Öne Çıkanlar 5G Ankara Üniversitesi Mehmet Eymür Deprem TL

ANKARA MİTİNGİ ÖNCESİ DSÖ’YE İHTAR

“Yarasa yok, izole virüs yok ama virüs bulaşması var ve aşılar var! Bu nasıl mümkün oluyor?

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 22 Eylül 2021

Organizasyon komitesi Ankara’da 26 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan miting öncesi,  DSÖ  Genel Direktör Tedros Adhanom Ghebreyesus virüs’ün kaynağı ve izolasyonu ile ilgili uyarı yazısı yolladı.  

DSÖ’nün 17 Ocak 2020 tarihli PCR tanı kiti protokolünün 23 Ocak 2020 (*) tarihinde yayınlanan makalesinde, covid-19 adını verdikleri virüsün izole olmadığı çok net bir şekilde yazıldığı kaydedildi.

Tedros Adhanom Ghebreyesus’a hitaben,  “virüsün kaynağı olan söz konusu yarasanın Çin'de yaşayan 'At Nalı Yarasa' değil, Avrupa'da yaşayan farklı bir yarasa türü olduğu makalede bahsedildiği hatırlatıldı.

Virüsün konakçısı nerede sorusu ile de o zaman virüs enfeksiyonunu nasıl tanımladınız ve “Virüsü nasıl izole ettiniz? İzole edilmemiş bir virüsü tespit edebilen bir testi nasıl oluşturdunuz? İzole olmayan bir virüs için nasıl bir aşı geliştirdiniz?”  gibi sorular soruldu.

İhtar niteliği taşıyan dilekçede özetle “yarasa yok, izole virüs yok ama virüs bulaşması var ve aşılar var! Bu nasıl mümkün olabilir? Dolayısıyla DSÖ'nün 11 Mart 2020'de ilan ettiği pandeminin aslında bir 'plandemi' olduğu ortaya çıktığı” yazıldı.  

Ankara’da 26 Eylül 2021 Pazar günü  yapılacak mitingden önce, DSÖ virüsün kaynağını bilimsel verilerle açıklamadığı takdirde, dünya da ilk kez bir miting sırasında DSÖ'nün resmi olarak pandemi sahtekarlığı yaptığını tüm dünyaya duyurulacağı ve plandemi kapsamında hiçbir tedbirlere uyulmayacağı dolayısı ile aşı, PCR test yapılmaması konusunda uluslararası kampanya başlatılacağı bildirildi.

Yapılan sahtekarlık ile ilgili  DSÖ’ye yollanan ihtar da  Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri YALÇIN, 5gvirusplatformu, KKTC Plandemi ve diğer platformlar adına da adına Muammer KARABULUT, Abdurrahman DİLİPAK ve Tuğçehan ÖREN’in imzası yer aldı.

                                                                                         

 

(*) Virüs İZOLATLARI ile ilgili elimizde hiçbir materyal / Yani enfekte olmuş bir kişiden, veya doğal ortamdan elde edilmiş, laboratuvar kökenli olmayan, mikrobiyal veya viral anlamda saf bir numune yok diyor.

Açıkçası Covid-19 tanısı konmuş hasta yoktu, laboratuvarda uydurduk diyorlar.

(*)In the present case of 2019-nCoV, virus isolates or samples from infected patients have so far not become available to the international public health community. We report here on the establishment and validation of a diagnostic workflow for 2019-nCoV screening and specific confirmation, designed in absence of available virus isolates or original patient specimens. Design and validation were enabled by the close genetic relatedness to the 2003 SARS-CoV, and aided by the use of synthetic nucleic acid technology.”

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045?fbclid=IwAR144cELnmj5X5yEfLChK9tTaIZTQXZhYV_RCTQv9gMn8vMvx9wnOWaJfWs

Anahtar Kelimeler:
VirüsDSÖGhebreyesus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.