Öne Çıkanlar DSÖ Şehzadeler Belediyemiz Elektrokmanyatik aŞI İznik

O ÇOCUK(SURİYELİ) SİGARA İÇİYORDU!

Yazan Gunef ATEŞ

Merhaba Bu gün sizlere sağlıklı beslenmenin önemini anlatacağım ama önce sizlere şu soruyu sormak istiyorum sevdiğiniz bir Tat dan mahrum kalmak mı yoksa hayatınız boyunca bedeninizi zehirlemek mi ?

Bu soruyu neden sorduğumda gelirsek arkadaş çevremde sürekli ama sürekli abur cubur yiyenler var sizce kendinizi zehirlemenin ne anlamı var hem masraf hem de sağlığa zararlı  kendinizi düşünmüyorsanız anne baba Nizip sizin için ne zorluklar yaşadığını düşünün onunda bir önemi yoksa siz Allah ‘ ın sanat eserisiniz hiç bir şeye yoksa sizi yaratan Allah olduğu için kendinizi zehirlemezsiniz değil mi?

Bu sadece abur cubur için değil yetişkinlerin içtiği alkol kullandıkları sigarada onlara zarar.

Şimdi size bir sınıf arkadaşımdan söz edeceğim ilk okuldayken sınıfımızda 3 tane Suriyeli çocuk vardı bunlardan 2 si kardeşti ve içlerinden yaşça büyük olan çalışıyordu çalıştığı için okula çoğu zaman gelmiyordu ve öğretmen çalıştığı için onu yok yazmıyordu ve benim en çok üzüldüğüm konuda o çocuk sigara içiyordu ona o sigarayı satan kişinin aklını peynir ekmekle yemiş olması gerekir o satıcı hesap gününde bunun hesabını çok büyük ödeyeceğinden eminim.

Anahtar Kelimeler:
çocukOkulSigaraSuriye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.