Öne Çıkanlar BND İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan Türkiye

mRNA’da %78 YAN ETKİ!

“AŞIDAN ÖLME OLASILIĞI, COVİD’DEN 4.520 KAT DAHA FAZLA!”                                                                        

Yazan Abdurrahman DİLİPAK  

“Aşıdan ölme olasılığı, COVID'den 4,520 kat daha fazladır.” İlginç rapor. Dahası da var, MAK araştırmanın elde ettiği bir sonuca göre, mRNA tipi aşılardan olumsuz etkilenenlerin sayısı Türkiye’de %78. Pek kimse bu sonucun üzerinde durmuyor. Daha şimdiden ulaşılan sonuç bu. Gelecekte ne gibi sorunlar olacak, kimler bundan zarar görecek bilmiyoruz.

Bu arada deniyor ki, BionTech çok ciddi bir itibar kaybına uğradı. Hatta BionTech’in farklı ülkelerde, aynı isimle farklı (m)’ler ihtiva eden RNA’lar dağıttığı ve bunların sonuçlarını analiz etmeye çalıştıkları söyleniyor. Yani, mRNA dünyada bütün hastalıklar için tek çözüm sunacak bir gen terapisi ürünü. Onun için farklı ülkelerde, kadın, erkek, genç, yaşlı, zengin, yoksul kesimlerdeki sonuçların raporlanması gerekiyor. Bunun için mRNA lobisinin farklı ülkelerde, yerli inaktif aşılardan sonra yerli ve milli mRNA’lar üretmesinin desteklenmesinin gündemde olduğu söyleniyor. Aynı zamanda PCR test kiti de zaten patladı, aktif karbon ve Grafen içeren yeni test kitlerinin de yerli ve milli olarak üret(tir)ilmesi söz konusu.

Türkiye iklim sözleşmesini imzalayarak aslında kendini ciddi anlamda bağımlı hale getirdi. Sadece fosil yakıt anlamında değil, KKTC’ye kurulacak askeri üs ya da Doğu Akdenizde kurulması gündemde olan askeri liman, bakım ve ikmal üssü gibi.

Maden alanlarının işletilmesi de ciddi sorun oluşturacak. Nasıl oldu ise bu sözleşme pataküte meclisten oy birliği ile geçirildi.

Bizim Bill’in kurulunun haline güler misin, ağlar mısın, bilmiyorum. Bir Prof. Çıkmış diyor ki; "Rinovirüsle Coronavirüs'ü nasıl ayırt edeceğimizi bilemiyoruz?" Sahi dün bunlar PCR ile  Coronavirüs tesbiti nasıl yapıyorlardı!?Rinovirüs dediklerinin aslında adı Rhinovirüs. insanlarda görülen en yaygın viral enfeksiyonlardan olan soğuk algınlığının en büyük nedenlerinden biridir. Bu virüsler  Picornaviridae familyasındaki Enterovirüs cinsine ait. Genom yapısı: (+) polariteli tek iplikli RNA. Kış geldi ya, “bu ne şimdi” derseniz, şimdiden kılıfını hazırlıyorlar. Hani aşı oldun hasta olmayacaktın, ama oldun, bahanesi hazır. Sen şükret ki, GRİP’19’DA YENİ VARYANT: AY 4.2’ye yakalanmamışsın. (Ay! Hayırdır inşallah (Burana sağ işaret parmağı ile üç kere tahtaya vurulacak ve sağ kulak memesini hafifçe çekerken cuup diye garip bir ses çıkartacaksınız.) Üzülmeyin, Bill’in adamlarına güvenin, size bir çözüm yolu bulurlar. Şöyle bir haber var:  “'AY.4.2' isimli Delta varyantı mutasyonunu mercek altına alan bilim insanları, AY.4.2’nin diğer varyantlara göre yüzde 10 ile 15 daha bulaşıcı olduğunu belirledi.” (DSÖ onaylamıyorsa sakın inanmayın!?)

Rinovirüsler, (…) çoğunlukla hafif ılımlı ve kendini sınırlandıran enfeksiyon tablosu ile karakterize olmaktadır. Ancak rinovirüslerin son yıllarda alt solunum yollarını da tuttuğu ve hem yetişkinlerde hem çocuklarda astım ataklarını indüklediği gösterilmiştir Vietnamlı çocuklarda rinovirüse bağlı ağır pnömoni kaynaklı ölümlerin görülmesi, rinovirüslerin de ağır enfeksiyonlara nadir de olsa yol açabileceğini göstermektedir .”Şunu da bir kenara not edin: ARDS yani  rinovirüse bağlı akut respiratuvar distres sendromu. Şimdiden geçmiş olsun.

Bu arada size bir spor haberi. Kaynak Milliyet: “Fraport TAV Antalyaspor, yarın oynayacağı Beşiktaş maçı için İstanbul’a gitme hazırlığı yaparken koronavirüs şoku yaşandı. Kırmızı-Beyazlı takım sabah antremanının ardından yolculuk için hazırlandığı süreçte dün yapılan test sonuçları geldi. Takımda bir çok oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine Kırmızı-Beyazların uçakla saat 15.00’da İstanbul’a yapacağı yolculuk iptal edildi. Yapılan ilk testte 46 kişinin 41’nin koronavirüs test pozitif çıktı. İkinci testte ise 46 kişinin 40’ında koronavirüs vakasına raslandı. Bunun üzerine il sağlık müdürlüğü devreye girdi Yapılan 3. Testte 1 kulüp personeli ve 1 futbolcuda Kovid-19 bulgularına raslandı”

Neyse örnekte görüldüğü gibi, herşey son derece bilimsel. Netekim Demokrasilerde çözüm tükenmiyor. Neyse, daha nice “bomba” haberlerimiz var ama, sinirleriniz dayanmayabilir. Bu hafta da bu kadar Selam ve dua ile.

NOT: Yine duramadım. Birkaç küçük not daha:

1- 6.2 milyon kişide uygulanan 11.8 milyon doz COVID-19 mRNA aşısına bağlı ciddi yan etki artışı izlenmemiş.

2- ABD Resmi Aşı Yan Etkileri Raporlama Sistemine 1 Ekim 2021'e kadar doktorlar tarafından Covid mRNA genetik ürünlerine dair raporlanan ölüm sayısı 16,310 kişi. Raporlanan toplam yan etki sayısı ise 778,683.

3- Pazar 10.30 Dudulluda Alemdağ cd.441. Lise Durağı İHL Paradise Düğün salonunda Türkiye’deki sonuçlar açıklanacak. Toplantı herkese açık.

Anahtar Kelimeler:
COVİDMRNAMAK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa 2 yıl önce

En zayıf noktadan vuruldu insanlık... Hasta ettiler, aşı çıkardık dediler alelacele sıvıyı aşı diye vurdular,insanlık daha dur bakayım ne oluyor demeden sıvıyı aldı, şimdi yavaş yavaş sonuçları çıkıyor, Allah cc hepimizi bu şeytanlar dan korusun...Aklınızı kullanın, her şeye atlamadan sorun soruşturun, arkanızdan silahla kovalayan mı vardı...!!?