Öne Çıkanlar Russia Starlik DSÖ Dr Tess Lawrie . AFİK

KÜRESEL SANSÜR!

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 8 Ekim 2022

En son paylaşımımız,mRNA&5G… HER ZAMANKİ GİBİ YOK DEDİLER(!) PATENTİ ÇIKTI, MAKALESİ YAYINLANDI VE BELGELERİ ORTALIĞA SAÇILDI!” başlıklı biyoteknoloji analisti Karen Kingston’un bir röportajını haber yaptık. (bkz)

Ve twitter’in hesabımızı yine kapattığını öğrendik.

Evet gerçek bilimi, küresel sapkınların kontrolünde olan çıkar çevreleri, siyasetçi ve menfaat grupları ile değil bilim insanları ile takip ettik.

Twitter yine, insanlık ve ülkemiz  için görevimizi yerine getirdiğimizden dolayı hesabımızı kapattı. Tabii ki yalnızca biz değil, dünyada bizim gibi düşünen binlerce hesap bu şekilde kapatılıyor!  

Henüz küresel sapkınların ilan ettiği plandeminin hazırlık safhası olan Ocak 2020 yılında, küresel darbe yapacaklar diye  faaliyeti geçtik ve devam edeceğiz.

Anahtar Kelimeler:
5GMRNAKaren Kingston
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Kapattıkları sadece Twitter sayfası açılan gözlerimizi bir daha asla kapatamayacaklar!
En etkili sayfa olmanın karşılığını aldınız!

Avatar
Faruk Y. 2 yıl önce

Hesabınız kapatıldığı için 3 kişi tepki göstermez :)))