Öne Çıkanlar DSÖ mRNA ABD BIONTECH 5G

VAY DELİ GÖNLÜM VAY

Yazan Abdurrahman DİLİPAK

Bütün dünya bir çetenin peşine takılıp kaç yılını kaybetti. Dünyayı bir savaşın eşiğine getirdiler. Ülkelerin ekonomisi altüst oldu. Evet, “Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu”. Neyse ki, İngiltere ben oynamıyorum çekiliyorum dedi. ABD’deki eyaletlerin üçte ikisi bu oyunda oynamayı zaten reddettiler. Bir çok ülkede konu yargının gündeminde, hatta konu Uluslararası ceza mahkemesinin gündeminde. Ankara’da durum bildiğiniz gibi. İçişleri Bakanı bir genelge yayınlıyor, sağlık bakanlığı bir başka genelge yayınlıyor. Cumhurbaşkanı ömür boyu nafaka konusunda yeni düzenleme yapacak diyor, aile bakanı “kazanılmış haklardan geri adım atılmayacak” diyor. Ankara’da neler oluyor?.

Yapıyoruz yaptık derken TurkoVac çıkageldi, ama Avrupa bu aşıyı tanımadığını açıkladı. Yani bu saatten sonra “Yerli ve milli” aşımız da elimizde patladı.Zaten DSÖ’de artık bu aşıların işe yaramadığını kabul ediyor, PCR’nin de aynı şekilde. Zaten bir çok ülke Maske, PCR, Aşı Pasaportu, Aşı uygulamasını ya durdurdu, ya yasakladı. Zaten bir çok kişi artık aşı olmuyor. Aşı da, maske de, PCR’de öldürüyor çünkü.  Bir çok mahkeme bu yönde karar vermeye başladı. Herhalde Ankara’da bu inadını artık daha fazla sürdürmez. Çünkü artık mızrak çuvala sığmıyor. Aşı olan illerde ölümler patlamış durumda. Ankara Uluslararası Ceza Mahkemesinin kararını beklemiyordur inşallah. Gelen haberlere göre Mart sonuna kadar “pandemi bitti, bu mevsimsel bir grip artık” diye bu defteri kapatmaya çalışacaklar. Ama Uluslararası sistem yeni biyolojik ajanlar, yeni test kitleri, yeni ilaç ve yeni aşılarla yeniden arzı endam edebilir.

ElonMusk yeni bir salgının ya da afetin dünyada hayatı yok edeceği uyarısında bulunuyor ve çözüm olarak uzayda kendimize yeni bir hayat alanı bulmak. Bu gezegeni imar ve inşa edecek bu yeni tanrılar, beraberlerinde insan beyinlerinin kopyaları ve tohum ve gen örneklerini uzaya taşımak.

Sahi bizim mahkemeler dünyada bunlar olurken onlar neyi bekliyorlar. Ya da siyasiler, bürokratlar, akademi, media.. Birileri ne zaman 3 maymunları oynamaktan vazgeçecekler.

Biz CoVID’i tartışıyoruz da bu işin daha Starlink, NeuraLink, Trans Humanizm, MetaVerse, 5G ayakları var. İKLİM ayağı var. Daha Chip takacaklardı kafamıza. Hemen vazgeçmeyecekler. Onlar da ne yapacaklarını bilmiyorlar. Yarın sanık sandalyesine oturtulup yargılanabilirler. Bizdeki “işbirlikçiler” de paniklediler.

Sahi ne olacak bu “yeni dünya düzeni!” Çeyrek asırlık planlar. Daha ileri giderlerse dünya savaşı mı çıkartacaklar. Geri adım atarlarsa, sanık sandalyesine oturtulabilirler. Hem de dünyanın en büyük soykırım suçundan. İşbirlikçileri, yardım ve yataklık edenler, politikacılar, bürokratlar, iş adamları, akademisyenler, STK’lar, meslek örgütleri ve Media mensupları, hatta cemaat mensupları..

Tarih, bütün insnalığın nasıl bir anda böyle bir yalana inandırıldığına ilişkin örnek olaylardan bahsedecek. Japonyaya atom bombası atılmasından, Hitlerin soykırımından daha dehşetli bir olay bu. Sadece Kızılderililer, kara derililer, sarı ırk değil, bütün insanlık teslim alındı. Hem de bütün uyarılara rağmen. Uyaranların sesi kısıldı.

Sosyal Medya’da özetle şunları yazmış @gulltemel :“Dr. Franc Zalewski, Pfizer aşılarından beş flakonu inceliyor: İlk ikisi sadece tuzlu su çıkıyor fakat son üçünde adına ‘şey’ dediği, karbon-alüminyum bazlı bir yaşam formu buluyor. Bu ‘şey’ kendini kopyalamak, neslini korumak için insan kan dolaşımını ve vücudunu kullanıyor.Biyolojik silah laboratuvarında üretilmiş, sentetik bir biyolojik ürün olan bu ‘şey’ için Grafen’in bir tür yiyecek ya da katalizör görevi gördüğünü, bu ‘şeyin’ yumurtalarını saklayan bir zırh olduğunu söylüyor. (Videosu da var Twitterde). Dr. Carrie Madej de Dr. Larry Palevsky ve Dr. Christiane Northrup ile birlikte yürüttüğü, Moderna ve J&J aşı incelemesinde, ‘Hydra Vulgaris’ diye tanımladığı bir yaşam formuna rastladığını bildirmişti: Bu, ‘kendinin farkında’ ve benzersiz nöron yenilenmesine sahip organizma. ‘HydraVulgaris’, uzun zamandır ‘İnsan Genom Projesi’ için ‘model organizma’ olarak görülüyor üstelik. Dr. Carrie Madej'e göre, mRNA aşılarındaki ‘nano robotlar’ ve ‘Transgenik Hydra'lar kullanılarak, ‘rıza alınmamış bir insan dönüşüm projesi’ şu an uygulanıyor. Fauci'nin finanse ettiği, ‘Çin Wuhan Enstitüsü'nde ve ABD üniv.lerinde geliştirilen, ‘Transgenik Hydra'ları kullanan ‘İşlev Kazanımı ve İşlev Kaybı’ çalışmaları bu organizmanın ‘insan dönüşüm projesi’ (Biyolojik insan nesilini sona erdirecek bir TransHumanizm Projesi) için kullanılacağını söyleyen doktorları haklı çıkarır.” Twitter’de konuyla ilgili video, görseller ve linklerde var. Bizim Adalet Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı, İklim bakanlığı ve bürokratları, bilim ve politika kurulları ve hemen MetaVerste var olmak için kolları sıvayan belediyelerimiz  için ne anlam ifade ediyor bu bilgiler. Savcılar bu konuda “durumdan vazife” çıkarmak gibi bir sorumluluk üslenebilirler mi? Görelim! Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
PCRAşı PasaportuTurkoVac
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.