Öne Çıkanlar Cristian DROSTEN Türkiye DSÖ Orhan Kutan Coronavirüs

YENİ DÖNEM: CoVID VE SONRASI

CoVID dönemi sona eriyor. Yeni dönem İklim değişikliği ile ilişkili olarak afetler ve gıda üzerinden gelecek.

Bu MASKE ve AŞI döneminin sona ereceği anlamına gelmiyor. O kendi mecrasında devam edecek. Yeni hastalıklar, yeni aşılar, yeni tartışmalar. Alçak irtifa uydularının aktif edilmesi ile yeni dönem başladı. Bu yangılar kışa doğru duracak, bu defa seller, kış kıyamet ya da kuraklık şeklinde yeni dertlerimiz olacak.

Sağlık sorunlarının yerini gıda sorunu alacak gibi.

Biz bu süreçte bir yandan orman yangınlarından söz ederken öte yandan yüksek tepelerdeki buzullarda çok ciddi erimeler var. Bu da yeraltı suları, akar sular konusunda ciddi bir sorun.

Mesela Ağrı dağında zaten uzun süredir bir erime sözkonusu idi. Bugün bu iş artık alarm vermeye başladı. Bu durum sadece Türkiye’de olmuyor. Everest de Nepal’de, Alp dağlarında da böyle.

Uzun sürecek bir kriz dönemine hazır olmalıyız. Bu iş CoVID ile başlayıp bitmeyecek.

Hele 5G projesi tamamlansın, o zaman görürsünüz gününüzü. Ateş dağlara değil, evinize, mahallenize, trafonuza, şehrinize düşecek. Yanan eviniz değil, mahalleniz olacak, bu böyle giderse. Hastalıklardan yakanızı kurtaramayacaksınız, süreci CoVID sürecini yönettiğiniz yönetecekseniz.

5G beraberinde otonom yapay zekalı sistemleri de getirecek. Bunun beraberinde getireceği kolaylık yanında sorunlar da var. En başta sağlık sorunu var. Ve tabi sistem hacklenecek olursa, bağlı sistemler beraberinde ciddi sorunlar getirecek.

5G ve Alçak irtifa uyduları birlikte entegre olunca Humanoidler de artık hayatımıza girecek. Beraberinde NeuraLink’ler devreye alınca TransHumanizm aşamasına geçilecek. Allah korusun zaten iş noktaya gelmişse, geri dönüş için geç kalmış olacağız. İşsizlikten söz edeceğim ama, işsizler o zaman ya uyutulmuş olacak ya da onların hayatları resetlenmiş olacak.

Bu sürecin kritik geçiş dönemi 2025’e kadar sürecek ama projenin tamamen devreye alınması 2030’u ve eski dönemden bağımsız yeni bir dünyanın inşası, yani yeni İnsanın programlanması 2040’ı bulacak.

Size kehanetten değil, bir projeden söz ediyorum. 5G ya da Starlink sadece bir teknoloji değil. Yeni bir dünya inşa ediyorlar. CoVID ya da LGBT, İstanbul Sözleşmesi, İklim Sözleşmesi, Lanzarote, Hayvan Hakları birbirinden bağımsız projeler değil.

Bu iş sadece devletleri ilgilendirmiyor, tek tek kişileri de ilgilendiriyor. Hayatın bütün safhalarını ilgilendiriyor. Din, ahlak, hukuk algısı, herşey değiştirilmek isteniyor.

Siyaset, piyasa, para, hatta insan tanımı değiştirilmek isteniyor. Ülkelerin rejimleri, sınırları, iktidarları ile birlikte sivil toplum, media, üretim ve Pazar ilişkileri, insanın kimliği de değiştirilmek isteniyor.

Artık bir karar verme zamanı. Gerçekten bunu kabul ediyor musunuz?

Bugün yaşananların Global Reset denilen bir projenin parçası olduğunu görmüyor musunuz?

Bilim, siyaset, Bürokrasi, STK’lar ve meslek örgütleri, Odalar, Akademi, Sermaye ve Media sanki 3 maymunları oynuyor.

Peki nereye kadar, cevap da, karar da sizin. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
MaskeCOVİDAŞI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A.. 3 yıl önce

Korkunç sona doğru koşar adımlarla....

Avatar
İsmet kim ki 3 yıl önce

Haklısın ama elimizden bişey de gelmiyor, sadece Allah ' tan yardım diliyorum...

Avatar
ABDULLAH 3 yıl önce

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Elhamdulilahi rabbil âlemin
vesselatu vesselâmu âlâ Rasuline Muhammed in ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
es-Selâmu aleyküm ve rahmetullâhi ve berekâtuhû
İki cihan saadetine kavuşmak, ancak ve yalnız Allah (Celle Celâlühû) ‘ nün rahmet olarak gönderdiği Peygam­ber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’e tâbi olmaya bağlıdır.

Avatar
ANIL 3 yıl önce

Korona,iklim,gida,neurolink,transhumanizm ve varlik olarak insan huviyetinin degistirilmesi yani insanin bu surecteki asamalarinin degisimi yeniden yapilandirilmasi yeni bir ozellik katılması..Alcak irtifa uydulari(Televizyonunuzun anteni gibi dusunun) Bizler tvden haberlere bakarken bilgisayar başında arastirmalar yaparken uzerimizdeki bu antenin zararlarindan sıkça söz edeceğiz

Avatar
orta direk 3 yıl önce

İnsalık önde giden koyunun arkasından uçuruma atlayan koyunlar misali sona gidiyor. ya bi durun ne yapıyorsunuz sorgulayın, düşünün, ölçün biçin diyenlerde alaya alınıyor, itibarsızlaştırlıyor. Rabbim sonumuzu hayr eylesin.

Avatar
Abdullah 3 yıl önce

Allah yolunuzu yolumuzu açık eylesin kıymetli hocam.

Avatar
MESUT I. 3 yıl önce

Aşı sonrası sağlık sorunları çıkarsa ör 50milyon kişiden yarısı mahkemeye gitse ( son zamanlarda imza alınmıyor sanıyorum)herkes 3-5 milyonluk tazminat davası açarsa bu kaybedilen davaların parası sonrası ülke ekonomisi ne olur?

Avatar
Güngör Uslu 3 yıl önce

Selamlar, maalesef dünyada ve Türkiye'de hak ve hukuk sizlere ömür. medya zaten "Sahibinin sesi" Kavli dua yetmez fiili dua acilen devreye girmeli hep birlikte omuz omuza bu global çete ve yurt içindeki uzantılarına karşı aktif mücadele etmeliyiz...Vesselam