Öne Çıkanlar DSÖ Şehzadeler Belediyemiz Elektrokmanyatik aŞI İznik

YARGILANACAKSINIZ!    

Evet, ben de siz de, elbet bir gün mutlaka, bu dünyada yaptıklarımızdan ve yapmamız gerekirken yapmadıklarımızdan, söylediklerimizden ve söylememiz gerekirken söylemediklerimizden hesaba çekileceğiz.

İşte şimdi korkun! İnsanlar sorgulamaya başladılar. Çünkü yalanları tek tek gün yüzüne çıkmaya başladı.

Ağuyu bilime karıştırıp altın tas içre sudular.

Mikrop izole edilmedi dedik! İnkar ettiler, sonunda gerçekleri The Lancet yüzlerine çarptı.

Mikrobu izole etmediniz ise, o tanı kitini nasıl yaptınız. O aşıyı nasıl yaptınız, o ilaçları nasıl ürettiniz?

Tanı kitinde de, o sıvılarınızda da, grafen de vardı, e-water de kullandınız, nano tüpler de yerleştirdiniz içine. Dahası her ülkeye farklı formatlar yapıp gönderdiniz. Nasıl olsa imtiyazlı konumdaydınız ve la yüs’eldiniz.

3. fazı tamamlanmamış ilacı devlet zoru ile insanlara yaptınız, hem de sorumluluğun kendilerine ait olduğu yönünde onam aldınız. Yabancı şirketleri, kendi halkınıza karşı koruyan taahhütlerde bulundunuz.

Çocuklara bile maske taktınız. İnsanları yargısız bir infazla HES diye bir slogan üretim eve hapsettiniz.

Eee, şimdi ne oldu, 6 ay bir güz gittik, sonra arkamıza dönüp baktık ki, bir arpa boyu bile yol almamışız. Geri başa döndük. Şimdi de Grip 21 diye bir yalan uydurdunuz. Yine aşı silahına sarılıyorsunuz..

Herkes can derdinde iken, alçak irtifa uyduları ile uzayın işgaline göz yumdunuz?

Buyurun şimdi de size, yeni son bir haber: “CDC ve Moderna’nın içindeki muhbirler sayesinde, mRNA sıvılarından (Biontech ve Moderna) sonra yan etkiler ve ölümlerin gizlendiği, ABD’de ve Avrupa’da verilerin on’da birinin eksik yazıldığı ortaya çıktı. ABD'deki aşı ölümlerinin sayısı, CDC’nin sağlık sahtekarlığı tespit uzmanına göre, 15.386 değil, 80.000 ile 160.000 arasında bir yerde! Türkiye'deki durum? CDC Eski Direktörü Dr. Robert Redfield katıldığı bir TV programında son 6-8 haftadır hayatını kaybedenlerin %40'ından fazlası aşılıydı. CDC Çalışması, Grip Aşısı Sonrası Düşük Yapma Oranının 7.7 Kat Daha Fazla Olduğunu Gösteriyor”. Kaynak isterseniz: pubmed.ncbi.nlm.nih.gov : (Association of spontaneousabortionwithreceipt of inactivatedinfluenzavaccinecontaining...SAB wasassociatedwithinfluenzavaccination in thepreceding 28days. Theassociationwassignificantonlyamongwomenvaccinated in thepreviousinfluenzaseasonwith pH1N1-containing vaccine. This...) Mızrak çuvala sığmıyor artık. Yarın kendi aralarında birbirilerine düşecekler. Sadece merkezdekiler değil, bunlara destek veren hükümetler, bilim kurulları, bakanlık ve bürokrasisi, mediası, o checking ve Monitoriny yapan işbirlikçileri, sermaye grupları, STK ve Meslek örgütleri, akademisyenleri, bunlara destek veren İlahiyatçılar hepsi ağır bir. Bedel ödeyecekler. Vijdanları onları rahat bırakmayacak. Bu dünyada da hesap verecekler, ahirette de.

Bu tarihin en büyük fitnelerinden birine insanlık nasıl bu kadar kolay alet oldu, bunun üzerinde düşünmemiz gerek.

Sadece sağlığımızı kaybetmekle kalmadık, teolojimiz de zarar gördü, akıl sağlığımız da. Ekonomimiz de zarar gördü, toplum düzeni de. Siyaset de zarar gördü. Aile hayatımız da bu travmadan olumsuz etkilendi.

Bilim dediklerinin ne olduğunu “Bilim adamı” dediklerinin önemli bir bölümünün nasıl ucuz insanlar olduklarını da gördük! Siyaseti ve bürokrasinin ne kadar kolay teslim alınabildiğini de.

Bu olay bizim için ağır ve pahalı bir ders oldu. Dilerim bu acılar, gözyaşları bazı gerçeklerin anlaşılması için ödenen bir bedele dönüşür. Pahalı bir ders! Bakalım batıdaki uyanış bize ne zaman gelecek, birileri yaptıklarından nedamet duyacaklar mı!

Dilerim bir an evvel aklımızı başımıza toplarız da, gelecek günler geçen günleri aratmaz.

Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
HESSTKTHE LANCET
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.