Öne Çıkanlar AHİM TMK mRNA ABD KKTC

Neden Kaldırdınız Maskeyi?

Merhaba evet işte maske işimiz bitti . evet ne oldu da bir günde aniden kaldırdınız bu maskeyi bir anda yok mu oldu bu virüs madem  bizim dediklerimiz size göre yanlıştı neden kaldırdınız bu maskeyi demek ki bizim sağlığımız için değildi maske yasağı sağlığımız için koysaydınız kaldırmazdınız. Haberlerde bize tasarruftan bahsediyorsunuz ama her bakkalda maske satılıyor. Siz bize yaptırıyorsunuz savurganlığı. Bunu neden yaptınız. Para için mi? Bence bunun için önceki yazımdaki gibi para olmasa insanlar şeytana uymaz kötülük yapmazlar.

Ne oldu şimdi o kadar baskı yaptınız o kadar kızdınız ne oldu şimdi neden kaldırdınız maskeyi

Ben bana baskı yapanların cezasını çekmelerini istiyorum .

Siz meşke yasağını kaldırdınız ama bu bir telefi yerine geçmez siz maske yasağını koyduğunuz zaman içerisinde hayatlarımızdan çaldınız .

Ama bilim kurulu toplantılarında kimse maske takmıyor demek ki maske zararlı bunu onlarda biliyorlar. Demek ki kendi hayatlarından değil bizim hayatlarımızdan çalmak istiyorlar. Ayrıca şunu eklemek istiyorum yöneticiler kendinizi üstün görmeyin sizde birer insansınız eğer halk sizi seçmezse bakın bakalım o zaman  kendinizi üstün görecek misiniz. Sizin diğerlerinden tek bir farkınız var bütün insanlara en çok siz muhtaçsınız . ne diye bizim hayatımızdan çalıyorsunuz biz olmazsak siz bir hiç siniz kendinizi bir şey sanmayın

Hayatını çaldığınız insanlara bol miktarda para verinde çaldığınız hayatı bari iyi yaşayalım !

Anahtar Kelimeler:
MaskeParaBilim Kurulu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Çok tatlısın Gunef

Avatar
bünyamin 2 yıl önce

harikasın şirin kızım..gelecek senin gibi olan bu gençliğin elinde. z gençliği dedikleri çer-çöpün elinde değil...

Avatar
Akif 2 yıl önce

Yanlız değilsin Günef, zulüm karşısında dik durmak herkesin harcı değil, kazanan sen oldun sen olacaksın

Avatar
Yalancı 2 yıl önce

Sana kimse baskı yapmadı