Öne Çıkanlar DSÖ Georges MAROVİTCH Russia Starlik Vladimir Putin

TÜRKİYE’DE YOKMUŞ

ASGARİ DEĞİL, YENİ GENEL ÜCRET

Yazan Muammer KARABULUT

Bağışıklık sistemimizin yerine geçecek veya güçlendirecek olan sentetik mRNA benzeri moleküller vücudumuzda dolaşıyor, dolaşırken de DNA’mız hasar görüyor. Yani Tanrıcılık oynarken vücudumuza da zarar verdiler. 

Bilim insanlarına göre, sentetik mRNA’nın vücudumuzda bırakacağı hasarın etkilerinden kurtulmak veya onaracak herhangi bir tedavi yöntemi bulunmuyor.

Onun için dünyada yaşanan hastalık hasarları SARS-CoV-2’nin mutasyonları oldu. Mutasyon tek başına yeterli olmayaınca yerine, “ek-alt mutasyon” adını verdikleri BMW serisi gibi,  XBB.1.5 (Kraken)(*) getirdiler. 

Sevindirici olan, en son yayınladıkları XBB.1.5 tablosunda Türkiye yok.  Ama her an gelebilir.

*****

Yıllardır Türkiye’yi bölmek isteyen ABD derin devleti, şimdi kendi ülkesinde iç savaş çıkartacakmış.

Ve ABD bölünecekmiş…

*****

ÇİN ise COVİD-19’da ABD’yi tuzağa düşürmüş… SARS-CoV-2  doğal değilmiş, ÇİN laboratuvarlarında üretilmiş ve dünyaya salınmış.

Eğer salgınla eş zamanlı maske uydurması, PCR ile Covid-19 testi, mRNA sıvısı ile virüsten korunma ve tüm bunların üstüne Dünya Ekonomik Forum’un büyük sıfırlaması, altında Bill Gates’in fonlamaları ve EVENT 201 tatbikatı olmasaydı inanırdık.  

*****

Dünya Ekonomik Forumu Davos’da 16-20 Ocak  tarihinde toplanacak. Toplantıya 52 devlet/hükümet başkanı da dahil olmak üzere 130 ülkeden 2.700 lideri bir araya getirecek. Konu başlığı parçaladıkları dünyada, “Parçalanmış Bir Dünyada İşbirliği” olarak gözüküyor.

*****

BAE Başkan Yardımcısı ve Başbakanı, Dubai Hükümdarı Majesteleri Şeyh Muhammed bin Rashid Al Maktoum gibi uzunca adı olan zat-ı muhteremin güya kendisi tarafından 2013 yılında kurulan, “Dünya Hükümeti Zirvesi” var. Bunlar da kendini hükümetlerin geleceğini şekillendirmeye adamış küresel, tarafsız, kar amacı gütmeyen bir organizasyon olarak tanıtıyor.

Türkiye'de henüz fazlaca bilinmiyor ama Sedat Peker hazır oradayken bir  twet atarsa TT olur.

*****

Türkiye’de asgari ücret ile azami ücret arasında makas daralınca kafalar karıştı. O  da Dünya Ekonomik Forumun sapkın başkanı olan Klaus Schwab’ın büyük sıfırlama öngörüsü idi. Schwab göre büyük sıfırlama komünist düzendi. Herkesin eşit geçinebileceği kadar ortalama ücreti olacaktı.

Komünizm Türkiye’ye böylelikle asgari ücretle kendini göstermeye başladı…

Zaten küresel akıl, yeni dünya düzenine geçişi SOL ile yapıyor ve owerton penceresinde de SOL görünüyordu.

(*) XBB.1.5-Kraken; Omicron BA.2.75 ve BA.2.10.1'in bir melezi olan Omicron XBB alt varyantının soyundan geldiği, başka türlü olmayacağı için genom programı ile ortaya çıkartıldığı varsayılmaktadır.  

Anahtar Kelimeler:
MRNASARSCOV2ABDDNA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fuat 1 yıl önce

5gvirusnews yazdıysa bu kış gelir