Öne Çıkanlar Cenevre Fox TV BIONTECH Hazar Türkleri Muammer Karabulut

Maske Takmayacağım…

Yazan Gunef ATEŞ

Merhaba ben Gunef Ateş ailecek maske takmama kararını alınca ilk annem ve babam  bana bunun nedenini açıkladılar ve bu açıklama bana mantıklı geldi ama aklımdaki ilk soru öğretmenlere nasıl karsı geleceğim? arkadaşlarım buna nasıl tepki verir? 

İlk günüm şu şekilde geçti  çok stresliydim sosyal bilgiler öğretmenim bana ilk baskıyı yapan oldu daha sonra matematik dersindeydik sonra kapıdan annem geldi bana eşyalarımı toplamamı ve onunla gelmemi söyledi da sonra müdür  yardımcısının odasına girdik bana tutanak tutulacaktı ama tutulmadı daha sonra ben kendimi suçlu hissedip matematik hocamdan özür diledim oda bana sorun değil senin suçun değildi dedi daha sonra bilişim hocam bana yasakların kalkmadığını maske takmam gerektiğini söyledi biraz zorladı  ve bende takmak zorunda kaldım ama ikinci bilişim dersinde yeniden bana aynı şeyleri söylediğinde hayır maske takmayacağım istersen tutanak tutup beni sınıftan dışarı çıkarabilirsin dedim ve tuttu işte ilk mücadelem  o zaman başladı

5G Haber Merkezi’nin Notu;

Yeni yazarımız Gunef ATEŞ’in yazıları, tüm imla kurallarından muaftır.  O ne yazarsa o…

Anahtar Kelimeler:
MaskeGunefMatematik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Ah canım yavrum benim kıyamam sana.. Çok duygulandım... Sen asla yanlız değilsin bizim de çocuklarımız senin kadar güçlü şekilde bu yanlışın karşısında durdu onlar da senin kadar baskı gördü ve sonunda senin gibi kazanan oldular. Kocaman kucaklıyorum seni.. Hep böyle ol.

Avatar
Barış Demir 2 yıl önce

senin yaptığını bir çok kişi cesaret edip yapsaydı maske diye belki de bir uygulama olmayacaktı. Helal olsun sana Güneş.

Avatar
Oğuz 2 yıl önce

Bravo,bende kendi çocuklarıma taktırmak istemiyorum ama çok küçükler,kendilerini savunamazlar.Bu zorba insanlık düşmanlarının sonu kötü olacak az sabredin.

Avatar
Provokasyon 2 yıl önce

Gezi olaylarında mesele nasıl ağaç değil ise burada da maske öyle. Videoda olduğu gibi kardeşiyle silahlarını alıp saldırsınlar da tam olsun. Belki Yazar Gunef'ten direnişçi savaşçı Gunef'e geçmek daha fazla kişiyi etkiler. Buyurun video: https://twitter.com/canbehram/status/1436237969011232768?s=24

Avatar
muhammed 2 yıl önce

daha ınsanların fıtratı ıle oynamaktan vazgemeymısınız .........ozde ıslah edıcıler
asıl yeryuzunu ıfsat edenler onaldır merak etmeyın ser odalkarın hesabı üzerın
AZIZ CELIL olan hesabı var bekleyendenız

Avatar
İbrahim 2 yıl önce

MaşaAllah.Allah bağışlasın.

Avatar
GUNEF ATES 2 yıl önce

Hepinize çok tesekkür ederim eger six olmasaydiniz olmazdi