Öne Çıkanlar 5G Ankara Üniversitesi Mehmet Eymür Deprem TL

MAHKEME 5G’Yİ FAYDALI BULDU

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 27 Ocak 2021

5G teknolojilerinin kullanımındaki özellikle baz istasyonlarının insan sağlığına zararlarından dolayı  6 Nisan 2020 tarihinde 1. Antalya Tüketici Mahkemesi’nde  Huawei  ve Microsoft açılan davada, Hakim Çağla KARAN ÖZÇELİK bugün, “USULDEN REDDİNE” karar verdi.

Huawei  ve Microsoft yaptığı savunmada, BTK tarafından verilen cevap yeterlidir.” derken. Mahkemenin karar vermesinde en önemli gerekçe de BTK’dan  gelen açıklamalara kayıtsız kabul etmesi oldu.

Mahkeme kararı ile ilgili açıklama yapan Muammer KARABULUT, “Mahkemenin, Huawei  ve Microsoft’un kayıtsız şartsız BTK’dan gelen açıklamaları kabul etmeleri, her şeyden önce BTK’yı yasaların ve kanunların üzerinde tutmaları sonuncu çıkartmıştır. Ama fazla ayrıntıyı girmeden BTK’nın mahkemeye verdiği, dünya gündeminde kendisine yer bulacak bir bilgi var. O da, ‘5G teknolojisinin azami frekans bandının 100 GHz olacağı öngörülmektedir. Bu husus Dünya Sağlık Örgütü’nün bilimsel çalışmalarıyla birlikte değerlendirildiğinde 5G’nin insan sağlığı için risk oluşturmayacağı anlaşılmaktadır.’ açıklamasıdır.

BTK’nın 100 GHz’in insan sağlığına zararlı olmadığına ilişkin  açıklamasına, Elektrik-Elektronik Mühendis Prof. Dr. Selim ŞEKER’in kitabından örnek veren KARABULUT, “Burada 100GHz değil, 1-15 GHZ arasındaki frekanslardaki RF (Radyo Frekansı) enerjisi vücudun bütün organlarına girer ve RF darbeleri merkezi sinir sistemiyle etkileşir. Dünyada 100 GHz’in insan sağlığına zararı yok diyen BTK, buna inanan bir mahkeme ve doğal olarak bu kararlara uyulsun diyen, Huawei ve Microsoft var.” dedi.

KARABULUT mahkemenin gerekçeli kararından sonra karara, gerektiği gibi  itiraz edeceklerini ve bu ayıbı kapatacaklarını, önümüzdeki günlerde (8 Şubat 2021) tarihinde aynı çerçevede Kocaeli’de görülecek bir dava daha bulunuyor. Orada ki mahkemenin tutumu da çok önemli. Ayrıca Mahkemenin kararı, daha önce TBMM’de ki bir araştırma raporundaki bulgularla da çeliştiğini söyledi…  

Saygılarımızla

5gvirus-Platformu Sözcüleri

Muammer KARABULUT                  Abdurrahman DİLİPAK

Anahtar Kelimeler:
5GHuaweiMicrosoftBTK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kahir Peşinyan 3 yıl önce

Allah kahru perisan eylesin 5G yi getirenleri.

Avatar
Mustafa Karaahmetoğlu 3 yıl önce

Bizi aldatan bizden değildir” (Hz.Muhammed SAV)
5G teknolojisi sahibi çin...
CoronaVac sıvısının sahibi yine çin...
Ak parti+MHP+BBP+VatanPartisi koalisyon hükümetine, 50 milyar Dolar borç veren yine çin...
Ak parti+MHP+BBP+VatanPartisi koalisyon hükümetinin STRATEJİK ORTAĞI kim? yine çin...
ÇİN kim?
Doğu Türkistanı işğal eden; 55 milyon Uygur Türkünü katleden, 7,8 milyon Uygur Türkünü Nazi Çalışma Kamplarına Mahkum eden, 2,5 milyon Uygur Türk Evladını asimile eden çin...
Ezeli ve Ebedi TÜRK Düşmanıdır!!!
Türk Milletine sorupta mı yaptın bütün bu hainlikleri EY ZALİM RTE

Avatar
Enes.. 3 yıl önce

https://futurizm.org/covid-5g-elimizdeki-gercekler/
5G hakkında,bu siteden de yararlanabilirsiniz,tek taraflı düşünmeyelim..

Avatar
Mehmet 3 yıl önce

Kullanılacak bant genişlikleri ITU ya Türkiye tarafından verildi 100GHz diye bir rakam yok. Kademe kademe 60GHz kadar çıkacak BTK yalan söylüyor üst mahkemeye taşınması lazim bu konunun