Öne Çıkanlar Cristian DROSTEN Türkiye DSÖ Orhan Kutan Coronavirüs

YUNAN BASINI;

BİZ DE GÖRMEDİK!

Yazan Muammer KARABULUT

Kurtuluş Savaşı öncesi Mustafa Kemal Fener Rum Kilisesi’nin silahlandığı bilgisini verdi.

Dün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Yunan adalarında Lozan’a göre olmaması gereken  silahlanmaya dikkat çekti.

Bugün de Güney Kıbrıs’taki Constantia(İstanbul)-Mağusa Metropolitliğine bağlı papazların, savaş karşıtı ve insanların barış içinde yaşaması için dua etmek yerine silah eğitimi aldıklarını gördük! Gördüğümüz o kadar dehşet verici ki Yunan haber sitesinde, “DİN ADAMLARI DAHA ÖNCE BÖYLE GÖRÜLMEDİ; Kıbrıslı Papazlar Silah Eğitimi Alıyor!” diye şaşkınlıkları belirttiler!

Türkiye’de de ABD’nin yeni büyükelçisinin Ekümenik patrik diye İstanbul’daki başpapazı ziyaret etmesi ile birlikte o papazları biz de göremedik.

Ve hala oradaki İBB başkanı yemek yedi mi yemedi mi onunla uğraşıyoruz. Partisi de asıl konuşmamız gereken, Türkiye laik bir ülke nerden çıktı Ekümenik patrik diye sorgulamıyor!

Yine Lozan’a göre adaların silahlanmamasını istemek nasıl hakkımız ise o başpapaza böylesi bir unvan vererek ziyaret edilmesine karşı gelmekte fazlası ile hakkımız olduğunu söyleyen de olmadı!

Kıbrıs’taki bir cinayeti konuşuyoruz, ama Türklere karşı papazların silah eğitimi aldığını, hemen dibimizdeki  adaların silahlandığını ve İstanbul’da başpapazı kirli siyasetini konuşmaya gücümüz yetmiyor.  

Ama iktidar ve her türden muhalefet, sapkın küreselciler istedi diye maske takmamızı, PCR test olmamızı ve doz, doz sıvı almamız ısrarla istiyor!

Bu yolla da insanların ve ülkenin elimizden kaydığını, plandeminin altından enerji, gıda ve ekonomide tam teslimiyet geleceğini de hiç görmüyoruz!

Kaynak :

https://greekcitytimes.com/2022/02/09/clergymen-cypriot-priests/

https://www.imconstantias.org.cy/202248-2/

https://cyprus-mail.com/2022/02/09/priests-test-out-their-shooting-skills/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.