Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Müslüman YouTube Yahdiler

KENEVİR KAHVE OLDU!

Yazan Dr. Erdem ULAŞ

En lüx markaların başında olan Lamborghini ile Kanadalı bir kenevir üreticisi arasındaki yeni anlaşma, 2022'de büyüyen CBD içecek pazarına daha fazla yatırım yapılmasını sağlayacak.

Toronto merkezli esrar şirketi Flora Growth Corp. Pazartesi günü yaptığı açıklamada, yiyecek ve içecekle ilgilenen İtalyan lüks yaşam tarzı markası Tonino Lamborghini ile bir lisans anlaşması imzaladığını duyurdu. İçeriğinde CBD, CBD'li kahveler olan bu anlaşmada Kuzey Amerika ve Kolombiya'da demlenmiş içecekler piyasasında öne çıkmak...

Tanınmış otomobil markası Lamborghini'nin ailesi

Tonino Lamborghini, Lamborghini ailesinin üyeleri tarafından yönetilmektedir. Ferrucio Lamborghinik spor otomobil markasını kim kurdu, ancak şirketin şu anda Volkswagen'in bir parçası olan otomobil üreticisine bağlı değil.

İki şirket Florida'da yapılan kahve içecekleri ile başladılar ve önümüzdeki günlerde ABD'de "Kenevir bazlı ürünlerin yasal olduğu her yerde" ürünlerini piyasaya sürecek.

Tonino Lamborghini'nin CEO'su Lamborghini hanedanının kurucusunun torunu Ferruccio Lamborghini, "Cannabis (kenevir) pazarı çok ilginç bir alanı temsil ediyor ve farklı bir lüks deneyim sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Lamborghini, şirketin premium espresso markaları ile 30 yılı aşkın bir süredir kahve endüstrisinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Türkiye'de Adalar Denizi bir yanda, Karadeniz bir yanda, 5Deniz Hakimiyeti doktrini sahada bir yanda ve çok açıdan farklı konjoktürel işlerle uğraşırken cambaza bak cambaza misali esas konuları, geleceği, dünyanın gittiği alanı, devlerin yatırımlarını göremiyoruz.

Bir KAHVE'nin 40 yıllık hatırı varken, CBD'li kahveler, Kenevir tohumuyla harmanlanmış Türk kahveleri ile 40 yıllık hatır ile birlikte gelecekte oluşacak 40 MiLYAR dolarlık bu pazarın içinde olmalıyız ve harekete ivedilikle geçmeliyiz !

Okkalı keyif kahveniz afiyet olsun...

Anahtar Kelimeler:
KenevirABDCBDKahve
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.