Öne Çıkanlar Twitter Chabad Türkiye COVID19 Mendy Chitrik

HAY ALLAH!

Yazan Abdurrahman DİLİPAK

Yıllar önce söylediklerimiz bugün tek tek gerçekleşiyor, ama hala birileri bugün yarına ilişkin, birilerinin planlarına karşı uyarı görevimizi yaptığımız için yine bizi komploculukla suçlamaya devam ediyorlar.

SinoVac, ardından mRNA geliyor dedik, sonra “yerli ve milli” diye yeni bir aşı gelecek dedik. Gelen TurcoVac.. Bir anda herkes aşıcı oluverdi, 5 merkezde birden aşılar geliştiriliverdi. Yarın BionTech benzeri bir mRNA’da biz yaparız, “tabi ki yerli ve milli” olarak. Yeni PCR’de yaparız. Adamlar daha aşı pasaportu demeden biz “Yerli ve milli HES ile ortaya çıkıyoruz. Şimdi DSÖ, “Aşı Pasaportu” fikrinden vazgeçiyor, olsuun, biz zaten yeni Chip’ler için hazırız.

Ben 6. Aşıdan sonra, Chip gündeme gelecek” dedim ya, birileri, “nerden biliyorsun” diye soruyor. Adamlar davul çala çala geliyorlar, bizimkiler gözleri var görmüyor, kulakları var duymuyormuş gibi yapıyorlar.

Ya hu yıllar önce Cüneyt Zapsu Davos’tan canlı yayında müjdeyi vermedi mi, kolyesini takıp gelmedi mi, bu işin nasıl olacağını anlatmadı mı?

Haberiniz yok galiba, Sıvasın Kangal ilçesindeki Kangal cinsi Kurt köpeklerine, Bursa’daki hara’daki yarış atlarına Beta Chip’ler takıldı bile. Unutmayın, köpeklerin ve atların başına gelen insanların da başına gelecek. Onlara göre, biz son biyolojik insan nesliyiz. Z kuşağını Chiplemek için hazırlıklarını yapıyorlar. Z’den sonra Alfabe baştan başlayacak. Alfa kuşağı farklı bir kuşak olacak. Bu öyle “Teknofest kuşağı“ gibi olmayacak!? Bugün Avatar’ları, Siborg’ları, Genomik’leri,Klonoid’leri, Humanoid’leri konuşuyoruz ama yarın, GlobalReset sonrası, Yeni dünya düzeninin yeni Normalinde insan yok. Mülkiyet yok, ülkelerin sınırları, rejimleri, iktidarları yok. Din, ahlak ve gelenekten bağımsız, hatta biyolojik cinsiyeti bile olmayan, GENDER’lere dönüştürülmüş GENOM denen nesnelere dönüşeceğiz.

Chipler sizin sağlık hem de PerformansPass’ın, daha doğrusu Nesne olarak Total ID’niz olacak. Tabi onların planı, elbette Allahın da bir hükmü var. Allahın yardım ettikleri kurtulacak, (Unutmayın Allah cc cahillere ve zalimlere yardım etmez) ama Tanrıyı tedavülden kaldırmak isteyen bir Pedefolik, Satanist çetenin peşine takılanlar ya da onların komplolarına karşı sessiz kalanlar bu dünyada rezil olmalarının ötesinde de öbür dünyada da onlarla haşrolacaklar. O. Şeytanın yalanlarına kapılıp, yeryüzünde bir cennet ve ebedi bir hayata kavuşmak umudunu taşıyanların sonu hüsran olacak.

2018-19 öğrenim yılında Ziya Selçuk, Erdoğanın da olduğu bir toplantıda, geleceğin dünyasında eğitimden söz ederken “Uzaydan beyinlerin okunacağından” söz ediyor. Bugün gerçekleşen şey StarLink, 5G ve GSM networkü üzerinden insanların evlerin, şehirlerin, mekanların izlenmesi, okunması. Okumak derken, sadece bilgi almak değil, o Chipler kafanıza takılınca, sadece beyninizi okumak, kopyalamakla kalmayacaklar, kafanızdaki bilgileri de resetleyebilecekler, silmenin ötesinde yeni bilgiler de yükleyebilecekler. Beyninizi ele geçirdikten sonra ele geçirilmedik hiçbir şey kalmayacak. Beyinden komut vererek, kalbiniz, karaciğeriniz, tüm biyolojik merkezler hacklenebilecek.

Aşıdan yorulunca, PCR ve Aşıların yan etkileri toplumda tepkilere sebep olunca, “size chip takalım, siz de kurtulun biz de” diyecekler. TurcoVak sonrası sizi bekleyen bu. “Yerli mRNA’ mi Chip mi, siz seçin” diyecekler. Chip taktırdığınızda ise artık siz insan değil, Siborg’a dönüştürüleceksiniz ve herşeyiniz o sisteme bağlı olacak. Siz de artık düşünerek bir çok elektronik siteme müdahele edebileceksiniz. İşte o geldiğiniz yer MetaVerse’nin kapısıdır. O nokta, TransHumanizm noktasıdır. Onası NeuraLink’in eşiğidir. Artık siz Bilgisayar ve hayvanlar aynı networkun nesnelerisiniz demektir.

Bana bu Chip meselesini nereden bildiğimi soracağınıza, Digital dönüşüm ofisiniz stratejik eylem planını okuyun, Sağlık Bakanlığı, Teknoloji Bakanlığının üzerinde çalıştığı senaryolara bakın. Grafen tartışması, sentetik ek tartışmalarının satır aralarını okuyun. Gıda Tarıım ya da Şehircilik Bakanlığının çalışmalarını inceleyin, Bu lobiye fon desteği sağlayan holdingler ve Üniversitelerin neyle meşgul olduklarına bakın. Görmek isteyene herşey o kadar açık ki!

Yakında intiharı / Ötenaziyi meşrulaştıracak, hatta özgürlük olarak tanımlayacaklar diye yazdığımda birileri bunu saçma bulmuş, komplo olarak nitelemişti.

Yakın gelecekte ötenazi, intihar ve ceza olarak kısırlaştırmayı yasalaştırmak için düğmeye basılacağını iddia eden Dilipak, buna örnek olarak da hamile kadınların muayenelerinde risk taşıyan durumlar olduğu gerekçesiyle doğumlara bir takım kısıtlamalar getirileceğini, özellikle erkek çocuklarda kayıp riskinin yüksek olacağını, geni ile oynanmış kontrollü mikroplar ya da ilaçlar yoluyla kısırlaştırmanın gerçekleşeceğini iddia etti. “Dilipak Ötenazi “diye arama motoruna yazın bakalım kaç makale gelecek. Yıllardır yazıyorum, kimin umurunda.

4 Ağustos 2019’da “Yeryüzünde bir cennet” başlıklı yazımda, “Nüfusun yarısı kısırlaştırma operasyonu ile eritilecek” demişim.Haberturk’te  Oray Eğin  17 Aralık 2019’da “Bu Abdurrahman Dilipak söyleşisi okuyanda kafa yapar” diye yazmış. Uzun makalede, “Bu yapı içerisinde ayrıca ötenazi hakkını getirecekler.” diye olacakları uzun uzun anlatmışım.

16 Haz 2010 “Hz İsa Hristiyan Değildi” başlıklı yazımda yine bu konuyu anlatmışım.

4 Nis 2018’de “Artık “Ötenazi” hakkınızı (!) kullanabilirsiniz.. Tam da “Şeytanın ye dediği bir şey karşınızdadır.” demişim. “Kıyamet savaşı biyolojik savaş mı?” diye yazmışım ve “Tamam, bir sıcak savaş olacak, ... Ötenazi ve intiharı yasalaştıracaklar.”  Ve  3 Nisan 2018’de “Dünya şeytani bir savaş tehdidi ile karşı karşıya” yazmışım.

Tamam siz “komplocu” demeye devam edin, yakında okullara da gerek kalmayacak. Öğretmenlere de. İnsansız otonom sistemler yaygınlaşınca zaten insana da gerek kalmayacak.

Beyne bilgi aktarılıyor ve beyninize yükleme yapılabiliyorsa, bu okullara ne gerek var ki! Zaten siz artık insan da olmayacaksınız, nesne olacaksınız. Sizi özgürleştirmekten söz ediyorlar ama köleleşeceksiniz, size Tanrı olmaktan söz ediyorlar ama efendilerinizin kulu olacaksınız. Karar sizin! MİLLİ SAVUNMA bakanı ve MİLLİ EĞİTİM bakanı, bu işgal ve tehdit karşısında ne yapıyorlar acaba, onlar da beni Komplocu mu görüyorlar yoksa.. Selam ve dua ile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şaban Soylu 2 yıl önce

Yani teklif kaldıralacak onu mu ifade etmek istiyorsunuz? beyin resetlenmesi chip yorumlarınızda benim anladığım.
ya da bu yorumlarınıza dayanarak sapkınlıklar tedavi edilebilirmi olacak. kumar bağımlılığı eşcinsel eğilim gibi.
dediğiniz bir çok şeye katılabilirim ancak teklifin kaldırılacağı sonucuna vardığım değerlendirmelerinize katılmıyorum.
Neden bunda ısrar etmenizi hiç anlamıyorum.

Misafir Avatar
KAMİL 2 yıl önce @Şaban Soylu

Şeytan ve şeytana tabi olanların büyük, büyük planları var ,tuzakları var ,ellerinde her türlü maddi imkanları da var ama unutmayalım ki; Allah plan yapanların ve tuzak kuranların plan tuzaklarını boşa çıkaracaktır. Bizlere düşen şeytana ve askerlerine teslim olmamaktır. "Hani, inkarcılar seni bağlayıp bir yere hapsetmek ya da öldürmek veya seni yurdundan çıkarmak için tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kurarken, Allah da karşı tuzak kuruyordu. Allah tuzağı boşa çıkaranların en güçlüsüdür." (Enfal Suresi 30.Ayet)

Beğenmedim! (0)