Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Deborah Cohen Enosis

5G’Yİ UNUTMADIK

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul/ 12 Mayıs 2021

5gvirus-platformu’nu oluşturma nedeni;  5G teknolojileri ve sonrasıydı. Ama covid-19 adı verilen virüs ile yaratılan pandemi ve insanların bu virüsün bulaşılıcılığına inandırmak için ortaya atılan korku ve büyük yalanlara yanıt vermek, bir süredir bu alanda paylaşım yapmamıza fırsat vermedi. Aslında istenen de tam buydu. Ve biz de bu tuzağa düştük. Fakat arşivimiz doldu taştı.  Takibimizi bırakmadık.

Daha önce 5gvirusnews’de, “eğer 24 Mart 2021 tarihinden itibaren uykunuzda ve vücudunuzda bir değişiklik olduysa bize bildirin!” Uyarsı ile  “Haber Verdileri mi?” (1) başlıklı bir yazı yayınlamıştık.

İlgili yazımız ile 100’e yakın ülkeden yollanan mesajlar ile nerdeyse aynıydı. İşte bu uyarı da bulunmamızı sağlayan, dünya'da ve uzayda 5G'yi durdurun çağrısı yaparak,  BM, DSÖ, AB, Avrupa Konseyi ve tüm hükümetlere çağrıda bulunan  Arthur Robert Firstenberg idi. Kendisi Amerikalı bir yazar ve elektromanyetik radyasyon ve sağlık konusunda bir aktivisttir. Bağımsız kampanya grubunun Cep Telefonu Görev Gücü'nün kurucusu. 1997 tarihli “Gezegenimiz Mikrodalga” adlı bir de kitap yazdı. 

Arthur Robert Firstenberg, 5gspaceappeal(2) isimli grubu ile uluslararası alanda farkındalık sağlayarak,  küresel telekomünikasyon şirketlerin hükümetlerin de desteğiyle, beşinci nesil (5G) kablosuz ağı kurmaya yönelik hazırlıkları konusunda uyarı da bulunuyor.

TEPKİMİZİN tek nedeni var; 5G teknolojileri insan sağlığına ve doğaya zararlı.

Firstenberg’in 5gvirusnews’e yolladığı en son mesajını, Mayıs 2018'de (3) "gezegenimizde bize acil ihtiyacı var." diyerek, dünyamızda neler olacağına ilişkin yaptığı uyarı ile başladı. Hatırlattığı uyarıda,  ABD’nin 29 Mart 2018'de Federal İletişim Komisyonu, Spac eX’in benzeri görülmemiş 4.425 uyduyu Dünya çevresinde alçak yörüngeye fırlatma planına onay vermesi vardı. Firstenberg’de bu projeyi hayata geçiren SpaceX yönetiminde bulunan başta Elon Musk olmak üzere, CEO Bel Air, Gwynne Shotwell, Başkan Rolling Hills Estates, Bret Johnson gibi kadroda bulunan diğer isimlere, dünyayı felekte götürüyorsun uyarısında bulundu. Aradan 2 yıl geçti henüz mektubuna yanıt veren olmadı. Firstenberg uyarılarını yaşamaya başladık. Şimdi ise ikinci uyarıda bulunuyor, küresel felaketten sadece birkaç ay uzaktayız.” diyor.

Dünya'nın yaşam veren zarfına yapılan saldırının olağandışı tırmanışı hakkında bizi bilgilendiriyor ve yardım çağrısını yeniliyor!..

24 MART 2021 VE ÖTESİ

Geçen ay platformumuzdan yaptığımız uyarıya gelen yanıtların önemli bir kısmını paylaştık. Hadise  24-25 Mart'ta, SpaceX ve OneWeb ilk kez aynı gün fırlatılan uyduların dünyada bir çok insanda, daha önce hiçbir yerde ortaya çıkmayan benzer, dramatik bir hastalık yaşandığı yönündeydi.

Geçen ay yapılan anket sonuçlarında, (4) kendilerinde ve eşlerinde, çocuklarında, ebeveynlerinde, komşularında, arkadaşlarında, iş arkadaşlarında, müşterilerinde, kedilerinde, köpeklerinde, tavuklarında, keçilerinde ve ineklerinde ani hastalıkları bildirenlerden alınan yaklaşık 1000 e-postanın bir özetini içeriyordu.

O özette; Vücudunun her yerinde, özellikle bacaklarımızda, ayaklarımız ve kafamızda ağrı ve kaşıntı. Kulak çınlamasındaki ani artış. Derin yorgunluk ve tamamen uyuyamama. Kas spazmları. Deri döküntüleri. Mide ağrıları ve ishal. Burun kanaması. Kalp çarpıntısı. İltihaplı gözler. Huzursuzluk, depresyon veya intihar düşünceleri, vardı.

5 Mayıs 2020 tarihli haber bülteninde (The Evidence Mounts), Almanya'da, Mosel Nehri Vadisi'nde ve cep telefonu alımının zayıf olduğu diğer bölgelerde binlerce Mavi Baştankara (Eurasian blue tit)  ve diğer küçük kuşların ani hastalıkları ve ölümleri bildirildi. "Nefes alma sorunu olan kayıtsız kuşlar" olarak tanımlandılar. Ama biraz araştırıldığında, Mart ve Nisan 2020'de Vodafone bu bölgelerdeki cep telefonu hizmetini 2G'den 4G LTE'ye yükseltirken ve yüzlerce yeni baz istasyonu inşa ederken meydana geldiği görüldü.

Alman çevre örgütü NABU,  o zamandan beri bu kuşların sağlığını izliyor. İnsan hastalıklarında olduğu gibi, 25 Mart 2021'den itibaren Almanya'da mavi baştankara’ların ölümlerinde artış gördüğünü bildirdi.

İrlanda’dan gelen bir mesajda, " Artık kedilerimizden biri geceleri bazen miyavlıyor, sonra kızımı yukarı çıkarıyor, WiFi kutusunun yanında durarak kapatılmasını istiyor, sonra uykuya”  daldığı  yazılıydı.

Bu yıl 25 Mart'ta dünya çapında en yüksek ikinci COVID-19 vakası kaydedildi. 

Açıklayamadığım ama başka hiç kimsenin de söyleyemeyeceği garip doğal anomaliler de vardı. Hoboken, New Jersey'de bir kadın , kaldırımda büyük bir spiral şeklinde kendilerini dizen solucanların bu fotoğrafını çekti. 25 Mart 2021'di:

Ve yine mükemmel bir sarmal şeklinde düzenlenmiş, alışılmadık derecede sessiz yüzlerce koyunun fotoğrafları 26 Mart 2021'de Londra'daki Royal Holloway Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Christopher Hogg tarafından çekildi.

BU YAZ TİCARİ HİZMETE BAŞLAYACAK SPACEX

OneWeb Yıl Sonunda Hizmete Başlayacak

Hem SpaceX hem de OneWeb, bu yıl ticari hizmete başlamayı planladıklarını açıkladı. Her ikisi de, değişmeyen görünümü huzur duygusu veren ve milyonlarca nesil insana, hayvana ve kuşa (göklere) ait olan dünyanın en güzel yerini dünyanın en büyük çöplüğüne dönüştürmek için yarışıyorlar.

Sanki gökyüzü hareket eden ışıkların, yanmış ve patlamış uyduların galerisine dönüşecek.

28 Nisan, 4 Mayıs ve 9 Mayıs'ta fırlatılan, fırlatma başına 60 daha fazla uydu ile SpaceX, şu anda Dünya çevresinde alçak yörüngede çalışan 1.554 Starlink uydusuna sahip. Bu uyduların komuta ve kontrolü için halihazırda ABD'de 61 yer istasyonu, Kanada'da 1, Yeni Zelanda'da 6, Avustralya'da 9, Almanya'da 2, Fransa'da 2, Birleşik Krallık'ta 3 ve Şili'de 7 yer istasyonu inşa etti ve çok daha fazlası yapım aşamasındadır. Şu anda 10.000'den fazla müşteri uydu ağının beta testini yapıyor ve dünya çapında 500.000 kişi kullanıcı terminallerini önceden sipariş etti.

SpaceX, 2021'in sonunda gemilere, uçaklara, RV'lere ve kamyonlara monte edilebilen kullanıcı terminalleri ile dünyanın herhangi bir yerinde mobil hizmet sağlayabilmeyi umuyor.

25 Nisan'da 36 uydu daha fırlatılmasıyla, OneWeb şu anda düşük kutup yörüngesinde 182 uyduya sahip. Bu yılın Haziran ayına kadar, iki yeni lansmandan sonra İngiltere, Alaska, kuzey Avrupa, Grönland, İzlanda, Arktik Denizleri ve Kanada'ya bağlantı sağlayabileceğini ve kuzeydeki bu bölgelere ticari hizmete başlayacağını duyurdu.

Ve  2022'de Küresel Hizmet Verecek.

Rapor, 2022 yılına kadar dünya çapında her yıl yaklaşık 4.800 milyar gigabayt verinin değiş tokuş edileceğini belirtiyor. SpaceX, "Artık kullanıcılar hareket halindeyken bağlantıdan vazgeçmeye istekli değil" diye yazıyor.

Tam olarak bu sorun; İnsanların 1990'lara kadar bir meta olarak  bile varlığı olmayan verileri, kendilerine Tanrı'nın verdiği bir hak olarak görüp kullanmasından ibaret. Bunu Tanrının bir emri olarak görülmesini ve kendilerine de böyle  muamele edilmesini istiyorlar.

"Verinin" soyut bir şey olmadığını, ancak kaynağının sonlu ve giderek kıtlaşan bir doğal dünyada olduğunu anlamıyorlar. "Verileri" manipüle ettiğimizde ormanları, okyanusları ve vahşi yaşamı da manipüle edileceği gerçeği görmezden geliniyor.

Bu arada, roket inşa etmek ve fırlatmak her zaman daha hızlı, kolay ve ucuz hale geliyor. Relativity Space (5) adlı bir şirket artık,  dünyanın en büyük 3-D yazıcısı olan "Stargate"  kullanılarak roket üretilebilecek. Tek kullanımlık roketler için, Lockheed Martin, Telesat, Iridium ve diğer şirketlerle halihazırda sözleşmeleri var. Ve tek kullanımlık roketleri bu sonbaharda fırlatmayı planlıyorlar. Web sitesinde roketlerinde "100 kat daha az parça" olduğunu ve "hammaddeden uçuşa 60 günde" gidebileceğini duyuruyor.

Şimdi, neredeyse herkes dünya'yı yok edebilir.

  1. https://www.5gvirusnews.com/5g/haber-verdiler-mi-h511.html
  2. https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal
  3. https://www.cellphonetaskforce.org/planetary-emergency/
  4. https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/04/Survey-Results.pdf
  5. https://www.relativityspace.com/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.