Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Biyolojik Savaş Cristian DROSTEN KKTC

TÜRKİYE’DEKİ İDDİA GERİ ÇEKİLMELİDİR!

Yazan Dr. Saeed QURESHİ

Bilim insanları ve virologlar izolasyon için, "izole" kelimesini kullanıyorlar - bu karışıklığı izlemek çok önemlidir.

Virologlara, "izole" kelimesinin virüs veya izole edilmiş virüs anlamına geldiği öğretilmiş gibi görünüyor ki bu yanlış. “Virüs izolasyonu” ve “İzole virüs” çok farklı iki şeydir. Bir benzetme yapmak gerekirse, "virüs izolatı" tavuk çorbasıdır, tavuk ("izole virüs") değil. Yine de tıp uzmanları ve virologlar tavuk çorbasını tavuk olarak tanımlar ve teşvik eder. Karışıklığın olduğu yer burasıdır. Daha ayrıntılı bir açıklama için lütfen buraya bakın ( link )

Virüs izolasyonu ile ilgili literatür, bu yönü dolambaçlı ve kafa karıştırıcı bir şekilde tanımlamaktadır. Bununla birlikte, şaşırtıcı bir şekilde, bir yayın açıkça (gizlemeden) neyin izole edildiğini açıklayarak, “Bu çalışmada, Türkiye'deki enfekte insanlardan iki SARS-CoV-2 izolatının izolasyonunu ve genom dizilimini tanımlıyoruz ” (not virüs değil). Bilimsel olarak, RNA dizilimi ve buna bağlı olarak “izole” (çorba) değil ilişkili virüs belirlenir ve kurulur. Uzmanların aradaki farktan habersiz mi yoksa halkı kasten mi kandırdıkları belli değil, ama kesinlikle yanlış bir bilimsel iddiada bulunuyorlar.

Genel olarak, tüm yayınlar aynı yaklaşımı kullanır, yani “virüs izolatını” izole ederler, ancak virüsü asla izole etmezler. Böyle bir yayınla ilgili incelememi CDC'den ( link ) bulabilirsiniz.

Kısacası, virüs hiçbir zaman izole edilmedi, tanımlanmadı ve karakterize edilmedi. Bu nedenle, literatürde görülen virüsle ilgili tüm iddialar ve resimler, gerçek veya bilimsel değil, hayali ve bilgisayar ürünüdür. Bu nedenle, virüsün varlığına ilişkin tüm iddialar derhal geri çekilmelidir.

Your support will be highly appreciated / Desteğiniz çok takdir edilecektir. (link)

Dr Saeed Qureshi'nin web sitesi : http://www.drug-dissolution-testing.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.