Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Yahdiler Müslüman YouTube

NE OLDU ŞİMDİ?

Eee, ne oldu şimdi. Artık Maske, HES kodu, PCR testi kısmen kaldırıldı ve aşı devam edecek.

Aslında bu iş bitti. Ama hemen rehavete kapılmayın. Bill Gates müjdelemişti, yeni pandemilere hazır olmamız gerek.

Bu arada savaş vesilesi ile Starlink’ler bölgede aktif hale getirildi. Bazı bölgelerde nanotüpler aktif hale getirilebilir. 5G’ler de öyle.

Biliyorsunuz bir yandan İklim ile yollarına devam etmek istiyorlar, öte yandan gıda üzerinde de bir takım senaryolar söz konusu.

Bu arada bir de burnumuzun dibinde bir savaş çıktı. Rusya geri adım atmıyor. NATO müdahale edecekse, Türkiye’yi cepheye sürmeye kalkabilirler. Ya da Boğazdan geçmek isteyebilirler. NATO’nun Ukrayna ya da Karadeniz bir askeri üs kurması ile kriz uzun bir zamana yayılabilir.

AB ve ABD zaten sadece Ukrayna’yı değil, Gürcistan ve Ermenistan’ı da istiyor. Yani sınırlarını Kafkaslara kadar uzatmak, Karadeniz’in dörtte üçünü NATO’nun kontrolüne almak istiyor. Bu iş bir şekilde boğazlar anlaşmasının yenilenmesini de zorunlu kılabilir.

Biz, 5gvirusnews olarak, 5G, Starlink, Trans Humanizm, İklim politikası, NeuraLink, Greatreset, Metaverse gibi konuları takip etmeye devam edeceğiz.

Bir yandan Japon denizinde, Öte yandan Karadeniz’de askeri gerilim had safhaya çıkmışken, aslında Doğu Akdeniz, Baltıklar, Ege, Adriyatik, Kızıldeniz, Basra Körfezi, Aden Körfezi, DiagoGarciya da  ciddi bir hareketlilik söz konusu. Japon denizi yanında Kore ve Tayvan hattında,  Fergana hattında da bir hareketlilik söz konusu.

Bugün yeni bir dünya savaşı başlamamışsa, bu dehşet dengesinden dolayı, yani savaşın galibi olmayacağı endişesinden kaynaklanıyor.

Aslında Ukrayna krizi bundan sonraki gelişmeler açısından önemli. Çünkü bu kriz, sadece Rusya ile Ukrayna arasında bir kriz değil. ABD, AB, İngiltere ve Rusya  bu krizin ayrılmaz birer parçası. Bu kriz geldiği nokta itibarı ile bir NATO krizidir, hatta BM krizidir. Bir adım sonrası Çin ve Hindistan’ı da, İran’ı da içine alacak bir başka krizdir. Bu şartlar altında Pandemi komedisini sürdüremezlerdi. Şimdi Ukrayna da bir Komedyen üzerinden politik bir traji komik şov gerçekleştiriliyor.

Bütün bu gelişmeleri bir arada düşündüğümüzde, aslında CoVID konusunda  böyle bir ara, bundan sonraki operasyon açısından geçiş için önemli.

Geç kalan bu gevşeme toplumda aslında buruk bir tebessüme sebep oldu. Zaten yeniden eski şartlara dönüş için kapı aralık tutuluyor. Ama artık geri dönüş kolay olmayacak. O aşı, hatırlatma dozu filan da artık hayal. Oyun bitti.

Oyun bitti diyorum da, Viranşehir savcısı hala görevine iade edilmiş değil. Onun da takipçisi olalım. Rehavete kapılmaya gerek yok. Bu şartlarda seçimlerde sandığın üzerinde maskenin gölgesi düşsün istememiş olabilirler de. Ama bu süreçte oynanan oyunu unutmayalım ve bu oyunun devamı yeni oyunlar konusunda daha dikkatli ve duyarlı olalım. Oyun’u görmeden oy’umuzu kullanmayalım. Yeni oyunlara hazır olun.

Sahi bu konudaki ezoterik matematik ne oluyor. Sağlık Bakanlığının logosundan tutun, ilacı, aşısı, açıklaması ile ilgili sayısal değerlerin hepsi nasıl oluyor da aynı kapıya çıkıyor. Bunu belirleyen kim? Bu kadar tesadüf olur mu. Bakan Koca’nın saat 18.00’de açıklama yapacağı açıklandı. Tarih 02, 03, 2022. Yani 9.11.. Allah  encamımızı hayreylesin. Görelim Mevlam neyler.. Sabır ve direnişle yola devam. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
Bill GatesMaskePCRHES
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.