Öne Çıkanlar yağmur duası 5G Chaim Hillel Azimov Mendy Chitrik Öğretmen

KKTC VİRÜS KURULU

- DÜNYADA YOK KKTC’DE VAR!

- KKTC TÜRKOVAC’I TANIMIYOR!

- JALE’NİN OYLARI TEKRAR SAYILSIN MI?

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa / 3 Mart 2022

Dünyada “Pandemi” tedbirleri bir bir ortadan kalkarken KKTC devam etmesi şaşkınlık yarattı!. 

Türkiye’de tedbirlerin  çoğuna son verildiğine ilişkin kararların ilan edildiği saatlerde, KKTC’de toplanan, “Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi” de aynı saatlerde yaklaşık 16 sayfa karar aldı.

Kararın alınmasında Türkiye’de alınan tedbirlere karşı çıkan mehmet ceyhan ile Sağlık Bakanı Müsteşarı Dr. Düriye Derin OYGAR’ın ilişkileri olduğu bilindiği için, 5gvirusnews tarafından, “Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’dan destek alıyor musunuz?” sorusu da henüz yanıtlanmadı.

İlgili soru Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Duriye Deren Oygar’ı kız kardeşi Uzm. Dr. Pembe Derin Oygar ile Mehmet Ceyhan  sayesinde tanındığı için soruldu!

KKTC’de plandemiye ilişkin her taşın altından çıkan diğer bir isim de son seçimde seçimi nerede kazandığı belli  olmayan Jale Refik Rogers vardır. Kendisi son seçimi nasıl kazandığını açıklayabilir. Eğer kendisine güveniyorsa oylarının yeniden sayılmasını da isteyebilir!

KKTC’de asıl konu diğer ülklerde olduğu gibi DSÖ’nün 11 Mart 2020 tarihinde “pandemi” ilan etmesi ile ortaya çıktı. Ama  yıllar önce başlayan hazırlıklar ile son 3 ay kala da Çin’de yolda patır patır ölen insanlarla birlikte yaratılan korku vardı. Korkunun asıl kaynağı da yarasadan çıkan, adına SARS-CoV-2 verilen ama kendi izole edilmeyen yani yakalanıp üst araması yapıldıktan sonra hapis edilmeyen çok tehlikeli katil virüs ve onunla ilgili yalanlardı.

Diğer bir ifade ile dünyadaki tüm insanları ellerinde oynatan, insanların tüm değerleri ile alay eden bir organizasyon ve bu organizasyon görevli insanlar  vardı. KKTC’de ise bu gerçeğin  yerli yerine konduğu bir zamandayız. Benzer örgütlenme ABD,  İngiltere  ve Türkiye’de de aynı… Yalnızca isimler değişik…

KKTC Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu

Dr. Düriye Derin OYGAR ( Müsteşar)

Dr. Cenk SOYDAN

Dr. Çiğdem Çağa KÖROĞLU

Dr. Zafer ERDOĞMUŞ

Dr. Mustafa AKANSOY

Cumhurbaşkanlığı'na bağlı, İki Toplumlu Sağlık Teknik Komitesi

Dr. Cenk SOYDAN-Eş Başkan,

Dr. Jale Refik ROGERS - Üye ve Enfeksiyon Alt Komitesi Eş Başkanı,

Dr. Bülent DİZDARLI-Üye,

Dr. Ayşe SÖZÜÖZ-Üye,

Dr. Yeşim Örek GÜMÜŞDAĞ-Üye

Emete İMGE - Üye


Son olarak bu üyelerin aldığı bilimsel hiçbir tarafı olmayan, hedefine çocukları koyan kararlar 1 Mart 2020 (Bakınız)  ve ilave ada içi geçiş kararları da İki Toplumlu Sağlık Teknik Komite”nin toplanması sonucu dün akşam (2 Mart 2022) saat 22.15’de haber oldu (Bakınız).

KKTC’de Plandemi lobisinin kendisini açık ettiği konuların başında ilk önce PCR test sonra da mRNA sıvıları gelmektedir. KKTC’de dikkat çeken PCR Test kararında, Laboratuvar Komitesi’nin önerisi ile ülkemizde kullanılan Covid-19 testlerinin (PCR/antijen testleri) CE-IVD (IVD medical device/tıbbi cihaz) sertifikası olması zorunludur.” diyordu.

Bilindiği gibi CE etiketi, ‘European Conformity’ kelimelerinin baş harflerinden türetilmiş bir etikettir. Yine bu etiketin verilme koşullarının en önemlisi, “ürünün özelliklerine, kullanım alanlarına ve dahil oldukları yönetmelik kapsamındaki gereksinimlere göre ciddi bir değişkenlik gösterebilmektedir.Bu kapsamda IVD medical device/tıbbi cihazlar için alınan sertifikalar, test edileceği ve ancak doğrulanmayacağı da yazılıdır. Çünkü burada belirleyici olan PCR testin mekanik özellikleri veya  cihazın kendisi değil, cihazın kullanımı sonucunda elde edilen verilerdir!

Şimdi CDC’nin kullanım onayını iptal ettirdiği, DSÖ’nün kullanım konusunda iki kez değişiklik yaptığı, doğru pozitif-negatif sonuç vermediği AB müktesebatında ki Portekiz’de kararı olan, karşılaştırmalı sertifikası olmayan, hastalık belirlemediği ve virüs görmediği gibi bilgilerin havada uçuştuğu PCT Test için alınan CE-IVD sertifikası ancak KKTC de Hollanda merkezli QIAGEN marka PCR Testi kim satıyorsa (Mehmet KARAKUŞ) onun içindir. Ama o lobi büyük bir cesaretle “CE-IVD sertifikası” zorunlu olduğuna ilişkin karar alabiliyor!

KKTC Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu ile Cumhurbaşkanlığı'na bağlı, İki Toplumlu Sağlık Teknik Komitesi’nin aldığı bu karar bilimsel olmadığı gibi CE belgesini de yerin dibine sokarak itibarsızlaştırmaktadır. Acaba KKTC’nin dışında PCR Test ile ilgili dünyada alınmış böyle bir karar var mı? Biz araştırdık bulamadık!

Açıkça KKTC’de plandemi lobisi hala  3 kuruşluk PCR test satma derdinde olduğu da doğrulanmış oluyor!

KKTC’deki plandemi lobisinin insanları hiçe sayan keyfi diğer dikkat çeken karaları;

- Aşısız veya eksik aşılı olanlar ise antijen testlerini 72 saatte bir yapmaya devam edeceklerdir.

- Kapalı Alanların kullanılabilir alanı %75 e çıkarılmıştır. Kapalı alanlarda maske kullanımı zorunludur.

- KKTC’de “Aşı programı 5 yaştan itibaren devam etmektedir. Kişilerin aşı programlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Ayrıca KKTC’de son alınan karalarda, “Kabul edilen aşılar” arasında  Türkovac hariç hepsi var.

SINOVAC

SINOPHARM (VEROCELL)

COMIRNATY (Pfizer/Biontech)

VAXZEVRIA (Astrazeneca/Oxford)

COVID-19 Vaccine Janssen / Johnson and Johnson

SPUTNIK V

MODERNA

NOVAVAX

COVISHIELD (Astrazeneca/Oxford)

COVAXIN

CANSINOBIO

Türkiye’de “Pandemi” var, virüs ve varyantları devam ediyor diyerek daha nicelerini  kim savunuyorsa, KKTC’dekiler de onların bir numaralı uzantılarıdır! Kısaca onlara İnsanlığın, canlı yaşamın ve vatan düşmanı sapkınlar deniliyor!

KAYNAK :

https://saglik.gov.ct.tr/HABERLER/452018-bula%C5%9F%C4%B1c%C4%B1-hastal%C4%B1klar-yasas%C4%B1-kapsam%C4%B1nda-toplanan-bula%C5%9F%C4%B1c%C4%B1-hastal%C4%B1klar-220st-komitesi-taraf%C4%B1ndan-al%C4%B1nan-214zet-olarak-kararlar https://www.kibristime.com/kibris/bulasici-hastaliklar-ust-komitesi-nden-yeni-kararlar-14-h117446.html

Anahtar Kelimeler:
Mehmet CeyhanKKTCPCR Test
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.