Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik Mendy Chitrik İsrail

PLANDEMİ LOBİSİ

Yazan Abdurrahman DİLİPAK

Bu plandemi lobisi, tüm dünyada milletin değil, insanlığın anasını ağlattı.

İnsanlık adeta hastalık hastası oldu. Herkes hasta ilan edildi.. Ve bu cinayeti tezgahlayanlar hala işlerinin başındalar ve 2. Dalga için hazırlanıyorlar. Eğer başarabilirlerse, Eylül-Ekim gibi yeniden harekete geçecekler. Bu defa insanlar, hayvanlar, yaşlı, çocuk demeden herkesi aşılamaya çalışacaklar.

Yeni aşı için öyle 1. Faz, 2. Faza da gerek yok. mRNAzaten o süreci tamamladı, değişen sadece “m”deki“messegnger”. Yani “mesaj”bölümü. Mesaj yazmak ise, sıradan bir iş. O hangi “mikrop”sa ona karşı bir mesaj olacak.

Öyle bir mikrop olması da gerekmiyor. En büyük mikrop kendileri. Grafik stüdyosunda ürettikleri imaja bir de isim veriyorsunuz, sonra “mutasyon”, “varyant” diye devam ediyorsunuz. Nasıl olsa ne yaparlarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler, “Bremen mızıkacıları” gibi, siyasetçi, bürokrat, akademisyen, STK, Media, cemaat, iş adamı, sanatçılardan oluşan bir güruh vokalist olarak söylenenleri tekrarlamak için üfürmenizi bekliyor. Onlara da inanmaya hazır bir kalabalık var. Yarasa, canlı hayvan pazarı gibi hikayelere gerek yok.

Mesela CoVID 19 diye bir mikrop yokmuş. Bu sıradan bir grip mikrobu imiş. Biraz da hani şu SARS, MERS, DOMUZ, KUŞ Gribi dedikleri var ya, o grubdanSARS Tip2imiş. Dikkat ederseniz artık CoVID19 değil, SARS Cov2 diyorlar. Çevir kaz yanmasın. Bu ihanet çetelerinin yalanlarına inanmaya hazır milyarlar varken, her zaman, her ülkede, onlarla iş tutacak binlerce adam bulmak zor olmasa gerek.

Zaten öyle bir terör estirdiler ki, bilim adına, Media üzerinden açıkça tehdit ettiler, polis, güvenlikçi zabıta herkesi seferber ettiler.

Zaten yeni dönemde DSÖ çetesi, İklim çetesi, Bilişim çetesi, Dünya Ekonomi Forumu ve Bilderberg çetesi ile birlikte, bu işi tek elden yönetmek istiyorlar. Hükümetler ve yerel yönetimler, karar verici değil, uygulayıcı olacaklar.

Bu süreçte sağlıkla birlikte  ekonomi, siyaset, eğitim de bitirildi. İnşallah millet bu kez uyanır da bu oyuna gelmez.

Türkiye bu süreçte sağlık sistemi de çöktü. Eğitiminden ilaç endüstrisine, hastahane hizmetinden sağlık sigortasına kadar, sağlık sistemi iflasın eşiğine geldi.Sağlık AVM’simodeli sürdürülemez hale geldi, ekonomi, ve sağlık sistemi üzerindeki ağırlığı, yükü hergün biraz daha artıyor. Ülkemizde sağlık sistemi, ne insan kaynakları, ne ekonomi olarak yeni bir krizi taşıyamaz. Sağlık sistemimiz hasta ve insanları hasta ediyor. Hatta bu ilaç ve aşılarla sağlam insanları adeta ölüme sürükledik. Bugünkü ölümler, hastalıktan değil, aşı ve ilacın yan etkileri olarak can almaya devam ediyor.

Bu mRNA dedikleri aşı ya da ilaç değil. Bu GEN TERAPİSİ diye bir uygulamanın bir ajanı. Bir “Nano robot” gibi davranan, içinde Grafen olan bir biyolojik ajan. Bu süreçte mutasyona uğrayan asıl bizler, insanlar oluyor. Bu senaryo “TransHumanizm” için bir geçiş.

Doktorlar diyorlar ki, CoVID sürecinde kullanılan yüksek ve yoğun antibiyotikler sebebi ile, mikroplar olağanüstü direnç kazandılar ve insanların bu mikroplara karşı direnci olağanüstü seviyede düştü. Bakın, bu da ayrı bir felaket. Plandemimüsibetinin ceremesini daha bu aşıyı olanlar 2025’e kadar çekecek. Daha PCR, ilaç, aşı, maske, mesafe ile yetinmeyecek, daha tarım ürünleri, hayvansal ürünler, sentetik et ve ambalajlı gıdalarla da üstümüze gelecekler. Havadan  zehirlemeye devam ediyorlar zaten. RF in olumsuz etkileri de görülmeye başladı. Laseretkileri de gündemde, bir başımızın belası sentetik et kapıda. Şimdiden hayvanları öldürmeye başladılar. Zaten hayvanların da geni ile oynadılar, onları da aşılıyorlar, hormon da veriyorlar geni ile oynanmış gıdalar da. Onlara verilen bu kimyasallar onlardan insanlara da geçiyor.

Bunları iyi tanıyın. Bunların yerli işbirlikçilerini, onlara alkış dağıtanları, onlarla birlikte çalışan iş adamları, politikacı, bürokrat, akademi, STK, Media mensuplarını iyi tanıyın. Onlardan, bu siyasi emellerini Global reset çetesinin siyasi emelleri, şahsi çıkarlarını finans kapitalin çıkarları ile tevhid eden global çetenin tetikçilerinden, ajanlarından  uzak durun, yoksa pişman olursunuz. Ve de son pişmanlık fayda vermez.. Bunların Metaversesine, 5Gsine, NeuraLinkine, StarLinkine itibar etmeyin. Bu Satanist Pedofoliklerin hepsinin canı cehenneme..

Eğer onların peşine takılacak olursanız, Sizi GENDER diye tanımlanan, Din, ahlak ve gelenekten, hatta biyolojik cinsiyetinizden bağımsız, akışkan ve değişken bir cinsiyete sahip BİREY’lere dönüştürecekler. İddiaları o ki, para, mülkiyet, din, ahlak, gelenek ve devleti tedavülden kaldıracaklar.

Karar sizin. Onlar biz ıslah edicileriz diyorlar. İyi bilin ki onlar bozguncuların ta kendileridirler.. Dikkat edelim, Şeytan bizi, din, Allah, ideoloji, bilim, siyaset, lider ve örgüt bağlılık gibi bahanelerle aldatmasın. Selam ve dua ile.

A.Dilipak / URL: www.dilipak.com / Twitter: @aDilipak / YouTube: Abdurrahman Dilipak & Panorama Media http://Facebook.com/dilipakabdurrahman…http://instagram.com/abdurrahmandilipak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lazarian 2 yıl önce

Susun, meczup konuşuyor. Konuş meczup.

Avatar
sınırlı sorumlu şirket 2 yıl önce

gercek hayattaki olgulara dayanarak yeni Allah olarak sirketler ile devam edecegim hepsinin ilginc olan ortak ozelligi ise pedo olmalari