Öne Çıkanlar Sukharit Bhakdi Aşı Karşıtı Sitrik Asit Türkiye Sodyum Klorit

Dr. Aseem Malhotra Artık, “Durun” diyor.

5gvirusnews haber Merkezi İstanbul / 26 Eylül 2022

İngiltere'nin en seçkin Kardiyologlarından biri olan Dr. Aseem Malhotra, mRNA’larla ilgili gerçek kanıtlara dayalı hakemli dergi olan Insulin Resistance’de iki bölümden oluşan makale yayınladı.

Dr. Malhotra'nın mRNA sıvılarını araştırma yapmamsının en büyük nedeni ise, babasının kalp krizi geçirmesinden ve ölümünden hemen önce aşılanmış olduğunun farkına varması ile başladı. Zaten araştırmasında da COVID-19; mRNA sıvısının kanıta dayalı olarak kalp durmasına neden olduğunu da  gözlemledi. 

Malhotra yan etkilerin ciddi boyuta ulaştığını, denetim sisteminin en iyi şekilde yürütülebilmesi için sağlık mesleği mensuplarının spontan bildirimini teşvik edici gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirtti. mRNA sıvvısı alanlar için özellikle de, kan ve kalp damarları hastalıklarının endişe verici olduğunu, İngiltere’de Pfizer Faz 3 denemesi ile birlikte ambulans çağrılarında kalp durmasında önemli bir artış görüldüğünü de söyledi.

Dr. Aseem Malhotra göre tüm önlemler için, çok geçkalındı. Geç kalınmışlığın en önemli nedeni ise bir bilim insan olması gerekirken yasal düzenlemeler olarak görüyor! Çünkü halkı koruması gereken kişilerin kazançları, ilaç şirketleri tarafından finanse ediliyordu. Böylelikle ham veriler tamamen bağımsız bir incelemeden geçmiyordu.

Dr. Malhotra araştırmaları kapsamında yapılan bir röportajda ise "Aşılar ilk piyasaya çıktığında enfeksiyona karşı %95 etkili olduğu söylendi. Bu doğru değil. Bu, göreceli risk azaltımına dayanmaktadır. Mutlak olarak, yüzde 0,84 koruma sağladılar, bu da 119 kişiden yalnızca birinin enfeksiyondan korunacağı anlamına geliyor. Bu istatistik, aşı talimatlarının uygulandığı bahaneydi.” dedi.

Makalenin birinci bölümünde, biyoteknolojik Pfizer aşısına özel vurgu yaparak, randomize kontrollü deney verilerinin ve gerçek dünyadaki kanıtların eleştirel analizi yoluyla COVID MRNA aşılarının etkin yan etkilerini ve zararlarını belirlemeyi hedefledi. (bkz)

Makalenin ikinci bölümünde, tıp mesleğinin bazı bölümlerindeki yetkililerin neden aşı zorunlulukları ve aşı pasaportları gibi etik olmayan, zorlayıcı ve yanlış bilgilendirilmiş politikaları desteklediğini ve kanıta dayalı etik ilkeleri baltaladığını araştırdı. (bkz)

Anahtar Kelimeler:
MRNAPFİZERAseem Malhotra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Güzel haber