Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Mendy Chitrik

TÜRKİYE’NİN GENÇ KÜRESEL LİDERLERİ

Yazan Muammer KARABULUT

Bilim insanı, mRNA ve DNA aşılarının mucidi, doktor ve yazar olan Robert W Malone  ‘nin 15 Şubat 2022 tarihli yazısının bir ucu Türkiye’ye dokununca dikkatimizi çekti. Türkiye dediysek ilgili yazıda konu, Ömür Boyu Türk Sultanı (Turkish Sultan for life)  Reccip Tayyip Erdoğan. (Recep Tayyip Erdoğan)  idi… Yazısını kendi bloğunda (Bakınız) ve  telegram’da da ( Bakınız ) paylaştı.

Robert W Malone’nin makalesinin kalbi, Hiç kimsenin genetik örneğine sahip olmadığı, 190 Hükümetin %99,9'luk bir hayatta kalabilen, ‘Virüs’ üzerinden Tecrit, Sosyal Mesafe, Maske Zorunluluğu, Aşı Zorunluluğunun” nasıl hayata geçirildiğini ve bu kilit görevdeki hükümet yetkililerinin kimler olduğu sorusuydu. Fakat en önemlisi küresel boyutta böyle bir risk ne için alınmıştı?

Ve hedeflenen neydi?

Bu sorunun yanıtı, “Büyük Sıfırlama” olduğu bizzat Dünya Ekonomik Formun başkanı Klaus Schwap tarafından defalarca açıklandı!

Görünüşte 3 Haziran 2020'deBüyük Sıfırlama” konu başlığı ile   açılış konuşması İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu Galler Prensi Charles tarafından yapılan    WEF-Dünya Ekonomik Forumu'nun 50. yıllık toplantısı ile resmiyet kazandı. Etkinlik WEF tarafından, her zaman olduğu gibi yüksek profilli iş ve siyasi liderleri bir araya getirdi. Amaç ise COVID-19 salgınının ardından toplumu ve ekonomiyi yeniden inşa etmek olarak açıklandı. Yani her alanda yeni bir dünya düzeni kurulacaktı. Kurulacak olan yeni dünya düzenine ilişkin ilk sinyaller ise bu  kapsamda  4.  Endüstri  Devrimi  kavramı ile  ilk  olarak  2011’de Almanya Hannover Fuarı’nda verildi. 4. Sanayi Devrimi, yaşama, çalışma ve öğrenme şeklimizi temelden değiştirecekti. Klaus Schwab’da 4. Sanayi Devrimi ile ilgili yazdığı kitap  12 Ocak 2016 tarihinde piyasadaydı. Klaus 4. Sanayi Devrimine ilişkin kitapta bir araştırmacı gibi değil organizasyonunda görevli biri olarak, yaşama, çalışma ve insanların birbirleri ile  ilişki kurma biçimini temelden değiştiren teknolojik bir devrimin başlangıcı” olacağını belirtiyordu.

2011 yılında Almanya’da temeli atılan 4.0’ın 2016’da yazılan kitapta  özetle;

- Her yerde, mobil süper bilgi işlem.

- Akıllı robotlar.

- Yapay zeka

- Nesnelerin İnterneti (5G)

- Kendi kendine giden arabalar.

- Her alanda 3 boyutlu baskı teknolojisinin yaygınlaşması.

- Nöro-teknolojik beyin geliştirmeleri.

- Nanoteknoloji, Biyoteknoloji,

- Genetik düzenleme. (mRNA sıvları)

Klaus’un ilk önce kitap yazarak başladığı 4. Sanayi Devrimde Dünya Ekonomik Formun konusu da,  “Dördüncü Sanayi Devriminde Ustalaşmak” konusu altında düzenlendi.  Ana amacını da “insanlığın bu devrimden nasıl yararlanacağı ve zorlukları çözümleme” olarak açıklandı.

Türkiye de ise Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, MESS(Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası) ve Dünya Ekonomi Forumu iş birliğiyle kurulan, "Türkiye Dördüncü Sanayi Devrimi Merkezi" nin 10 Aralık günü canlı yayınla açılacağını 8 Aralık 2020 tarihinde bloomberght haberi ile öğrendik. 10 Aralık 2020 tarihinde de Anadolu Ajansı’nın geçtiği haberde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Dünya Ekonomik Forumu Kurucusu Klaus Schwab’ın birer video mesajı ile katıldıkları açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve Dördüncü Sanayi Devrimi Merkez  Ağları Genel Müdürü Murat Sönmez katıldı. Canlı yayın için ( Bakınız) 

Bakan Varank, merkezin dünyadaki 9(10. olacak), Avrupa'daki 2 merkezden biri olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da, “Amacımız ülkemizi dördüncü sanayi devrimi ürün ve teknolojilerinin üssü haline getirmek.” dedi.

WEF Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Klaus Schwab da Dünya Ekonomik Forumu vasıtasıyla Türkiye ile uzun süreli çok iyi ilişkiler sürdürüldüğünü belirterek, "Bu merkezin kurulması benim de hayallerimden biriydi. Nihayet bunu hayata geçirdik." diye konuştu.

Merkezin hayata geçirilmesinde önemli olan hususun kamu-özel sektör iş birliğinin artırılması olduğunu dile getiren Schwab, "Bu merkez, hükümetlerin şirketlerle ve özellikle sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliklerini artırmak için kullanılıyordu. İstanbul'daki merkez de bu iş birliğinin temsilcisi olacak ki bu da bizim forumumuzun varlık sebebi." ifadelerini kullandı.

Schwab, Türkiye’nin WEF bağlılığı için teşekkür etti. Ve Türkiye'nin de bu uluslararası girişim ağına girmesinin çok kıymetli olduğunu dile getirdi. Getirdi ama bu açılıştan Türkiye’nin haberi olmadığını veya gündeme gelmediğini Cumhurbaşkanlığı Youtube sayfasında 10 Aralık 2020 günü paylaşıldığı ama tarihler 18 Şubat 2022 olduğunda 961 kişinin izlemesi ile anlaşıldı! 

Türkiye’nin tarihi bu anlaşma veya işbirliği ile bir sivil toplum kuruluşunun ağına yem oluyor ama muhalefet partileri  dahil hiç kimse bu projenin ülkeyi nereye götüreceğini sorgulamıyordu! Görünüşte söylenen kulağa hoş geliyordu, teknolojinin değişimi ile dünyada devriler yaşanacak Türkiye’de İsmet İnönü’nün ifade ettiği gibi yeni dünya düzeninde yerini alacaktı.  Burada unutulan ise insanın etkin olmadığı yeni bir dünya düzeniydi. Sapkınlar ütopyalarını, ampirik düşüncelerini, egolarını, dünya bizimdir istediğimiz gibi yönetiriz pervazsızlıklarını istifra ediyorlardı. İnsanın teknoloji esiri olduğu düzene yelken açacaktık.

PANDEMİNİN TEMELİ VİRÜS DEĞİL 4.0

Almanya’da ilk adımı atılan 4.0 Sanayi Devriminin hayata geçmesi için de,  büyük bir soygun için büyük bir yangın çıkartmak gerekiyordu. O da DSÖ’nün 11 Mart 2020 tarihinde pandemi ilan etmesi ile sağlandı!  Diğer bir ifade ile de Büyük Sıfırlama”  için plandemi var edilmiştir. Zaten toplantının ardından Klaus Schwab ile Thierry Malleret  birlikte yazdığı, "COVID-19: Büyük Sıfırlama" kitabı 9 Temmuz 2020 tarihinde ilk önce imzaları ile devlet başkanlarına ve teknokratlara ardından da piyasaya verildi.  Artık 4.0 geçiş için büyük sıfırlama, büyük sıfırlama için de Covid-19 hastalığı var, yaygınlaşıyor diye Pandemi ilan edilmesi gerekiyordu. İşte bu bağlantılı süreçte ilan edilen Pandemi ile insanların denek olarak kullanılması ki Nürnberg yasasına göre en ağır insanlık suçu da işlenmiş oluyordu. Bu süreçte teknoloji insan için değil, insanı kontrol etmek, baskılamak ve istediği zamanda yok etmek için kurgulanmıştı. Böyle bir teknolojiyi kabul edecek birisi insanlıktan çıkmış, dünyanın her türden sapkınlığına boyun eğmiş, ruhunu, vicdanın kaybetmiş istedikleri bir robot olabilirdi. Robot olduklarını da plandemi organizasyonu yaşadığımız iki yılda gördük. Hatta ilk robotlarında Çin’liler olduğunu iyice öğrendik.

Büyük Sıfırlama: “Çince Karakterli Kapitalizm”

Büyük Sıfırlama: Çin özelliklerine sahip kapitalizm olup, karlı tekeller ve üstte devlet yöneticileri aşağıda gerekli insanların dijital verilerle mülksüz  yaşadığı bir ekonomik modeldir.

Hikaye ise 1971 yılında, İsviçre'de kurulan bir STK olan Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ile başlıyor. Liderleri ise Alman ekonomist ve makine mühendisi, 33 derece Mason, Cizvit, Vietnam Savaşı mimarı Çin modelinin yaratıcısı Henry Kissinger’in akıl hocalığı yaptığı, babası Hitlerle kol kola girmiş Klaus Schwab’dir. WEF’nin az bilineni ise 1992 yılında başlattığı “Küresel Liderler” adlı bir programdır. Bu program 2004 yılında, “Genç Küresel Liderler” olarak kurulan, Yarının Küresel Liderleri Okulu adlı paralel bir kuruma dönüştürüldü. Şu anda bu okulun yaklaşık 1.300 mezunu ve mezunları arasında birkaç tane  Sağlık Bakanı da var. Asıl dikkat çeken ise Pandemi süresince en katı tedbirleri alanlar arasında Schwab’ın öğrencilerinden Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ve Adolf Hitlerin kızı olarak nam salan Angela Merkel gibi dikkat çeken isimleri sayabiliriz.

Küresel Liderler projesine, WEF'in ilke ve hedeflerine yönelik 5 yıllık bir beyin yıkama programı da diyebiliriz. Amaç, ortaya çıkan ve insani değerlerini kaybetmiş küresel toplum için gelecekteki uygun liderleri bulmaktı. Program başlangıçtan bu yana, kendi alanlarında mükemmel olan ancak henüz 40 yaşına girmemiş politikacılar, iş dünyası liderleri, kraliyet ailesi üyeleri, gazeteciler, sanatçılar ve diğer kültürel etkileyicileri içeriyordu. O zamandan itibaren, hepsi Dünya Ekonomik Forumu'nun teknokratik planlarını kendi ülkelerinde ve alanlarında uygulamak için çalışan, muazzam kaynaklara ve etkiye sahip, kendini adamış liderlerden oluşan kapsamlı bir küresel ağ haline gelmekti. Nitekim amaçlarına ulaştıklarını da Pandemi süresince gelen emirleri sorgulamadan, hiçbir kuşku duymadan yerine getiren liderleri olduğunu bütün dünyaya gösterdiler. Artık onlar lider değil robottu!

Klaus Schwab üyesi yaptığı liderleri bu bağlamda  nasıl kullandığını, WEF’in gündemleri doğrultusunda küreselcilerin emrine nasıl verdiğini, kelimenin tam anlamıyla hükümetlere nasıl sızdıklarını anlamak ve belgelemek için 2017 tarihli bir video ile tanıklık ettik. YouTube 30 Ocak 2022’de yüklenen bu videodaki konuşma yazdıklarımıza delil olması için yeterli olabilir. Komplo teorisi değil!

Schwab konuşmasında; (Bakınız)

“Bayan Merkel, hatta Vladimir Putin gibi isimlerden bahsettiğimi söylemeliyim ki, hepsi Dünya Ekonomik Forumu'nun Genç Küresel Liderleri oldular. Ama şimdi Başbakan Trudeau, Arjantin Devlet Başkanı gibi genç nesille gerçekten gurur duyduğumuz şey, kabinelere girmemiz… Arjantin'de, şimdi Fransa'da da geçerli…” dedi.  

Bu konuşmada Schwab’ın bahsettiği  Genç Küresel Liderlerin hangi ülkelerde ve kim oldukları da gündeme gelmiş oldu. Türkiye’den 1993 yılında Genç Küresel Liderler arasında ilk kayıtlı isimler, Oyak Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Çoşkun Ulusoy, T.C. Merkez Bankası'nda önce misafir araştırmacı, kısa bir süre Genel Sekreter ve son olarak 1988-1993 yılları arasında Başkan Yardımcısı olarak görev yapan, Tekfen Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ercan Kumcu, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Vehbi Koç, Profilo Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cefi Jozef Kamhi, ve Leyla Alaton Alvimedica Yönetim Kurulu Başkanı olarak yer aldı.

Diğer ünlü mezunlar ise (Bakınız)

Bayan Nicole Schwab,

Bill Gates (Microsoft),

Rockefeller Vakfı CEO'su Rajiv Shah,

Angela Merkel (Hitler'in kızı),

Rhodes Bilginleri Tony Blair (Jarter Şövalyesi Şövalyesi) ve Pete Buttigieg,

Nicolas Sarkozy,

Emanuel Macron,

Viktor Orban (Macaristan Başbakanı),

Sebastian Kurz (Avusturya Şansölyesi),

Jeff “Burning Man” Bezos (Amazon),

Jack Ma (Alibaba; ÇKP Alipay),

Richard Branson (Virgin),

Peter Thiel (PayPal, Palantir),

Leonardo DiCaprio (Küresel İklim Değişikliği Aktörü),

Anderson Cooper,

Bono,

Steffi Graf,

Tony Hawk,

Meghan Rapino,

Mark Zuckerberg (Meta),

Sergei Brin ve Larry Page (Google),

Elon Musk (Tesla, Space X, StarLink),

Jimmy Galler (Wikipedia),

Ashton Kucher,

Charlize Theron,

Maria Bartiromo (Para Balı),

Jacinda (Jason) Ardern,

Kirill Dmitriev (Gamaleya Sputnik V'in Rusya Doğrudan Yatırım Finansmanı)

Gavin Newsome (CA Fires),

Chelsea Clinton,

Bobby Jindal (Geo -mühendislik Katrina Kasırgası),

Tulsi Gabbard. Mentorlar: Christine Lagarde,

Ürdün Edomite Kraliçesi Rania,

BlackRock Group CEO'su Kripto Yahudi Larry Fink,

Carlyle Group War Profiteer David Rubenstein,

Inconvenient Liar Al Gore,

Ömür Boyu Türk Sultanı (Turkish Sultan for life)  Reccip Tayyip Erdoğan. (Recep Tayyip Erdoğan)

WEF’un lideri Klaus Schwab’ın itirafı ile ortaya çıkan isimlere ajandasındakiler de birleşince Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında bu listede yer aldı.

Eğer Türkiye 4.0 ile  WEF’in programına dahil olmasaydı. Ve 4.0’da  Erdoğan açılış konuşması yapmasaydı belki bu listede “Ömür Boyu Türk Sultanı” olarak adını geçmesini ciddiye almazdım.  Ama WEF’in adına konuşan Schwab açık ifadesi ile 4.0’dan büyük sıfırlamaya ulaşmak için DSÖ’ye Pandemi ilan ettiren iğrenç bir oyunda Türkiye de yer almıştı.

Teknoloji karşıtı değilim ama insanın esir olduğu, esir edildiği ve sağlığına zarar veren bir teknolojiyi istemiyorum! Almanya’da Türk diye parlatılan Uğur Şahin’in mRNA sıvıları ve WEF’in küresel liderinden Merkel’in  danışmanlığını yapan Christian Drosten’in PCR testi ile 4.0 hedefleyeceksin. Adı teknolojik devrim olacak. Soyadı insan soykırımı!

Kaynak :

https://rwmalonemd.substack.com/p/the-great-reset-capitalism-with-chinese?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2MTY4ODIzOSwicG9zdF9pZCI6NDg3NDc1NzksIl8iOiJnTjdBdiIsImlhdCI6MTY0NDk0MzgwOSwiZXhwIjoxNjQ0OTQ3NDA5LCJpc3MiOiJwdWItNTgzMjAwIiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.0F-DvzpOkp50FyJOcWYu7CN9R477M8Ar48gk_AugMGw&r=10q6y7&utm_source=url

https://www.5gvirusnews.com/yazarlar/covid-19un-amaci-buyuk-sifirlama-h355.html

https://www.5gvirusnews.com/saglik/pcr-test-ile-x-hastalik-covid-19a-donusturuldu-h768.html

https://www.fenews.co.uk/video/the-fourth-industrial-revolution-is-fundamentally-changing-the-way-we-live-work-and-learn/

https://theresnothingnew.com/articles/wef/

https://www.weforum.org/agenda/2016/01/the-fourth-industrial-revolution-what-it-means-and-how-to-respond/

https://www.facebook.com/Businesshtcom/videos/canl%C4%B1-t%C3%BCrkiye-d%C3%B6rd%C3%BCnc%C3%BC-sanayi-devrimi-merkezleri-aras%C4%B1nda-yerini-al%C4%B1yor/425823848607110/ (açılış canlı yayın )

https://www.researchgate.net/publication/319649717_ISLETME_YONETIMINDE_SANAYI_40_KAVRAMI_ILE_FARKINDALIK_OLUSTURARAK_ETKIN_BIR_SEKILDE_DEGISIMI_SAGLAMAK

https://www.stendustri.com.tr/endustri-40-uygulamalari/dijital-donusum-sanayi-devrimi-merkezi-ile-hizlanacak-h110101.html

https://www.youtube.com/watch?v=kWgH8GBkAYE

https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/yerli-sanayide-dijital-donusum-turkiye-dorduncu-sanayi-devrimi-merkezi-ile-hizlanacak/2072127

https://www.bloomberght.com/dijital-donusum-2270227

https://www.youtube.com/watch?v=-Q6A1nCkWJI  ( Erdoğan )

https://www.wired.com/1999/12/schwab/

https://www.chicagotribune.com/news/ct-xpm-1993-09-12-9309140168-story.html

https://www.expandingawarenessrelations.com/world-economic-forums-young-global-leaders-revealed/

https://www.globalresearch.ca/world-economic-forum-young-global-leaders-revealed/5769766

https://www.globalresearch.ca/klaus-schwabs-wefs-school-for-covid-dictators-a-plan-for-the-great-reset/5764929?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

https://tr.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schwab

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

Çok teşekkür ederim çok güzel bir yazı kaleme almışsınız minnettarız.

Avatar
Abdülhamid 2 yıl önce

Milyonlarca göçmen conilere katlettirilen milyonlarca müslüman sizin sayenizde maval okuma arslan parçası. Siz olmasaydınız ne ırak işgal edilirdi ne suriye bopçular. Erbakan ın dediği gibi Irak'ta ölen bir tek çocuğun vebalini, yedi sülaleniz alnını secdeden kaldırmasa da ödeyemeyecektir. Gidin müslümansanız dininizi öğrenin yoksa gavura müslüman öldürtüp projelerine hizmet edip oyun yapıyoruz oyunlarını bozuyoruz diye partizanlık yapmak nasıl oluyormuş ahirette gösterirler.

Avatar
...ÖNEMLİ BİR İSPAT! 2 yıl önce

Bu bilgiler iddialarımın çok önemli ispatlarından biri oldu.Eline diline sağlık.Allah'a emanet olun...

Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

Açıkçası tekrar tekrar okunacak bir yazı.. Ben de öyle yaptım tekrar tekrar okudum. Her satırı çok kıymetli bilgiler içeriyor. Türkiye'nin böyle bir sapkın projenin merkezlerinden olması son derece sevimsiz inanılır gibi değil! İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışından sapıkları yaşat insanlar ölsün anlayışına nasıl müsade ederiz bizim medeniyetimiz bunu nasıl içine sindirebilir! Utanç duyuyorum! Bir an önce bu yanlıştan vazgeçilmeli!!

Avatar
Kızıl 2 yıl önce

Onların oyunlarının içine girmeden olumlu alternatifler oluşturamasın .Düşmanın silahıyla onlara vuracan oyunlarını bozacaksın.Zaman herşeyin ilacıdır ben sayın Cumhurbaşkanımıza güveniyorum.Kefenimizi giyip bu çetin yola cıktık sözünün sahibidir.

Avatar
Bozkurt 2 yıl önce

Asıl sorun hala düşmana oyun yapılıyor vakti gelince planlarını bozacaz gibi akıl mantık dışı saçmalıklara inanan zavallılar. Bu kadar plan proje yapan düşman oyun yapma ihtimalimizi düşünemiyor sanki.Allah akıl versin..

Avatar
Arslan 2 yıl önce

Bozkurt,Süriye ve Irakta hala bir pkk kukla devletciği kurulmamış olması Devletimizi yönetenlerin sayesindedir .Bir bir oyunları bozuyoruz Allahın izniyle.Libyada söz sahibi bizis.Allah size de akıl versin

Avatar
ERBAKAN 2 yıl önce

AKP'YE OY VERMEK CEHENNEME BİLET ALMAKTIR!
AKP YE OY VERMEK DEMEK AMERİKA YA İSRAİL E OY VERMEK DEMEKTİR!
AKP Yİ İŞ BAŞINDA TUTMAK SİYONİZMİN ANA VAZİFESİDİR!
BENİ AKP NİN GÜNAHLARINA ORTAK ETMEYİN!

-Prof. Dr. Necmeddin ERBAKAN-