Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik İlker İpekdal Türkiye

AŞI = KIYAMET

Dr. Sucharit BHAKDI, COVİD-19 aşıları, “DÜNYA NÜFUSUNU AZALTACAĞI” konusunda UYARI da bulundu.

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 23 Nisan 2021

Dünyaca ünlü Alman-Taylandlı-Amerikalı mikrobiyolog Dr. Bhakdi, The New American dergisinin Kıdemli Editörü Alex Newman ile özel bir röportaj yaptı.

COVID-19 histerisinin yalanlara dayandığı ve COVID, "aşılarının" küresel bir felakete ve insan nüfusunun yok olmasına neden olacağına ilişkin endişelerini anlatan Dr. Bhakdi, daha öncede PCR testin bilim dışı bir şekilde korku üretmek için kötüye kullanıldığını da açıklamıştı.

Dr. Bhakdi mRNA aşılarının insan vücuduna ne yapacağını herkesin anlayacağı bir şekilde anlatıyor ve endişelerini dile getiriyor! En büyük endişesi ise CV19 aşısında ölümcül pıhtılaşma ve bağışıklık sistemine vereceği zarara olan tepkisi.

Mikrobiyolog Dr. Sucharit Bhakdi CV19 aşısının neden ölümcül olduğuna dair yaptığı en ŞAŞIRTICI açıklamasında ise "Soğuk algınlığından korunmak için beni öldürecek bir aşı istemiyorum." dedi.

Dr. Sucharit Bhakd meslektaşlarının, "tehlikeli lanet olası" bu deneysel aşının yayılmasını nasıl fark etmediklerini de hayretle karşılıyor.

Ayrıca pek çok doktor gibi, yaygın hale gelen bir Fox News röportajı sırasında da yaklaşan aşı "kıyameti" konusunda da uyardı. Ve doğal olarak Dr. Bhakdi, Ana Akım Medya tarafından sansürlendi.

Dr. Bhakdi pandemi sonucu ortaya çıkan CV19 aşısının ortaya çıkmasında sorumlu olan kişiler hakkında cezai kovuşturma yapılması ve aşının da derhal durdurulması çağrısında bulundu.

Kaynak;

https://visionlaunch.com/dr-sucharit-bhakdi-warns-covid-shots-to-decimate-world-population/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dr-sucharit-bhakdi-warns-covid-shots-to-decimate-world-population

https://vaccineimpact.com/2021/german-microbiologist-they-are-killing-people-with-these-covid-vaccines-to-reduce-the-worlds-population/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.