Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Mendy Chitrik

NE OLACAK ŞİMDİ?

Yıl: Milat’tan sonra 2022. Bu gözler, bu günleri de gördü! Tarih bu günleri yazacak mı bilmiyorum. İnsanlığı MetaVerse’de “artırılmış gerçeklik hapishanesin”e hapsederlerse, kim neden haberi olur ki. Akılları ve vicdanları, kalpleri işgal edilmiş, TransHUman gönüllü kölelere ne anlatabilirsiniz!

Ne oldu, ne oluyor, değişen ne, değişecek olan ne?

Hani artık pandemi bitmiş ve bu iş grip’e dönmüştü. Eee, o zaman daha önceki döneme ait bir TurkoVac işi ne oluyor.

Bu astında yerli ve milli etiketli SinoVacdeğil mi?

Zaten SinoVac başından beri tartışmalı bir ürün.

Olsuun. Dostlar alışverişte görsün, ürettik satalım bari, aldık, kullanalım.

Dünya tanımıyormuş bu ürünü.. Tanımazlarsa tanımasınlar. SinoVac üstü BionTech, BionTech üstü TurkoVac. Altı Çin, Ortası Alman, üstü Türk. Anlayacağınız ortaya karışık..

Neyse olan oldu!

Şimdi anlamadığım, camilerde saflar artık bitişik olacaktı, ama dışarıda saflar ayrı. Otobüste, uçakta, metro da da bitişik..

Bu PCR’yi yapan da “yanlış” diyor, biz test devam ediyoruz. Eldeki stoklar, artı siparişler bitene kadar devam. O kadar kimyasal, pamuk-mamuk çöpe mi gitsin. İsraf, günah. PCR’ye devam. Cumhurbaşkanına bile arkası arkasına test yapmışlar sonunda Negatif çıkmış. Aslında yazı mı tura mı atsalar daha ciddi bir iş yapmışlardı ve daha doğru bir sonuç için hiç olmazsa %50 garanti idi..

Dünya çalkalanıyor, insanlar ayakta, arkası arkasına davalar açılıyor, bizde bu bu emri kim verdi, niçin verdi, nasıl verdi bilinmiyor, herkes “suç”u birbirinin üstüne atıyor ama, uygulama aynen devam: Maske, mesafe, PCR, aşı, ilaç!

Millet maske bağımlısı oldu. Yasak artık deseniz, yine takacak birileri..

Bu arada farkında mısınız, SARS CoV-2 adına Adaleti katlettik. Hukuk yok, hukukçuları görevden aldık. Viranşehir savcısının başına gelenleri hatırlayın. Yargıya nasıl Mobing uygulandığını biliyorsunuz, büyük ölçüde. Düşünsenize, 3. Faz deneyi yapılmamış aşıyı yaptırmaya mecbur tutuyorlar, sonra da başıma bir şey gelirse sorumlusu benim, davacı olmayacağım diye ONAM alıyorlar. Kurt kuzulara şah olsa böyle bir ONAM imzalatır mı bilmiyorum. Herhalde, gider kuzuyu yerdi! Hem Mobing uygulayacaksın, hem de ONAM imzalatacaksın. Bu ayrı bir zulüm çünkü!

Pandemi bitti diyorsunuz da, “Pandemi” ve “Pandomi” yeni başlıyor!? Zaten iş başından itibaret TrajiKomik bir oyun. Tam bir Pandomi! Siyasetçi, Bürokrat, Akademi, İş adamı, Media mensubu kıyafeti giymiş bir sürü Palyaço tam bir “Süper Kakafonik Show” yapıyorlardı.

Şimdi yeni Pandemiye hazır olun. Korku pandemisi!

Bakın ölüm korkusuna dayalı Korku Pandemisi tehlikeli bir hastalıktır. Buna tıpta Tanatofobi”, diyorlar. Hani şu batılıların İslamofobisi, ya da CHP’lilerin İrticaFobi’si var ya, işte öyle bir şey.

Bu ölüm korkusu tehlikeli bir hastalık, “kaç veya savaş” mekanizması aşırı aktiftir ve sürekli bir anksiyete haline dönüşebilir kişi agresif bir kişiliğe bürünerek çevresi için kriminal risk oluşturabilir.

Bir de “Nosofobi”” diye bir şey var., Buna “hastalık fobisi” diyebiliriz. Hasta olacağım korkusuyla  anormal, irrasyonel bir şekilde ve kriminal risk oluşturan,  radikal düzeyde ortaya çıkan korku hali. Bunların pandemi’sini yaşıyoruz. Bu konuda Fahrettin Koca’nın payı büyük.. Ve insanlar bu fobi pandemi’sinden kolay kolay kurtulamayacak.

Bu Pandemi’nin ardından yeni pandemi’ler kapıda, SARS CoV-2’yi ve Omicron’u üreten akıl, yeni mikrobunu, onun test kitini, aşısını,ilacını da üretecektir. Bu karlı ve Global reset için önemlidir.

Yeni salgın havadan, sudan, topraktan, bitkiden, hayvanlardan gelebilir. Şimdiden büyükbaşlar üzerinde senaryolar üretilmeye başladı bile. Balıklar da sırada.

Zaten bu maske, aşı ve ilaçlar sebebi ile Kanser, AIDS, Göz hastalıkları, Akciğer, üst solunum yolu hastalıkları, Böbrek hastalıkları sırada. Kısırlık, düşük, sakat doğumlar da öyle. Dünya bu akılsızlığa teslim oldukça Pandemi’lerin biri biter, biri başlar..

Kılavuzu bu siyaset, bürokrasi, akademi, media, sermaye olanın bunu bu pandemi’lerden kolay kolay kurtulmaz. Hele de bu cahillik olduğu sürece. Neyse ki bir umut, karanlığın en koyu anı, aydınlığa en yakın olduğu zamandır. Sanırım insanlık uyanmaya başladı. Belki ötekiler arasından da vicdanı uyananlar olur. Oluyor da. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
MaskePCRSinovacTurkoVac
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.