Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik Türkiye İlker İpekdal

TEYİTİ, TEYİT EDELİM

Yazan Muammer KARABULUT

DSÖ’nün  12 Mart 2020 tarihinde  Pandemi ilan etmesi üzerine  dünya yeni bir bölünme ile tanıştı.  Bu bölünme, insan sağlığını ön planda tutanlar ile insan sağlığına karşı gelenler arasında başladı. Bölünmeyi körükleyenler ise 5G teknolojilerini dünya hakimiyetlerinin devamı olarak görenler ile onlarla işbirliğini kabul eden Çin Komünist Partisi oldu.  5G’yi gizlemek isteyenlerin kullandıkları kalkan ise, Covid-19 adı verdikleri Pandemi korkusu ve bu korku ile dünyayı sindirmektir.  Bu filmin görünürdeki  aktörü ise Bill Gates. Onun da nasıl bir organizasyon yaptığı sayfadaki şemada bulunmakta.

Şimdi biz konunun daha anlaşılır olması için Türkiye’den örnek verelim. Ve bu çarkın nasıl döndüğünü hep birlikte görerek, 5G’nin üstünü örtenleri, maskeleri nasıl taktığımızı, sanal virüs ile PCR testlerinin nasıl uydurulduğunu ve bu yalanlara korku ile nasıl boyun eğdiğimize şahit olalım.  

 

Türkiye’de, işlerine gelmeyen veya yapılan operasyonu açığa çıkartacak olanlara karşı Teyit Medya Araştırmaları Derneği  ve bu derneğe bağlı olarak da Dubium Bilişim Danışmanlık ve Ticaret Ltd. Şti.  kuruldu.

Bu şirketin başlıca görevi, yaygın medya da muhalif görüşleri itibarsızlaştırarak  yer verilmesinin önüne geçilmesi, kendisi gibi düşünmeyenleri paranoyak ilan edilmesi ve komplo teorisi yapmakla suçlanması geliyordu. Kullandıkları yöntem ise Tespit ettikleri kişileri 2016 yılında kurulan www.teyit.org da yayınlamak ve işbirliği yaptıkları  facebook hesaplarını ihbar ederek silmek.

İşte bu teyit organizasyonunda görev alan kişilerin başında Mehmet Atakan Foça geliyor. Onun fazla anlatmaya gerek yok. Sayfadaki tweetleri kendinin nasıl bir kişi olduğunu göstermekte. Ama burada 2013 yazında BBC Türkçe'de”  stajı yaptığını hatırlatalım. BBC’nin, Bill Gates’in yönetim organizasyonunda ki görevi şemada yer almaktadır.

Mehmet Atakan Foça kendi yayınladıkları kaynaklara göre , İngiltere'nin Ankara Büyükelçiliğinden 2016 yılında 82 bin 204 Türk Lirası yardım almış. 2018 yılı ve sonrasında aldıkları yardımlar ise ;

Facebook : 172.900 USD

Patreon 2.852 USD

HBS (Heinric Böll Stiftung) Türkiye 25.000 TL

ABD Büyükelçiliği 53.590 USD

European Climate Foundation 17.950 USD

Media for Democracy – Gazeteciler Cemiyeti 49.610 TL

Toplam : 11.774.520 TL

Teyitçi olmanın kriterleri arasında vatan haini olmak birinci koşuldur. Ve ancak bu kişiler efendilerinin teyitçisi olur.

Parayı veren düdüğü çalarmış.

16 Mayıs 2020 tarihli yazımız https://www.5gvirusnews.com/teknoloji/sizi-kim-teyit-edecek-h37.html 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.