Öne Çıkanlar Russia Starlik DSÖ Dr Tess Lawrie . AFİK

YİNE ZERZAVAN KALESİ

Yazan Muammer KARABULUT

Zerzavan Kalesinde ayin yani din temelli bir faaliyet olmadı. Nasıl olduysa olmuş gibi  kabul gördü.  

Daha önce 18 Ağustos 2021 tarihinde 5gvirüsnews’de (bkz) haberin yalan olduğuna ilişkin haber yapmıştık.  

Ve o gün haberde Zerzavan kalesinin Diyarbakır’da olduğunun dışında haberlerde dolaşan bilgilerin  hemen hemen hepsinin yalan olduğu yazıldı.!  

Aslında Zerzavan kalesine Rotschild, Rockefeller gibi isimlerin monta edilmesi doğru olmayan habere değer katmasından başka bir şey değildi.  Haberi ilk kez  19 Nisan 2020 tarihinde Türkiye gazetesinde,Rotschild'lerin, Rockefeller'lerin gözdesi; Zerzevan Kalesi” başlığı ile Yücel KOÇ yazdı. (bkz)

Haber göre Yücel KOÇ, Zerzavan Kalesindeki Mithrasçıların (tapınakçılar) tapınağını,  Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun kendisini Diyarbakır’a daveti sırasında, bu gizemli kalıntının üç yıl önce keşfedildiğini  öğrenmiş. Ve hemen yurt dışından dikkat çeken ziyaretler olmuş. Bu ziyaretçilerin arasında Rotschild, Rockefeller gibi günümüzde çokça konuşulan karanlık ailelerin üçüncü kuşak temsilcileri olmuş.

Türkiye gazetesinde yayınlanan bu haberden 15 ay sonra (18 Temmuz 2021) Milliyet'ten Songül HATISARU tarafından, “Özel İzinle Girilebiliyor Diyarbakır’da Gizli Tapınak” başlığı ile tekrar haber yapıldı.. HATISARU haberinde (bkz) Diyarbakır’da bayram turizminden bahsetmiş. En çarpıcı olanda, özel uçakların biri inip biri kalkıyor. Rotschild ve Rockefeller ailelerinin 3. kuşak temsilcileri, BM yetkilileri ve büyükelçilerin de yer aldığı pek çok isim, Zerzevan Kalesi’nin altındaki gizli Mithras Tapınağı’nı  görmek için, görmediği halde  kente geldiğini yazmış.

Anlaşılan HATISARU’un bayramda canı çok sıkılmış haber yerine roman yazmış. Fakat roman yazdığını kimse fark etmediği için haber biranda viral duruma geldi. Sosyal medyayı bile salladı. Ne de olsa Diyarbakır’a  özel uçakların biri iniyor, biri kalkıyordu!. Yolcuları da dünyayı yöneten ailelerdi. 

Ne yazık ki Songül HATISARU’nun haberinin doğruluğu araştırılmadan  hala kullanılıyor.

İşte bu haber için, Diyarbakır Turizm Kültür Müdürlüğü’ne sordum. Çok güldüler. Yok öyle bir şey dediler. Gelen giden yok.

Ama hala uçak inecek ve ayin yapılacak!

Sonuçta; Türkiye gazetesinden Yücel KOÇ haberi 15 ay sonra tekrar Milliyet gazetesinden Songül HATISARU tarafından haber yapılınca olan oldu…

Diyarbakır’a , Rotschild ve Rockefeller aileleri aynen olmayan virüs gibi bir gelip bir gidiyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.