Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Mehmet Eymür Deprem TL

İDAMLIK BİR YAZI

Yazan Muammer KARABULUT

Bugün birkaç arkadaşım  Akit Gazetesinin haber sitesinde,  Av. Yaşar BAŞ’ın “Viranşehir savcısı” başlığı ile  yayınlanan yazısını ısrarla okumamı istedi.

Okudum.

Evet,  Akit yazarı Av. Yaşar BAŞ yazısını ülkemizde salgın hastalık olduğuna yalnızca inanan bir vatandaşımız ve bir hukukçu olarakta Viranşehir savcısını eleştirmiş.

Özetle de pedofili -katil bill gates çetesinin DSÖ’ye kabul ettirdiği pandemiye  inanmış ve bu yolla da alınan tedbirleri doğru buluyor.

Tabii ki bu inançla  Viranşehir savcısı Eyüp AKBULUT’un  yaptığı bütün eylemler suç teşkil ediyor. Bu konu da haklı.

Zaten yazısında da Daha önce yazdım. Yine yazayım. İnsanların salgın hastalık tedbirlerine olan inancını sarsarak ve tedavi konusundaki protokollerin uygulanmasını engelleyerek bazı kimselerin hayatını kaybetmesine yol açanlar hakkında gerekli davalar açılmalı.. diyor.

Buna da katılıyorum. Hatta bu inançla savcı Eyüp AKBULUT  idam edilmeli.

Şimdi gelelim Av. Yaşar BAŞ’ın pandemi inancına, - ya pandemi yoksa ne olacak?

O zaman, Av. Yaşar BAŞ bunca insanın sağlığı ve ülkelerin ekonomik zararlarını bilimsel olmayan ama bir pandemi inancı ile kaybettiğimizi mi söyleyecek!

En iyisi bu konuyu gazetenizin deneyimli yazarı  Abdurrahman DİLİPAK ile görüşün..

Çünkü sizin inancınıza göre pandemiyi peydahlayanlar, pandeminin çıkmasına neden olan virüsün kaynağı olan, “at nalı yarasasını” da bulmadılar. Belki biliyorsunuzdur, yarasayı bulamadıkları için virüste doğal olarak izole edilememiştir.

Bu durumda siz de bu yazıdan dolayı  idam  edilebilirisiniz.

Tebrik ederim her iki taraf için de idamlık bir yazı olmuş!...

Siz ilk önce m.ceyhan ile beraber ÇİN’deki  “at nalı yarasasını” bulun sonra o virüsü izole  edin. Ondan sonra biz inancınız olan pandeminin getirdiği tüm yasaklara herkesten fazla uyarız.

Henüz bilimsel olarak ortaya konmayan bir virüsün pandemi adı altında getirilen “zırvalama oyununa” itibar etmeyiz. O oyunu pandemi inancınızla siz oynayın.

https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/av-yasar-bas/viransehir-savcisi-35861.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A.. 3 yıl önce

Ulan asıl senın ılkokul dıploman arastırmalı avukatlık dıploman ıptal edılmeli ! Yok böyle alçaklık yok !!

Avatar
Elif 3 yıl önce

Mallll

Avatar
Fatih Hüseyin Tuyun 3 yıl önce

...hani her şer'de bir hayr vardır ya. Gerçekten öyle yaşadığımız plandemi belası bizlere kimin doğru kimin eğri, kimin yalaka köle kimin hür irade, kimin putperest menfaatperest kimin ehl-i hak olduğunu, kimin akıllı kimin zavallı olduğunu çok güzel gösterdi. O yüzden bu sürecin 15 Temmuz'dan daha etkili olduğunu düşünüyorum. İktidardan menfaat uğruna aşıyı oruç ibadetine engel teşkil etmeyecek şekilde kutsayan bir din işleri memuru bu şer'in en apaçık hayrıdır. "Köpek gibi aşılanacaksınız" diyen prof. kılıklı bir siyon hizmetlisi de öyle. Allahım, kendim ve neslim payına göstermek istediğini çok iyi gördüm. Gözümü açtığın için hamdü senalar olsun. Akit meğerse Ak-it 'miş gördük ve kabul ettik. Darısı görmeyen diğer kardeşlerimizin gönlüne.

Avatar
Ender çelik 3 yıl önce

Hukuksal olarak sözleşmeler kanundan üstünde ki anladığım 2004 yılındaki değişiklikle 90. Maddeye göre öyle.idam hükümleri ise çoktan anayasadan çıkarıldığını bilmenize rağmen hangi kanunla böyle bir hüküm verebiliyorsunuz.Kaldı ki ülkelerde ki corona aşı çekincelerinden uygulamalardaki yanlışlıkların gündeme getirilmesinden ve daha acı gerçeklerden haberdar olmak isterseniz #epphiliapkennedy telegram buyrun.insani kalmak isterseniz.

Avatar
Akitten zerre kadar hoşlanmıyorum 3 yıl önce

Akit iyice asti kendini, cogu kisi nefret ediyor akitten artik biraz sallansinlarda kendilerine gelsjinler artik insanlar hammi savunan gazetecileri gormek is ti yor artik

Avatar
Ilhan 3 yıl önce

28 şubattin mücahit gazetesi şimdi oldu müteahhit gazetesi.sermaye ve makam bozuyor demekki insanı.

Avatar
Esen Zafer 3 yıl önce

...tedavi konusundaki protokollerin uygulanmasını engelleyerek bazı kimselerin hayatını kaybetmesine yol açanlar,,,sözleri, gerçeklerin tersine çevrilmesi çalışmasıdır. Çünkü yurt dışında davalarda kanıtlanan suçlardan biri 1. dsö nün protokolleri nedeniyle ilk uygulamalarda insanların cihazlara bağlanıp boğularak öldürülmesi 2. Başlangıçta Hydroxychloroquin İnin çok yüksek dozda verilmesi nedeniyle gerçekleşen ölümler 3.PCR testlerinin pozitif göstermesinin hastalık olmadığını kanıtlamasına rağmen yüksek dozda toksinli ilaçlarla ölümlere neden olunması ve elbette aşı sonrası ölümler kesindir. Bu davalar olacak ve ceza alacaklar. bunu tersine çevirmeye çalışan bir suç ortaklığı yazısı başka birşey değil. Bu Avukat şimdiden savunmaya delil hazırlıyor. Birşeye inandığı falan yok.

Avatar
aydın 3 yıl önce

Bu adam da hukuk cu!!! İnsanların hak aramasına vesile olması, yol göstermesi, desteklemesi gerekiyor. Tuhaf bir çelişki. Sorgulama, araştırma, dayatılanı kabullen diyen bir hukukçu. Bu plandemiyi dünya ya servis edip dayatan da İblisin manevi çocuğu Bill ve saz arkadaşları... ALLAH ım; Kimler kimlerle yoldaşlık ediyor.