanıtlanana kadar, “merkezi olmayan teşhise” ihtiyaç olduğunu söylüyordu. Fitchett, “Bir salgın sırasında yeni testlerin uygun şekilde değerlendirilmesi, teknolojiye erişimi sağlamak için kritik ve gerekli bir adımdır. Mologic'in prototipleri artık dünya çapında lider laboratuvarlarla birlikte uluslararası doğrulamaya tabii olacak.” dedi.

TARİH 26 MART 2020: BİLL’İN HIZLI TESTÇİLERİ Covid-19’UN TESTİNİ BULDU

Anlaşılan Mologic’in 26 Mart 2020 tarihin de anlattığı Covid-19 testi, kullanımda olan PCR testinden daha demokratikti.  Covid-19 için PCR testi biraz araştırarak sorgulayan bir kişi, bu testin hataları konusunda bir çok haber ve yayına hemen ulaşıyor, doğal olarakta  ardından virüse inanmıyor ve plandemi diyordu.  

DSÖ’nün Pandemi ilanından sonra, aşı savunucuları ve sağlıkçıların en büyük sıkıntısı PCR tanı kiti olmuştur. Pandemi başlayalı nerdeyse iki sen oldu. Ama hala istedikleri gibi bir test cihazı bulmadılar. Bulamadıkları için de Bill Gates test cihazı için para saçmaya devam ediyor. Başarısız olmuşlardı.

Ortada dünyanın bütün ayarlarını bozan bir pandemi ve arızalı bir PCR testi vardı.  DSÖ’nün kabul ettiği PCR testi, Tanzanya Devlet Başkanın John Magufuli'nin keçide, araba yağında ve tropikal meyvelerde bile pozitif bulma kabiliyeti olduğunu açıkladıktan sonra tam bir mizah aracına dönmüştü. Hedefleri olan aşının piyasa çıkmasından sonra PCR testin pozitif bulması ise başka bir trajediye dönüşmüştü. Tek kurtuluş PCR’dan kurtulmaktı. Ve Financal Times’tan Hannah Kuchler’in haberine göre, Bill Gates ile Soros 18 Temmuz 2021 tarihinde Mologic LTD’yi 41 milyon $  satın aldı. CDC’de 21 Temmuz 2021 tarihinde, PCR testi işlevsiz de kılarak, grip ile Covid-19 yani SARS-CoV-2’yi ayırt edemiyor gerekçe göstererek Acil Kullanım Onayı verdiği izni iptal etti.

CDC tedavülden kalkacak olan para gibi, 31 Aralık 2021 tarihinden itibaren kullanılacak olan yeni test kitini açıkça yazmasa da  bill&soros’un fonladığı Mologic LTD tarafından sosyal amaçlı üretilecek Covid-19 testi olduğunu duyurdu.

Oratada yerde ise PCR test ile bozulan insan sağlığı, kirletilen sağlık sektörü ve suçlanacak olan doktorlar kaldı.  

Pandemi ilan etmedeki başarılarını PCR testine borçlulardı. Ama PCR test sonlarını getirdi.

Türkiye’de Sağlık Bakanlığı da pandemi doğrudan PCR test ile ilişkilendirildiğinden dolayı tekrar başa dönerek, “…aşı olanın yanında aynı uçakta, aynı otobüste, aynı sinemada ya da tiyatroda oturacak olan kişinin o virüsü taşıyıp taşımadığını öğrenmek için PCR testi isteyebiliriz. Bunu tartışıyoruz.” dedi.   

bill&soros’un testi ile FDA’nın yeni önerdiği test, kullanımdaki orijinal versiyonundan daha karmaşık ve dolambaçlı olan multipleks(*) yöntemdir. Yeni testin, PCR ile nasıl bir ilişki kurularak uygulanacağı da belirsizdir.

Testte artık tura (POZİTİF) mı, yazı (NEGATİF) mı dönemi bitti. Şuanda ne yazı ne de tura var, para dik durdu.  “Yaşasın  yeni test.”

(*) Multipleks; PCR teknolojisi ile, tek bir örnekten tek çalışmada birden fazla bakteri, virus, fungus ya da parazit saptanabilmesi.

Kaynak :

https://www.insidermedia.com/news/central-and-east/gates-foundation-grant-for-mologic

https://mologic.co.uk/mologic-to-become-a-social-enterprise-after-acquisition-by-social-impact-funders-and-investors/

https://mologic.co.uk/our-core-markets-and-products/global-health/

https://www.ft.com/content/6cec5334-265b-4de7-b176-9d854cce4d86

https://www.forbes.com/sites/daviddawkins/2021/07/19/george-soros-and-bill-gates-backed-consortium-to-buy-uk-maker-of-covid-lateral-flow-tests-for-41-million/?sh=5f2ac19d2687

Anahtar Kelimeler:
DSÖFDAPCR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet kim ki 3 yıl önce

Müslümanlar uyanın artık... Bizimkilerde test kiti bulmuştu... Hani nerede... DSÖ korkularına üretmiyorlar mı....

Avatar
aydın 3 yıl önce

Aşı zulmünde gelinen son noktayı biliyorsunuz. Seçim zamanı geldiğinde bu zulmü yapanların partilerine oy vermeyeceğimizi açık, net hepimizin beyan etmesi gerekiyor. Yoksa çocuklarımıza da bunu zorunlu yapacaklar. Ya bu düşüncemizi sosyal ortamlarda beyan edelim yada başımıza gelenlere razı olalım.

Avatar
Hasan Balkan 3 yıl önce

İnsanlar para için herşeyi yapar.Korkuyorum insanlardan ve onların icatlarından.Yapay zeka benim gibi düşünürse eğer dünyayı yokeder.SAYGILARIMLA.

Avatar
ABDULLAH 3 yıl önce

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Elhamdulilahi rabbil âlemin
vesselatu vesselâmu âlâ Rasuline Muhammed in ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
es-Selâmu aleyküm ve rahmetullâhi ve berekâtuhû
İki cihan saadetine kavuşmak, ancak ve yalnız Allah (Celle Celâlühû) ‘ nün rahmet olarak gönderdiği Peygam­ber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’e tâbi olmaya bağlıdır.