Öne Çıkanlar REPLİKON AŞILAR İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan Çağla Yalçın

CUMHURBAŞKANI’NA PCR UYARISI

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 30 Ocak 2021

Pozitif RT-PCR testi, COVID-19 ile hasta olmak anlamına gelmediği kesinleşti. Ve COVİD-19 da Pozitif varsayım yanıltıcı olduğu ortaya çıktı. Böylelikle abartılmış vaka sayıları ortaya çıktı.

DSÖ’nün COVİD-19’u tespit ederken, 17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettiği PCR test protokolünde 45 döngü sayısına, bilim insanlarının itirazı, Portekiz ve Almanya’da dava konusu olması  ile Türkiye’de Sosyal Medyayı da hareket geçirdi. Ve CİMER’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’a PCR testi ile ilgili dilekçe yollanmaya başlandı. Aynı uyarı yazısının CHP Genel başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’na ve diğer parti liderlerine de gönderileceği belirtildi.  

CİMER’e (İletişim Başkanlığı) yollanan dilekçe

Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı

                                                                                                        Tarih: 30 Ocak 2021

Sayın Cumhurbaşkanım,

Son bir yıldır, ülkemizde ve dünyada yaşanan C-19 Panademisi ile ilgili olarak gösterilen vaka sayısı doğru değildir! Doğru olmamasının tek nedeni ise Ct PCR’da döngü sayısı 20-30 yeterli olması gerekirken, 45 döngü olarak kabul edilmesidir. Bu hatalı döngü sayısı da DSÖ tarafından 17 Ocak 2020 tarihinde kabul edildi ve bütün dünyada da bu protokolü uygulamak zorunda kaldı.

DSÖ bu hatalı döngü sayısı ile ilgili 14 Aralık 2020 ve 20 Ocak 2021 tarihinde iki açıklama yaparak bu hatayı kabul etti. Ve düşürülmesini istedi. Ama dünyanın yaşanmış en büyük felaketine dönüşeceği için hala üstü örtülüyor.

Onun içindir ki insanlara dayatılan, maske ve aşı da dahil tüm tedbirler, PCR yalanının üstüne konuldu. Hükümetleri korkuttular, insan sağlığı ve ülke ekonomileri bozuldu ve bozuldukça güçlünün güçsüzü kontrol etmesi daha da kolaylaştı.

Sayın Cumhurbaşkanım,

Bu bağlamda tek istediğimiz, yalnızca PCR testi ile ortaya çıkan hileli vaka sayısı konusunda çok ufak bir araştırma yaptırmanızdır. Bu araştırmanın sonucu, ülkemizde DSÖ aracılığı ile yaşatılan Küresel Darbenin ve büyük yalanın bozulmasına neden olacaktır.  

Bu tarihin en büyük, “komplo”su karşısında zatıalilerinizin konuyu yeniden değerlendirerek gerçeğin ortaya çıkartılarak ilanını arz ve talep ederim.

Saygılarımla

………………………………..

Anahtar Kelimeler:
PCRTestCumhurbaşkanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bora Akbaba 3 yıl önce

PCR testi kaldırılsın

Avatar
sıla ezgi 3 yıl önce

Teşekkürler

Avatar
senol 3 yıl önce

Bunların Bir Oyun Oldugunu Başbakanda Biliyor. Takip Sistemini Kurmak İçin Yapiliyor bu .. Hiçkimse Araştırmıyor Allah aşkına Kimse Demiyor ki SAĞLIK BAKANI Kim Diye ?? Adam Türkiyedeki Özel Hastanelerin Sahibi.. Özel Hastanelerin Arkasinda İlaç Şirketleri Var. Şimdi Burda 2 li İttifak Çıkarlar doğrultusunda Oluşuyor!!
Bu Çıkarlar; Biri Başbakanlığın Türkiyedeki İnsan Takip Sistemini Bu Bahaneyle Kurmak İstemeleri. Sağlık Bakanlığının da Çıkarı Satın alınacak Anlaşmada Gelirler Edileceği ve Arkasindaki Küresel İlan Şirketinin Birer Bireyi Oldugunu Bu Şekilde İspat Etmesi Durumu Oluşuyor...

Kısaca Yukarı Tükürsen Bıyık Aşaği Tükürsen Sakal.. Allah Tuzak Kuranları TEZ Vakde Kadar Başlarına Yıkar İnşAllah..

6 Aydır Çalişmiyorum 6 Aydır Bankalara Olan Borcumu da Ödeyemiyorum.. Tıkandım Bittim..

Bu saattten Sonra Restoranlar Açsada Batmış Restoranlar Zaten Normalde Maaşlarımızı Alamıyor Çok Geç Aliyorduk. Şimdi Bu Çalişacağimiz Dükkanların Kıra ve Kredi Borçları var ???

Avatar
Abdullah 3 yıl önce

Salgın hastalıkla ile ilgili bütün kısıtlamalar derhal kaldırılmalı .. saygılar

Avatar
melek ünver 3 yıl önce

PCR testleri kaldırılsın.Maske hayatımızdan çıksın HAYAT EVE SIĞMIYOR.

Avatar
Kadriye 3 yıl önce

Pcr testi ve maske hayatimizdan çıksın hayat eve sığmaz

Avatar
Gul 3 yıl önce

Maske saklabanligi butsin artık yeter biktik artık vapura binip karşıya gidemiyoruz ülkemde hapis hayati yaşıyorum insanlar bunaldi gorun artık...

Avatar
Ahmet Sönmez 3 yıl önce

Maske konusunda mahalle baskısı da var. Maske takmak istemiyorum, elimden geldiği kadar takmamaya çalışıyorum. Sanki toplumun aykırı insanimiyisim gibi bakılıyor. Eşime PCR testi yapıldı, pozitif denildi. Bizi eve hapsettiler, insanlar bizden uzaklaştı adata ambargo uygulandı. Bu nasıl bir tedbir anlamadım. Tedbir değil insanların hastaligini arttırmak.