Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Biyolojik Savaş Cristian DROSTEN KKTC

SPACEX  AĞUSTOS’TA RADYASYON YAĞDIRACAK!

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 15 Temmuz 2021

Henüz evinde çıkamayan, acaba Eylül’de tekrar kapanma olacak mı diye düşünen milyonlarca insanın olduğu dünyamızda Elon Musk Ay’a gidecek Mars’ta şehir kuracak!.. Diğer tarafta elektromanyetik dalgalara maruz kalan hücrelerimiz ve zayıflayan bağışıklık sistemimize ne olacak diye düşündüğümüz bir ortamda, Elon Musk 29 Haziran 2021 tarihinde, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde konuştu.

ABD’li SpaceX uzay taşıma şirketinin sahibi olan Elon Musk, 12 ülkede yaklaşık 70.000 Starlink uydu cihazına sahip olduğunu ve tam küresel ticari hizmete de Ağustos ayında başlayacağını söyledi.

Önümüzdeki aydan itibaren 500$'a kullanıcı terminali satın alan ve aylık 100$'lık abonelik ücretini ödeyen herkes, kutup bölgeleri dışında dünyanın herhangi bir yerinde evinden veya aracından uydu üzerinden yüksek hızlı internete erişebilecek. Yarım milyondan fazla insan şimdiden depozito yatırdı.

Musk konuşmasında,  SpaceX'in inşa ettiği, yörüngeye 150 ton kaldırabilecek, Ay'da bir üs ve Mars'ta bir şehir inşa etmek için kullanmayı planladığını ve ilk testinin hazır olduğu devasa Starship'ten de bahsetti.

Güya bunu da birkaç ay içinde piyasaya sürülecek.

Musk’un bilincinde insanlar üzerinde yıkıcı etkisi olan radyasyon hakkında ise hiçbir fikri yok.

YENİ DÜŞMANLAR

İç burkan bir video, yakınlarda bir baz istasyonu dikildikten sonraki bir ay içinde Eagle, Idaho'daki bir kovandaki tüm arılara ne olduğunu gösteriyor:
https://radiationdangers.com/ 2021/06/11/all-bees-dead- after -hücre-kule-aktive-in -kartal-idaho-video . Bunu dünyaya kim yapıyor? Biz varız. Dünyaya bunu yapmaktan kim vazgeçebilir?

 
Deloitte tarafından yapılan yeni bir anket , ortalama bir Amerikan evinde 25 farklı kablosuz cihaz bulunduğunu tespit etti. İşte tam ortamda bağışıklık sistemimizi güçlendireceği söylenen mRNA aşıları aklımıza geldi. Pandemi yalanının arkasında bu kocaman 5G teknolojileri yatıyordu!

5G TEKNOLOJİLERİ NEREDE?

Akıllı telefonlar, iPad'ler, Kindle'lar, wifi modemler ve yönlendiriciler, menzil genişleticiler, kablosuz bilgisayarlar, kablosuz yazıcılar, kablosuz klavyeler, kablosuz fareler, kablosuz hoparlörler, kablosuz kulaklıklar ve kulaklıklar, kablosuz garaj kapısı açıcılar, kablosuz kapı kilitleri, kablosuz kapı zilleri, kablosuz bebek telsizleri, kablosuz güvenlik kameraları, wifi video kameralar, wifi dijital fotoğraf çerçeveleri, akıllı termometreler, akıllı termostatlar, akıllı yoga matları, akıllı iç aydınlatma, akıllı güvenlik sistemleri, ses kontrol cihazları, jest kontrol cihazları, akıllı düğmeler, akıllı çalar saatler, akıllı hava kalitesi monitörler, akıllı duman ve karbon monoksit dedektörleri, akıllı navigasyon sistemleri, bağlı egzersiz makineleri, fitness takip cihazları, uyku takip cihazları, konum takip cihazları, kan basıncı monitörleri, kalp atış hızı monitörleri, akıllı cihazlar, akıllı cihazların kontrolörleri, ev otomasyonu için ibeacon'lar, akıllı fırınlar, akıllı sulama sistemleri, kablosuz bahçe sensörleri, Click and Grow Herb Gardens, akıllı ızgara termometreleri, akıllı sprinkler kontrolörleri, akıllı klimalar, akıllı TV'ler, TV'ler için video akış cihazları, kablosuz oyun konsolları, kablosuz sızıntı dedektörleri , akıllı saatler, akıllı bilezikler, akıllı hava temizleyiciler, akıllı ev havalandırma sistemleri, uzaktan evcil hayvan besleyiciler, akıllı ampuller, bluetooth bağlantılı espresso makineleri ve bluetooth bağlantılı ocaklar.akıllı ampuller, bluetooth bağlantılı espresso makineleri ve bluetooth bağlantılı ocaklar.akıllı ampuller, bluetooth bağlantılı espresso makineleri ve bluetooth bağlantılı ocaklar.

Bu cihazların her biri radyasyon yayar. Bu cihazların her biri, üzerinizde veya evinizde varsa, sizi ve ailenizi, evcil hayvanlarınızı ve komşularınızı, dışarıdaki kuşları, arıları ve hayvanları ışınlar. Bu durum sadece 25 yıl önce yoktu ve daha uzun süre yaşanacak bir dünyamız olacaksa artık durması gerekiyor. Bir telefon, bilgisayar veya herhangi bir şeyin dünya ile iletişim ve etkileşim için kablolu yerine kablosuz olması gerekli değildir.

Dünyanın her yerinde insanlar 5G'yi protesto ediyor.

İsviçre'de , popüler bir girişim federal anayasayı değiştirip telekomünikasyon şirketlerini vericilerinden kaynaklanan kişisel yaralanma ve maddi hasarlardan sorumlu kılmak için 92.515 imza toplandı. Organizatörler, inisiyatifi oy pusulasına koymak için 3 Temmuz'a kadar toplamaları gereken 100.000 imzanın hemen altında kaldılar. Şimdi girişimi bir dilekçe olarak Federal Meclis'e sundular.

İtalya'da , Mayıs ayında, Alleanza Italiana Stop 5G , Sağlık Bakanı'na 5G ve Nesnelerin İnterneti için bir moratoryum talep eden 340.000 imza teslim etti ve dilekçelerinin “insanlık tarihinde eşi görülmemiş bir elektromanyetik aşırı dozu tehdit ettiğini” söylüyor.

Nisan ayında 135 kişi - politikacılar, doktorlar, avukatlar, mühendisler, diplomatlar, okul öğretmenleri ve diğerleri - bir yürüyüşe çıktılar. 6 V/m'den 61 V/m'ye radyo frekansı radyasyonu için önerilen maruz kalma sınırlarının gevşetilmesini protesto etmek için 18 günlük açlık grevi yaptı. Parlamento önerilen metni değerlendirmeden çıkartıp kabul edince açlık grevlerine son verdiler. Ancak Ulusal İyileşme ve Dayanıklılık Planı'nda önerilen değişiklikler geri döndü ve Parlamento bunları oylamaya hazırlıyor. Diğer değişiklikler ise belediyeler baz istasyonlarını ve antenlerin yerlerinin yeniden düzenlenmesini yasaklayacak ve ulusal ve bölgesel park ve rezervlerdeki telekomünikasyon tesisleri üzerindeki tüm kısıtlamaları ortadan kaldıracaktır. Tüm bu hafta, 12-16 Temmuz arasında, Alleanza Parlamentodaki protestolarla birlikte ulusal bir bilgilendirme ve medya kampanyası düzenliyor.

Dünyanın her yerinde insanlar baz istasyonlarının yapılmamasını ve uyduların gökyüzüne gönderilmemesini istiyor, ancak çoğu ellerinde kuleler ve uydular olmadan çalışamayacak cep telefonları tutuyor ve bu talebi yaratıyor. Bu da gezegeni yok etmek oluyor.

Henüz dünyada görmediğimiz, gezmediğimiz milyonlarca yer varken, yüksek hız bizi Mars’a mı götürecek?

Çözüm; Vücudumuzun radyasyon emilimine karşı bir çözüm bulununcaya kadar tüm kablosuz cihazlardan kurtulmak.

Kaynak : https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/07/SpaceX-to-Begin-Worldwide-Service-in-August.pdf

Anahtar Kelimeler:
5GElon MuskStarlink
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kalender Kılıç 3 yıl önce

Öyle bir kuşatma var ki, artık hiç bir yere kacamayacagiz. Çatılar, camiler nere varsa baz istasyonu yerleştirdiler. Konunun uzmanı olarak dünyayı çepeçevre kuşatacak Musk radyasyonu, aslında bir insanlık suçu. Çünkü beyler Anne karnında bebeğin kan yapım merkezi dalak ve karaciğerde. Bu durumda radyasyon çok etkiliyor. Dünya kanser derneği noniyonize frk. Kanser yapıcı kategoriye taşıdı. O zaman Hep birlikte çalışarak bu lanet radyasyonu içimize dışımıza almayalım. Lütfen nesilleri koruyalım

Avatar
Kalender Kılıç 3 yıl önce

Öyle bir kuşatma var ki, artık hiç bir yere kacamayacagiz. Çatılar, camiler nere varsa baz istasyonu yerleştirdiler. Konunun uzmanı olarak dünyayı çepeçevre kuşatacak Musk radyasyonu, aslında bir insanlık suçu. Çünkü beyler Anne karnında bebeğin kan yapım merkezi dalak ve karaciğerde. Bu durumda radyasyon çok etkiliyor. Dünya kanser derneği noniyonize frk. Kanser yapıcı kategoriye taşıdı. O zaman Hep birlikte çalışarak bu lanet radyasyonu içimize dışımıza almayalım. Lütfen nesilleri koruyalım

Avatar
Sivri dil 3 yıl önce

Mtv ye cikan masonlar bosuna uzaktan aşılariz demiyor

Avatar
by vuslat 3 yıl önce

Elon musk insanlık için uğraşıyor sözü çok komik ya hu bre pehlivan musk gates yada mark insanlık adına devasa faydalı akla ve mantığa uygun hizmetler vermiş gibi anlatanlar var dünyanın dengesi bozuldu mevsimler alt üst oldu musk AMCAM uzayı tahribe devam ve birileri ne olur inan diyor komik

Avatar
Bruh 3 yıl önce

Max Turkish haberci zeka:

Avatar
hüsamettin 3 yıl önce

boş yapmayın.adam dünyayı değiştiriyor yaşamı kolaylaştırıyor.yok arıymış böcekmiş laf olsun muhalefet olsun diye konuşmayın. sorsak siz naptınız diye,dikili ağacınız yoktur.

Avatar
Mağara Adamı 3 yıl önce

Starlink uydularının veya baz istasyonlarının yaydığı radyasyonun onlarca kat fazlasını Güneş'ten alıyoruz. Ayrıca baz istasyonları olmasa neyle iletişim kuracağız? Telegrafla? Yok, olmaz. O da elektrikle çalışıyor, radyasyon yayar. En iyisi posta güvercinleri. Yok ya, onlar da çevreyi kirletir, hastalık yayabilir. Dumanla haberleşelim mi, nasıl fikir?

Avatar
Ecel 3 yıl önce

Geçin dalgasını ya söylenenler doğruysa dumanla haberleşmesi mumla ararsın zaten merak etme