Öne Çıkanlar DSÖ mRNA ABD BIONTECH FETÖ

"NUH’İ YASALAR" GAZZE’DE

Yazan Muammer KARABULUT

Dün gördüğüm video’da, CHABAD’çi İsrail askerlerinin Gazze'de yaşayanlara “Yedi NUH Kanununa” ya da NUHİ yasalara uymaya teşvik eden posterler astığına ilişkin görüntüler vardı.

Tanrıyla yapılan anlaşmaya göre insanların yapmaması gereken, NUHİ yasalar veya NUH’un 7 Kanunu şöyle;

1-Avoda Zara/זרה עבודה/Puta tapmak;

2-Birḥat ha-Şem/השם ברכת/Tanrı’nın adına senada bulunmamak;

3-Şefiḥut Damim/דמים שפיכות/İnsan öldürmek;

4-Giluy Arayot/עריות גילוי/Ensest ilişki ve  zina yapmak;

5-haGezel/הגזל/Hırsızlık yapmak;

6-Ever min ha-ḫay/החי מן אבר/Canlı bir hayvanın kanını içmemek ve etini kopartarak yemek;

7-Dinin/דינין/Adli kurumlar tesis etmemek(Yargı sistemi).

Fazla bilinmese de Yahudilik inancı bu temel 7 ilkeye kabul eden herkes, hangi dinden olursa olsun(bugün için geçerli) cennete gideceğine veya Tanrı’nın NUH ile yaptığı anlaşmaya sadık kalacağını ifade ediyordu.

Fakat Yahudilik  dinini yeni dünya düzenine uyduran CHABAD’çılar Musa’nın 10 emri yerine daha çok NUH’un yedi emrini (gerçi bahsedilen 7-30 emir ve 613 emirdir.) tercih etmişler. Mesihçiliğin yanından misyoner faaliyetleri de yürüten CHABAD için NUHİ Yasalara uymak yeterli gözüküyor.

Evrendeki tüm canlı yaşamı yeniden kontrollü olarak, “yaratmaya” kararlı olan bu sapkınlar bu hareket içinde bir çok sos barındırıyor. CHABAD hareketinin özü,  Musa ile başlayan Yahudiliği NUH’a götürüp bütün evrene sahip olmaktır.   

Türkiye’de hiç gündeme gelmeyen NUHİ Yasalar, Başkan Bush’un I. Körfez Savaşı’nın (2 Ağu 1990 – 28 Şub 1991) öncesi ve sonrasını meşrulaştırmak için ortaya çıktı. Kısaca 26 Mart 1991 tarihinde, ABD kamu hukukunun, “Yedi NUHİ Kanunları” başlıklı bir dizi kanuna dayandığını ve böylece Amerika Birleşik Devletleri'ni resmen, “NUHİ Hukukun” altına girdiği resmen kabul edildi. Ardından ABD’de kabul edilen, “ilk dini lider.” vakası vardır.

İşgali meşrulaştırmak için de, “Irak Kurutuluş Yasası.”, yine bu kapsamda, herhangi bir suçlama veya yargılanma olmaksızın dünya çapında süresiz gözaltı sağlanmasına izin veren Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasası… İcazet alınan ABD’de izinsiz dinleme yasası gibi bu yasaların kime ne fayda sağlayacağı konusu çok önemliydi. ABD’ye icazet verenler, ifade özgürlüğüne ve her türlü muhalefete şiddetle karşı çıkanları, “terörizm” ile özdeşleştiriyor ve vatandaşların haklarını gasp etmek için de yasa tasarıları hazırlıyordu. Bu dönemde Google'deki bloglara, “terörist içerik” simgesiyle işaretleme emri veriliyordu. Sanırım bugün sosyal medyanın tüm mecralarında sık sık rastladığımız, CoVİD-19 ile ilgili yanıltıcı ve zararlı olabilecek bilgileri paylaşma” sonucu sansürlenen paylaşımlar da aynı kapsamda ve aynı ekibin ürünüydü!

Yapılan analizlere göre, 11 Eylül operasyonunu doğuranlar, doğrudan veya dolaylı olarak dahil olanların listesi ve onların bağlantıları da yayınlandı. Burada bu isimleri ve bağlı oldukları, o örgütün ismini tekrar vermek istemiyorum.

Ama 11 Eylül 2001 yılından sonra özgürlükler diyarı olarak bilinen ABD’nin kontrolü tamamen teokratik temelleri kullanarak hareket eden, din maskesi kullanan CHABAD örgütünün yönetimine geçti.

En sonunda, o örgütün üyeleri aracılığı ve isteği ile (31 Aralık 2011) Başkan Obama, Amerikan tarihinde ilk kez “herhangi bir suçlama veya yargılama olmaksızın süresiz askeri göz altıları kanun haline getiren Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasasını (NDAA)” imzaladı. NDAA'nın tehlikeli alıkoyma hükümleri, cumhurbaşkanına ve gelecekteki tüm başkanlara, orduya dünyanın herhangi bir yerinde, herhangi bir savaş alanından uzakta yakalanan insanları toplama ve süresiz olarak hapsetme emri verme yetkisi de verdi.

Bugün yaşadıklarımız ise 1991 yılından itibaren “Yedi NUHİ Kanunun” devamıdır! Onlarda zaten kendilerine, “NUH’un Çocukları” diyor!(bkz)

https://www.5gvirusnews.com/yazarlar/musanin-degil-nuhun-cocuklari-h991.html

İşte bu kapsamda CHABAD kadınlar 25 Temmuz 2018 tarihinde yayınlanan bir habere göre, İsrail hükümetini ve Netanyahu’yu Lubavitcher Rebbe'ni tavsiyesine kulak vermeye ve Gazze'yi geri almak için harekete geçmeye çağırıyordu. (bkz)

Bildiride özellikjle belirtilen (!) Gazze’de yaşayanları Rebbe'nin bahsettiği 7 Evrensel NUHİ Yasa ile tanıştırmak gerekiyordu.

CHABAD kadınlarının çözüm olarak bahsettiği 7 Evrensel Nuhi Yasa konusunda Amerika Birleşik Devletleri Eğitim Bakanlığı'na okullarda verilecek olan eğitimin bir parçasına, NUH'un Yedi Yasası'nda benimsenen değerleri içermesi gerektiğinde ısrar etmiştir. Türkiye’de ise bu faaliyetler, gözümüzü ayırmadığımız kedicikler sayesinde ve hiç kimse görmeden Adnan Hocacılar tarafından sürdürülmüştür.(bkz)

Ve CHABAD’lı kadınlar Rebbe'nin hayatı boyunca kullandığı, "HaMaaseh HuHaIkar [Asıl olan eylemdir]." sloganını öneriyorlardı.

CHABAD’lı kadınlar kendilerinden olmayanlar için, ya Gazze’yi terk edecekler ya da  7 NUHİ yasayı kabul edecekler teklifi, aradan 6 yıl geçtikten sonra GAZZE duvarlarında kendini gösterdi.

NUH’un 7 yasasının sol alt köşesine  Netanyahu’ya emir veren Mesihleri Menahem Mendel Schneerson’u da iliştirerek Gazze duvarlarına asan ise İsrail Savunma Kuvvetlerinde görevli CHABAD askerleriydi.

Tarih olarak ne zaman olduğu bilinmeyen  NUH tufanını, 650 yaşadığı rivayet edilen NUH’u ve ne zaman yazıldığı bilinmeyen NUH’un 7 yasası olduğunu, yazılı metninde olduğu gibi kabul edelim. Ben hepsini kabul ediyorum. Ama dünyanın gözü önünde Gazze’de katliam yapan, çocukları öldüren, kız çocuklarına tecavüz eden, yargılama yapmadan insanları öldüren, kendisini Tanrı’nın elçisi olarak gören bir sapkının peşinden giden ve elinde silah ile o yasaları duvara asan katil sürüsünün, o duvarlara astıkları NUHİ  yasalarla ilgisini olmadığını da biliyorum. Biliyorsunuz…

Bu masalların aslı NUH dönemine öykünerek var ettikleri, açıkçası insanın olmadığı yeni dünya düzenidir.  Her zaman olduğu gibi kendileri için geçerli olmayan sonradan uyarlanan yasaları dini emir olarak kullanmışlardır. Böylelikle var edilmek istenen yeni dünya düzeninin, Dünya Ekonomik Forumun bağrından çıkan büyük sıfırlama ve NUH’un hikayesine de ne kadar benzediğini görmüş olduk.

Ayrıca CHABAD masallarında Tanrı ile aracılık yapan AŞEM, Gökkuşağı da (LGBTQ) var!

Ve CHABAD’ın ki din değil!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.