Öne Çıkanlar DSÖ Georges MAROVİTCH Starlik Türkiye Acil Kullanım Onayı

HEDEF ALINAN CHABAD

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 26 Ağustos 2023

Sayın Prof.Dr. Nuh ARSALNTAŞ

Şahsınızla ilgili en ufacık bir şey söylenmezken, twitter hesabınızdan yaptığınız paylaşım ile anlaşılan, CHABAD örgütünün Türkiye’deki sözde hahamlığını yapan Mendy CHİTRİK’in savunuculuğunu veya avukatlığını yapıyorsunuz.

Avukatlık bir çıkar için yapılır. Onun için müvekkilinizin durumunu tekrar gözden geçirmeniz için, aşağıdaki soru ve bilgileri tekrar kontrol etmenizde fayda var. Belki de, Yahudilik ve Yahudiler” isimli seminerinizi zoom üzerinden gerçekleştirecekmişsiniz, o zamanda da sorabilirsiniz..

1-Kendisine, “Yahudi din adamı” diyorsunuz ama kafasına LGBTQ peruğu takan, kucağında tarihi parşömenleri çalarken görüntüleri olan ve Coca Cola giysili kostüm giyerek şov yapan biri var. Bu kişi Yahudi din adamı mı palyaço mu ona karar vermeniz gerekir.

2-Programın, “HABAD teşkilatının değil, Taksim Camii Derneği’nin himayesinde” olduğunu belirtirken,  asıl düzenleyicilerinin KADİT (Karşılaştırmalı Dinler Tarihi Okulu) adlı bir platform olduğundan bahsediyorsunuz. Adı geçen platformu kim ya da kimlerin ne zaman kurduğunu açıkça yazmalısınız. “Okul” diyorsunuz, bu okulun Milli Eğitim Bakanlığına bir kaydı var mı?

3-Farkındaysanız açıklamanızda, “HABAD teşkilatı” gibi bir ifade de  kullanmışsınız. Bunu bilerek mi yoksa bilmeyerek mi yaptınız? Çünkü dünyada CHABAD’dan başka hiçbir dini cemaate  “teşkilat” yakıştırması yapılmıyor. Ama faaliyetlerinden dolayı bir mafya yapılanması olduğu konusunda çok çalışma var.  

4-Türkiye’de, Yahudiliği  ve Yahudileri anlatacak son kişi Mendy CHİTRİK’tir. Çünkü kendisi MENACHEM MENDEL CHITRIK CHABAD İSTANBUL, MESLEKİ, BİLİMSEL VE TEKNİK, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık gibi konularında hizmet vermektedir.  Meslek kodu ise, 70.22.02 . Yani burada CHABAD şirket olarak da gözüküyor.  

5-Vekil olarak müvekkilinizin, CHABAD mensubu olduğunu belirttikten sonra, CHABAD’ın Türkiye’de temsilciliği  yok diyorsunuz. O zaman, bu kişinin Tükiye’de ne işi olduğunu da açıklamalısınız.

6-Müvekkilinizin cinsel tercihleri bizi ilgilendirmez. Fakat sizin tabirinizle CHABAD teşkilatı, LGBTQ unsurlarını yeni dünya düzeni kapsamında kullanan küreselcilerle birlikte hareket ediyor. Bunu da kendi sayfalarında ima ettikleri gibi resimde de görüleceği üzere Türkiye ve KKTC temsilcileri, o melanetin peruğunu takıyorlar. Sanırım siz bu meseleyi sokaktaki kişiler ile karıştırıyorsunuz. Teşkilat bu meseleyi Nuhi Yasalar ile sözde hahamları Menachem Mendel Schneerson’ın tablosuna kadar götürüyorlar.  (bkz)

7-Taksim Camii Alanında yapmak istediğiniz her ne ise iptal edilmesi çok yerinde olmuştur. Bir kez daha iptalini sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti son yıllarındaki en büyük milli duruşunun sergilemiştir. Zaten bir çok yazımızda, dün nasıl Devlet-i Aliyye, bu teşkilatın öykündüğü Sabetay Sevi’yi zincirleyip zindana attıysa bu sefer de yine bunun izinden gideceklere dur diyecek olanın Türkiye Cumhuriyeti  Devleti olacağını söylemiştik. Nitekim öyle oldu. Ve bugüne kadar bildiğimiz kadarı ile ilk kez bir CHABAD’çının programı iptal edildi.  

8-CHABAD’a karşı koyuş, “bağnazlık” değil tam tersi Yahudi dinini böylesi mafya bozuntularına karşı korumaktır. Eğer bu CHABAD teşkilatının daha düne kadar Adnan Hocacılarla beraberliklerini bilmiyorsanız veya bilmenize rağmen normal karşılıyorsanız, o zaman sizin din bilginizin de sorgulanması gerekir. 

9-Türkiye’deki CHABAD Teşkilatının ana hedefi ilk önce Rusya, Macaristan ve en son Polonya’da olduğu gibi kadim sinagogları kontrol etmek ve dolayısı ile Türkiye Hahambaşılığı ele geçirmektir. Sonra da FETÖ’nün yaptığı gibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin de dışındaki bölgelere hakim olmaktır. Zaten müvekkiliniz, İslam Devletlerindeki Hahamlar Birliği’ni de bu amaca hizmet etmek üzere  kurmuştur. (bkz)

Ayrıca doğrularımız çok olduğu için, bahsettiğiniz, ”YALAN” haberlere ihtiyacımız yok.

Son olarak, “CHABAD şeytanların oyunu” var. Onu da bir araştırın…

Sayın Prof.Dr. Nuh ARSALNTAŞ'ın Twitter paylaşımları...

Anahtar Kelimeler:
ChabadTürkiyeYahudi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fahri. k 9 ay önce

Sizden başka Türkiye de kimse yok mu. Milletin akıllısı siz misiniz.

Avatar
Ali Kemal 9 ay önce

Allah bu haberi yapanlardan razı olsun